Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vestbrūks slavē Hārdenu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Vestbrūks slavē Hārdenu
Džeimss Hārdens.
Foto: AP

Pēc šonakt aizvadītās NBA Vasaras līgas spēles starp ''Thunder'' un ''Magic'' aizvadītā NBA drafta 3. numuru Džeimsu Hārdenu slavēja viņa komandas biedrs Rasels Vestbrūks.

''Es saprotu, ka Vasaras līga ir tikai visa sākums, bet spēlēšana NBA ir viss, pēc kā es jebkad esmu tiecies. Esmu priecīgs par iespēju spēlēt kopā ar šiem čaļiem, iepazīt viņus kā laukumā, tā arī ārpus tā. Es ceru, ka mums izdosies izveidot spēcīgu un saliedētu kolektīvu,'' izteicās šī gada NBA drafta 3. numurs Džeimss Hārdens.

Hārdenu slavēja viņa jaunais komandas biedrs Rasels Vestbrūks: ''Hārdenam ir laba funkcionālā sagatavotība. Viņš laukumā spēj paveikt vairākas lietas vienlaicīgi. Īpaši bīstams viņš ir tad, kad viņam aiziet metiens no tālās un pustālās distances.''

Savā 1. NBA Vasaras līgas spēlē Džeimss Hārdens laukumā devās no rezervistu soliņa un laukumā pavadīja 21 minūti, gūstot 17 punktus (2. labākais rādītājs komandā), izcīnot četras atlēkušās bumbas un bloķējot vienu pretinieka metienu.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +9 [+] [-]

, 2009-07-07 13:16, pirms 15 gadiem
b.obama rakstīja: kur tad bijusais kuksika komanda biedrs?
Slēpts komentārs: zinzolino