Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss min Kariju kā pirmo spēlētāju, ar kuru gribētu spēlēt kopā; Karijs pasmejas

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Džeimss min Kariju kā pirmo spēlētāju, ar kuru gribētu spēlēt kopā; Karijs pasmejas
Lebrons Džeimss aizsardzībā pret Stefenu Kariju. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix.ee

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas ''Lakers'' līderis Lebrons Džeimss publiski izteicies, ka labprāt uzspēlētu kopā ar Goldensteitas ''Warriors'' zvaigzni Stefenu Kariju. Karija atbilde gan nebija pacilāta.

Lebrons Džeimss ''The Shop'' raidījumā atklāja spēlētājus ar kuriem viņš vēlētos kādreiz spēlēt kopā. Kā pirmo viņš pašsaprotami minēja savu dēlu - Broniju Džeimsu. No pašreizējiem NBA spēlētājiem kā pirmo viņš minēja Stefenu Kariju, bet kā otro - Luka Dončiču. No bijušajiem NBA spēlētājiem - Maiklu Džordanu, Skotiju Pipenu un Kobe Braientu.

''Mūsdienu basketbolā? Noteikti ir vairāki zeļļi ar kuriem es vēlētos uzspēlēt, taču viens no tiem noteikti ir Stefens Karijs. Dotajā brīdī - tas ir Karijs! Es mīlu visu, kas saistīts ar to puisi. Brīdī, kad viņš izkāpj no sava auto - Tev jau ir jāsāk viņu segt, jo viņš var izdarīt metienu jau brīdī, kad iesoļo arēnā. Varētu viņu sākt segt pat brīdī, kad viņš izkāpj no savas gultas. Zvēru,'' sacīja Džeimss.

Pēcāk uz Lebrona teikto reaģēja arī pats Karijs, kurš vien pasmējās un lakoniski atbildēja Lebronam, liekot noprast, ka, pagaidām, spēlēšana kopā nespīd.

''Viņš savu vēlmi jau piepildīja. Viņš bija Visu Zvaigžņu spēles kapteinis un izvēlējās mani pēdējās divās spēlēs pēc kārtas. Nezinu vai viņam ar to pietiek, taču man ir labi tur, kur es tagad esmu. Brīdis, kad saproti, ka Tev varētu būt iespēja spēlēt ar, visticamāk, vienu no visu laiku labākajiem pasaulē, ir patīkams. Tas ir lielisks. Mēs gan varam turpināt dzīvot šajā fantāziju pasaulē, '' sacīja Karijs.

Karija pārstāvētā Goldensteitas ''Warriors'' ar 50 panākumiem 79 spēlēs ieņem trešo pozīciju Rietumu konferencē un jau ir garantējusi sev vietu izslēgšanas spēlēs. Lebrona Losandželosas ''Lakers'' tikmēr ar 31 uzvaru 70 mačos ir 11. Rietumos un ir zaudējusi iespēju kvalificēties pat ''play-in'' turnīram.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/stephen-cu...

     [+] [-]

, 2022-04-07 08:00, pirms 3 gadiem
Lebrons pats domaju sapratis ka tituls LA viņam nebūs.Reāli šajā sezona izgāzās Lakeri!Individuali protams Lebronam kārtējā lieliska sezona,bet komandai,pilnīga dirsā!!!To ka Lebrons nav PAT PO ,pats esmu šokā!

  +1 [+] [-]

, 2022-04-07 08:10, pirms 3 gadiem
Piemērs, kā izņemt vārdus no kāda sacītā un pavisam citā kontekstā tos likt nokomentēt kādam citam.

  +2 [+] [-]

, 2022-04-07 08:23, pirms 3 gadiem
salming18 rakstīja: Lebrons pats domaju sapratis ka tituls LA viņam nebūs.Reāli šajā sezona izgāzās Lakeri!Individuali protams Lebronam kārtējā lieliska sezona,bet komandai,pilnīga dirsā!!!To ka Lebrons nav PAT PO ,pats esmu šokā!
Tituls LA viņam jau ir 2020. gadā

     [+] [-]

, 2022-04-07 16:14, pirms 3 gadiem
es toč neesmu šokā Lakers aprāviens bija paredzams ko līdz paņēma Vestbruku un veselu kaudzi citu spēlētāji kuriem drizāk būtu jābeidz karjeras nekā jāmocās ...

     [+] [-]

, 2022-04-07 17:04, pirms 3 gadiem
Kāds sakars viņam alkt pēc gredzeniem.

Kāds jautājums tāda atbilde, ar ko viņš gribētu uzspēlēt vienā komandā. Tieši tik vienkārši, ne jau viņš šādi mēģina pievienoties kādai no komandām.

Atbilde ir, kurus viņš uzskata par līgas labākajiem spēlētājiem. Gan bijušajiem, gan esošajiem. Tieši tik vienkārši.