Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: "Tik slikti vairs nespēlēšu"

Andrejs Siliņš

Džeimss: "Tik slikti vairs nespēlēšu"
Lebrons Džeimss
Foto: AFP

Šonakt Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) norisināsies divas izslēgšanas spēles. Austrumu pusfinālā Klīvlendas "Cavaliers" mēģinās revanšēties Bostonas "Celtics" par zaudējumu pirmajā sērijas mačā.

Celtics - Cavaliers

"Es nevaru spēlēt vēl sliktāk, kā to izdarīju pirmajā spēlē," pārliecināts ir ceturtais vērtīgākais regulārās sezonas spēlētājs Lebrons Džeimss. "Cavs" un visas līgas superzvaigzne pirmajā pusfinālā pret "Celtics" trāpīja vien divus (!) no 18 metieniem no spēles. Tas gan neliedza "Cavaliers" uzturēt intrigu mačā līdz pat tā beigām - 72:76.

"Uzbrukumā mēs bijām briesmīgi," par maču sacīja viens no Bostonas līderiem Pols Pīrss. "Pieļāvām 23 kļūdas, trāpījām tikai 40 procentus metienu no spēles. Uzbrukumā visu darījām, cik vien slikti to var izdarīt. Tas, kas notika, bija - aizsardzība mūs izglāba."

Vai tā bija Džeimsa sliktākā spēle karjerā? Pats basketbolists tā neuzskata: "Nē, nē, tā nav sliktākā. Līdz pat mača beigām mums bija iespēja izcīnīt uzvaru. Es nebiju apmierināts ar savu sniegumu, bet, lai teiktu, ka tā bija sliktākā spēle - nē."

Tikmēr "Celtics" galvenais treneris Daks Riverss ļoti labi apzinās, ko Džeimss nozīmē Klīvlendas komandai, taču treneris arī labi zina Džeimsa spēles stilu: "Tas, kas viņu padara tik īpašu šajā vecumā, ir tas, ka viņš saprot, ka, lai uzvarētu, ir jāspēlē visiem pieciem laukuma spēlētājiem. Viņš vienmēr iesaista visus piecus laukumā esošos spēlētājus."

Spēle Bostonā šonakt pēc Latvijas laika sāksies 2:00. Sērijā vadībā ar 1:0 izvirzījušies mājinieki "Celtics" basketbolisti.

Spurs - Hornets

Diezgan lielus brīnumus turpina rādīt sezonas, autoraprāt, progresējušākā komanda līgā Ņūorleānas "Hornets". Pēc izcilās regulārās sezonas "siseņi" turpina rādīt pārsteigumu pilnu sniegumu arī izslēgšanas spēlēs. Tādējādi pašreizējie NBA čempioni Sanantonio "Spurs" pēc pirmajām divām Rietumu pusfināla sērijas spēlēm nonākuši zaudētājos ar 0:2.

"Ir jāuzvar visās mājas spēlēs," situāciju skaidro "Hornets" saspēles vadītājs Kriss Pols. "Sērija nav sākusies, kamēr mājinieku komanda nepiedzīvo zaudējumu. Mums Sanantonio jānozog viņiem uzvara."

Savukārt "Spurs" saspēlnieks Tonijs Pārkers zina zaudējumu iemeslu pirmajās divās spēlēs: "Tas skan vienkārši, bet mums tikai pašiem jāspēlē labāk. Viņi vienkārši bija labāki par mums pirmajās divās spēlēs. Tagad spēlēsim mājās, mums ir jāiemet vairāk un labāk jānospēlē aizsardzībā."

Pārkers arī uzsvēra, ka katru gadu, kad "Spurs" kļuvuši par čempioniem, punktus mačos guvuši daudzi komandas spēlētāji, un arī šajā aspektā šobrīd esot, kur piestrādāt. Francūzis saglabā optimismu un uzsver, ka atrašanās iedzinējos ar 0:2 sērijā izaicinājums tikai kļūst lielāks. Šobrīd esot īstais laiks komandai parādīt, ka tā ir gatav uzvarēt un iekļūt konferences finālā.

Mačs Sanantonio šonakt sāksies 4:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +8 [+] [-]

, 2008-05-08 22:45, pirms 16 gadiem
Nu Hornets parsteidz kaa neviens...

  +6 [+] [-]

, 2008-05-08 22:46, pirms 16 gadiem
Būs interesanti!

  +9 [+] [-]

, 2008-05-08 22:47, pirms 16 gadiem
James vnk saskaraas ar labako aizsardziibu ligaa..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-05-08 22:53, pirms 16 gadiem
Sarauj Hornets !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-05-08 23:04, pirms 16 gadiem
lebrins viens pats neizglabs clevlandu.. bostona uzvares serija un ieklus konferences finala...

  +2 [+] [-]

, 2008-05-08 23:04, pirms 16 gadiem
Jameson rakstīja: eem, kaads zin, kur skatiities i-netaa speeles?


myp2pforum.eu

     [+] [-]

, 2008-05-08 23:05, pirms 16 gadiem
vel ieklus lakers, hornets un detroita..

  +3 [+] [-]

, 2008-05-08 23:07, pirms 16 gadiem
Celtics arī šo spēli vinnēs... sorry bet karalim nav izredžu nekādu it īpaši jau bostonas mājās. Hornets novēlu sagraut spurs ar cīsiņu priekšgalā

  +1 [+] [-]

, 2008-05-08 23:10, pirms 16 gadiem
JānisEglīte rakstīja: Celtics arī šo spēli vinnēs... sorry bet karalim nav izredžu nekādu it īpaši jau bostonas mājās. Hornets novēlu sagraut spurs ar cīsiņu priekšgalā

nedomāju, ka Hawks pirms spēles bija lielākas izredzes kā Cavs

     [+] [-]

, 2008-05-08 23:10, pirms 16 gadiem
Nebija jau tik traki - gandrīz quadruple-double sanāca
Pret Ķletiem nekas prātīgs Klīvlendai nesanāks..
Tāpat arī Spurs pret Hornets

  +1 [+] [-]

, 2008-05-08 23:22, pirms 16 gadiem
JānisEglīte rakstīja: Celtics arī šo spēli vinnēs... sorry bet karalim nav izredžu nekādu it īpaši jau bostonas mājās. Hornets novēlu sagraut spurs ar cīsiņu priekšgalā

nav variantu? iepriekshejo speli noskatijies? vispar visi, kas noliek CAVS ir muljkji, kuri tikai pec papira spriezh pec speles iznakuma! ja redzejat speli,vieniga atshkjiriba beigas bija, ka KG metiens atsitas pret stipu un iekrita, LBJ metiens izleca ara!

     [+] [-]

, 2008-05-08 23:27, pirms 16 gadiem
pareiz ka nespelesi.

     [+] [-]

, 2008-05-08 23:27, pirms 16 gadiem
showstopper, jā, visticamāk, ka Klīvlenda spēs uzvarēt 1-2, varbūt pat 3 spēles, taču sērijā pārspēt Bostonu būs ļoti sarežģīti.

     [+] [-]

, 2008-05-08 23:30, pirms 16 gadiem
es par lebronu biju augstaakaas domaas kaadreiz, bet kad redzeeju speeli pret wizards, kad vinjam nekrita bet vinsh tik turpinaaja mest,....... vismaz buutu gaajis caurgaajienos vai mekleejis partnerus, bet nee- puljii tikai........ protams partnerus vinsh arii maak atrast un iedot labas piespeeles....... bet nu nau briinums ka vinjam tik laba statistika, jo visa speele iet caur vinju........ vinsh izmet bez maz vai pus komandas metienus, un paareejie punkti daudzi ir peec vinja piespeeleem,pa starpam arii savaaac kaadas bumbas, kaa nekaaa Helmanja izmeeros plus veel maak arii lekt....... varbuut kljuudos, bet taads iespaids radaas................ taapeeec GO CELTICS

  +1 [+] [-]

, 2008-05-08 23:33, pirms 16 gadiem
INGUZEENS rakstīja: es par lebronu biju augstaakaas domaas kaadreiz, bet kad redzeeju speeli pret wizards, kad vinjam nekrita bet vinsh tik turpinaaja mest,....... vismaz buutu gaajis caurgaajienos vai mekleejis partnerus, bet nee- puljii tikai........ protams partnerus vinsh arii maak atrast un iedot labas piespeeles....... bet nu nau briinums ka vinjam tik laba statistika, jo visa speele iet caur vinju........ vinsh izmet bez maz vai pus komandas metienus, un paareejie punkti daudzi ir peec vinja piespeeleem,pa starpam arii savaaac kaadas bumbas, kaa nekaaa Helmanja izmeeros plus veel maak arii lekt....... varbuut kljuudos, bet taads iespaids radaas................ taapeeec GO CELTICS

nu pasaki vinjam sho slepeno informaciju,kas vinjam jadara,vairs ta nekludisies.

  -1 [+] [-]

, 2008-05-08 23:48, pirms 16 gadiem
būšu ļoti, ļoti pārsteigts, ja Hornets šonakt uzvarēs... Lai neapvainojas Pola fani, bet cerams, ka vēl zaļoksnējajam puikam tiks ierādīta sava vieta, protams visu cieņu, ja kļūdīšos... Otrajā mačā tomēr diezin vai pietiks ar Džeimsa pārliecinošāku sniegums, Celtics savās mājās nezaudēs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-09 00:05, pirms 16 gadiem
par Lebronu varu vien piekrist, ka tomēr pārāk daudz no komandas snieguma tiek uzlikta uz viņa atbildības. Paskaties paši, praktiski jebkurā uzbrukumā bumba iet caur viņu, vai individuāli uzbrūk pats, vai mēģina izvirzīt partnerus. Ne vienmēr viss sanāk ideāli& ļoti liels mīnuss ir Džeimsa nestabilais metiens, var iemest gan ļoti sarežģītus, gan no it kā vienkāršām situācijām nemaz netrāpīt pa stīpu... Bet viņa fiziskie parametri,dribla tehnika, fantastiskais lēciens& piespēles protams ir apbrīnojami!!! Visu cieņu karalim, kaut dažbrīd kretinē, ka viņam tiek piedots viss....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-09 09:17, pirms 16 gadiem
showstopper rakstīja: nu pasaki vinjam sho slepeno informaciju,kas vinjam jadara,vairs ta nekludisies.

taa nau nekaada slepenaa informaacija, tikai mans vidoklis, par ko nestriidaas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja