Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģa komandas biedrs Buloks: "Priecājos, ka vairs nebūs jāsedz Dončičs"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Porziņģa komandas biedrs Buloks: "Priecājos, ka vairs nebūs jāsedz Dončičs"
Redžijs Buloks un Luka Dončičs. Foto: AP/Scanpix

Augusta sākumā Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" savām rindām piesaistīja Redžiju Buloku, kurš iepriekš pārstāvēja Ņujorkas "Knicks". Buloks intervijā atzina, ka komandas izvēle viņam nesagādāja daudz problēmu.

"Aizvadītajā sezonā spēlējot pret "Mavericks", man ļoti patika, ka tās spēlētāji spēlē kā komanda," intervijā komandas oficiālajā mājaslapā teica Redžijs Buloks. "Komandā ir izcili spēlētāji, tāpēc komandas izvēle man nesagādāja problēmas."

Buloks ar "Mavericks" parakstīja trīs gadu līgumu, kura laikā viņš nopelnīs 30 miljonus dolāru. "Jā, mēs iekļuvām ar "Knicks" izslēgšanas turnīrā aizvadītajā sezonā," turpināja Buloks, "bet es redzu, ka "Mavericks" ir spērusi nākamos soļus, lai cīnītos izslēgšanas turnīrā. Domāju, ka manas prasmes ir tādas, lai es varētu palīdzēt šai komandai. Varu būt daļa no lieliskas organizācijas, lieliskas pilsētas ar lieliskiem atbalstītājiem."

Buloks, kurš var spēlēt gan aizsarga, gan uzbrucēja pozīcijā, aizvadītajā sezonā "Knicks" rindās pamata pieciniekā sāka 64 spēles. Viņš vidēji spēlē guva 10,9 punktus, bet metienus realizēja ar 44,2% precizitāti. Tālmetienus Buloks realizēja ar 41% precizitāti. "Dončičs ir lielisks spēlētājs," savu jauno komandas biedru slavēja Buloks. "Esmu priecīgs, ka spēlēšu ar viņu vienā komandā un man viņš nebūs jāsedz."

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/easyforbullock/

  -1 [+] [-]

, 2021-09-07 09:10, pirms 3 gadiem
Porziņģis: "Priecājos, ka vairs nebūs jāredz Dončičs"

  -2 [+] [-]

, 2021-09-07 09:58, pirms 3 gadiem
Nevienu neaizstāvot un nevienu nenoliekot - KP ir zems piespēļu daudzums, komandas biedri, iespējams, viņu uzskata par žmogu. Un lai vai kā mēs gribētu lai Luka dod bumbu tikai KP un tas met iekšā, tā nevar uzvarēt spēles. Norociet savus ego un uzvaras atnāks - tā teiktu es, ja būtu galvenais treneris.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-07 10:07, pirms 3 gadiem
norcha 172 rakstīja: Nevienu neaizstāvot un nevienu nenoliekot - KP ir zems piespēļu daudzums, komandas biedri, iespējams, viņu uzskata par žmogu. Un lai vai kā mēs gribētu lai Luka dod bumbu tikai KP un tas met iekšā, tā nevar uzvarēt spēles. Norociet savus ego un uzvaras atnāks - tā teiktu es, ja būtu galvenais treneris.
Un tas tavs arguments darbojas tikai KP sakarā?A ko Luka ar nevar mainīties?

     [+] [-]

, 2021-09-07 10:16, pirms 3 gadiem
norcha 172 rakstīja: Nevienu neaizstāvot un nevienu nenoliekot - KP ir zems piespēļu daudzums, komandas biedri, iespējams, viņu uzskata par žmogu. Un lai vai kā mēs gribētu lai Luka dod bumbu tikai KP un tas met iekšā, tā nevar uzvarēt spēles. Norociet savus ego un uzvaras atnāks - tā teiktu es, ja būtu galvenais treneris.
Kristaps vispār visu pag.sezonu stāvēja uz troikas pēc Kārlaila norādījumiem, tas laikam arī ir viņa spēles stils? Jeb tomēr Kristaps palika malā savu ego?

  +1 [+] [-]

, 2021-09-07 10:24, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Un tas tavs arguments darbojas tikai KP sakarā?A ko Luka ar nevar mainīties?
Nu redzi, lasīt vēl nenozīmē izlasīt. Tu izveidoji SAVU versiju tam, par ko runāju es. Un tāda ir mūsu cilvēciskā būtība - egoisti. Protams, ka Luka ir spilgtākais Dallasā, viņš iesāk un arī pārējie deķi velk uz savu statistikas ''gultu''. Nesaprotu, kur tur tiek saskatīta komanda. Bet man ir cits priekšstats par ''komandu''.

  +2 [+] [-]

, 2021-09-07 10:29, pirms 3 gadiem
Ulrihs rakstīja: Kristaps vispār visu pag.sezonu stāvēja uz troikas pēc Kārlaila norādījumiem, tas laikam arī ir viņa spēles stils? Jeb tomēr Kristaps palika malā savu ego?
Tiešām visu sezonu? Play -offos jā, sezonā gan nē. Sezonā bija dažādība, lai atrastu KP vietu Kārlaila Dončiča plānā. Tādu īsti labu neatrada, tāpēc p-o nosūtīja deldēt laukuma stūri. Laila ir prom, gaidām nākamos eksperimentus.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-07 11:05, pirms 3 gadiem
Visai sakarīgs KP vērtējums:
https://www.mavsmoneyball.com/2021/...

  -1 [+] [-]

, 2021-09-07 11:50, pirms 3 gadiem
Labā ziņa ka spēlējot Dallasa vispār neviens nebūs jasedz

  -1 [+] [-]

, 2021-09-07 12:05, pirms 3 gadiem
Protams, ka viegla izvēle viņam bija. Ja spēlētāja vērtība ir 5-8 milj., bet piedāvā 10 milj. Ne jau DAL spēlētāji viņam baigi patīk.

     [+] [-]

, 2021-09-07 12:50, pirms 3 gadiem
Luka Magic
Fakings off