Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par NBA nedēļas labākajiem atzīti Durents un Džordžs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par NBA nedēļas labākajiem atzīti Durents un Džordžs
Kevins Durents. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) par regulārās sezonas trešās nedēļas labākajiem spēlētājiem atzinusi Bruklinas "Nets" uzbrucēju Kevinu Durentu un Losandželosas "Clippers" uzbrucēju Polu Džordžu.

Sezonu pagalam blāvi sākusī Bruklinas "Nets", kas neveiksmju uzplūdā atbrīvojās no galvenā trenera Stīva Neša, pagājušajā nedēļā uzvarēja trijās no četrām spēlēm. Komandas līderis bija Kevins Durents, kurš caurmērā iemeta 30,8 punktus, izcīnīja 8,8 atlēkušās bumbas un atdeva 6,5 rezultatīvas piespēles.

Rezultatīvāko sniegumu viņš nodemonstrēja panākumā pret Indianas "Pacers", pretinieku grozā iemetot 36 punktus. Savukārt uzvarā pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Vašingtonas "Wizards" Durents atzīmējās ar double-double (28+11).

Rietumu konferencē par labāko ticis atzīts Pols Džordžs. Arī Losandželosas "Clippers" uzvarēja trīs no četrām spēlēm, un uzbrucējs iemeta 33,0 punktus, izcīnīja 5,8 bumbas zem groziem un atdeva 5,5 rezultatīvas piespēles. Arī viņš visproduktīvāko sniegumu parādīja nedēļas pirmajā spēlē – pret Hjūstonas "Rockets" Džordžs guva ne tikai 35 punktus, bet tuvojās triple-double, savācot deviņas atlēkušās bumbas un izdalot astoņas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/nba-player...

     [+] [-]

, 2022-11-08 10:31, pirms gada
Interesanti, ka pelmenim stati labāki kā Džordžam. Moš NBA beidzot to savtīgo mūli sāks caur pirkstiem ignorēt?

     [+] [-]

, 2022-11-08 11:23, pirms gada
Nabaga Dončičs