Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viljamsons izlaidīs arī pārspēles, Dalasa svarīgu cīņu aizvadīs bez Ērvinga un citiem

Agris Suveizda

Viljamsons izlaidīs arī pārspēles, Dalasa svarīgu cīņu aizvadīs bez Ērvinga un citiem
Zaions Viljamsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņūorleānas "Pelicans" (41-39) pašlaik ieņem astoto vietu Nacionālās basketbola asociācijas Rietumu konferencē, ir garantējusi dalību vismaz pārspēlēs un vēl pretendē uz labāko sešinieku. Ja "Pelicans" būs jāspēlē pārspēles, tas būs jādara bez komandas līdera Zaiona Viljamsona, vēstī The Athletic.

Paceles cīpslas sastiepuma dēļ Viljamsons nav spēlējis kopš 3. janvāra. Vēl vakar "Pelicans" paziņoja, ka viņam vēl nepieciešams turpināt atlabšanas procesu, bet šovakar kļuvis zināms, ka Viljamsons pārspēles, ja Ņūorleāna tādās piedalīsies, izlaidīs un lielas šaubas būs arī par viņa gatavību piedalīties izslēgšanas spēļu kārtas pirmajā spēlē, ja "Pelicans" pirmajā kārtā iekļūs.

2019. gada drafta pirmais numurs šosezon aizvadījis tikai 29 spēles, vidēji 33,0 minūtēs izceļoties ar 26,0 punktiem, 7,0 atlēkušajām bumbām, 4,6 rezultatīvām piespēlēm, 1,1 pārtvertu bumbu un 3,4 kļūdām. "Pelicans" vēl uzņems Ņujorkas "Knicks", viesosies pie Minesotas "Timberwolves" un no sestajā vietā esošās Goldensteitas "Warriors" atpaliek par vienu uzvaru, bet ārpus pārspēļu zonas esošo Dalasas "Mavericks" apsteidz par trim uzvarām.

Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks" par vienu uzvaru atpaliek no Oklahomsitijas "Thunder" un vēl aizvadīs mājas spēles pret Čikāgas "Bulls" un Sanantonio "Spurs". Spriežot pēc šīš nakts savainoto spēlētāju saraksta, Dalasas vadība cīņai par pārspēlēm gan šķietami jau ir atmetusi ar roku – šonakt nespēlēs Kairijs Ērvings, Maksimiliāns Klēbers, Kristians Vuds, Tims Hārdevejs un Džošs Grīns. Luka Dončičs un Dževeils Makgī gan visdrīzāk dosies laukumā. Zaudējuma gadījumā Dalasa zaudēs pēdējās cerības uz 10. vietu.


Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...
https://twitter.com/MavsPR/status/1...

     [+] [-]

, 2023-04-07 23:38, pirms 2 gadiem
Diezgan ātri Mavs padevās.Ja nu pēc 2 spēlēm būtu apsteiguši Thunder un aizcīnījušies uz play-off un pirmajā kārtā noliktu uz lāpstiņām Jokiču,otrajā kārtā noliktu uz lāpstiņām Kariju,trešajā kārtā arī Durentu un finālā arī Teitumu!Tagad,kad padevās,to visu neredzēsim.