Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģa komandas biedrs Brauns cīnīsies par uzvaru Zvaigžņu spēles danku konkursā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģa komandas biedrs Brauns cīnīsies par uzvaru Zvaigžņu spēles danku konkursā
Kristaps Porziņģis un Džeilens Brauns. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spīdekļi februāra vidū pulcēsies uz Zvaigžņu spēli un meistarības pārbaudījumiem. Starp danku konkursa dalībniekiem ir arī Bostonas "Celtics" zvaigzne Džeilens Brauns.

Zvaigžņu spēles dalībnieks danku konkursā nav piedalījies kopš 2017. gada, kad sacentās Deandrē Džordans. Sēriju lauzīs Džeilens Brauns, kurš ir viens no diviem Bostonas "Celtics" basketbolistiem Zvaigžņu spēles sastāvā – kopā ar Džeisonu Teitumu.

Brauns par titulu spēkosies ar pērno čempionu Maku Maklangu, kurš NBA piedalījies vien četros mačos, bet pagājušajā sezonā kļuva par G līgas čempionu.

Viņam titulu centīsies atņemt arī Haime Hakess un Džeikobs Topins. Hakesu vasarā ar 18. numuru draftēja Maiami "Heat", un aizsargs debijas sezonā 44 spēlēs izcēlies ar 13,1 punktu. Arī Topins aizvada pirmo sezonu, bet laukumā devies tikai divās spēlēs un savācis trīs minūtes.

Toties Topinam pieejams labs padomdevējs – viņa vecākais brālis Obi 2022. gadā triumfēja danku konkursā.

     [+] [-]

, 2024-02-07 10:54, pirms 8 mēnešiem
McClung uzvarēs. Lai arī Brown var parādīt konkurenci, bet Mac ir nereāls, vienīgi žēl, ka viņam auguma dēļ nedod iespēju NBA

     [+] [-]

, 2024-02-07 11:50, pirms 8 mēnešiem
McLung varēs uzvarēt danku kokursā 2. gadu pēc kārtas, iegūt slavas mirkli un tad atkal pazust nebūtībā līdz pat nākamajam ASG danku konkursam.