Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rondo 26 punkti palīdz ''ķeltiem'' uzveikt ''Magic''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Rondo 26 punkti palīdz ''ķeltiem'' uzveikt ''Magic''
Reižons Rondo
Foto: Reuters/Scanpix

91 : 80

Celtics - Magic

Šodien NBA regulārajā čempionātā tika aizvadītas vien četras spēles. Centrālajā cīņā savā starpā tikās Austrumu konferences vienības - Bostonas ''Celtics'' un Orlando ''Magic''. Pateicoties saspēles vadītāja Reižona Rondo 26 gūtajiem punktiem (sezonas rekords), uzvaru izcīnīja Bostona - 91:80.

Visa mača garumā Doka Riversa trenētie Bostonas basketbolisti demonstrēja atzīstamu sniegumu aizsardzībā, pamatīgi pabojājot ''Magic'' metienu realizācijas procentu (metieni no spēles - 34,4%, tālmetieni - 12,5%). Spēlējot kolektīvi un uzturot augstu spēles tempu, Rondo vadībā laukuma saimnieki beigās izcīnīja uzvaru ar 11 punktu starpību, tādējādi liekot noprast, ka savā laukumā viņus ir ļoti grūti apspēlēt (šosezon 23-4 savās mājās).

Uzvarētāju labā sezonas rezultatīvāko spēli aizvadīja Reižons Rondo (26), kuram arī septiņas rezultatīvas piespēles. 18 punktus pievienoja Pols Pīrss, bet 16+8 Kevinam Gārnetam. Zaudētāju rindās, kā allaž, līdera lomu uzņēmās Dvaits Hovards, viņam 28 punkti un 13 bumbas zem groziem.

Citā spēlē uzvaru izcīnīja Maiami ''Heat'', kas bez problēmām tika galā ar ''Clippers'' [Dveinam Veidam 28 punkti, astoņas bumbas zem groziem un astoņas piespēles] - 97:79. Citā spēlē 41 punktu guva Amāre Stadamairs, un viņa ''Knicks'' ar 117:103 uzveica Filadelfijas ''Sixers''.

NBA regulārais turnīrs. 6. februāris

SpēleRezultāts
Heat - Clippers97:79
Nets - Pacers86:105
Knicks - Sixers117:103
Celtics - Magic91:80

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-07 00:34, pirms 13 gadiem
kas tur ar to Danielsu īsti bija? ārā vismaz uz mēnesi tik kāpēc?

  -1 [+] [-]

, 2011-02-07 00:35, pirms 13 gadiem
Stadamaira labākā karjeras spēle. boss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-07 00:45, pirms 13 gadiem
Nereģistrētjies rakstīja: kas tur ar to Danielsu īsti bija? ārā vismaz uz mēnesi tik kāpēc?
Domaju ka izsita kadu kakla skriemli vai ari no trieciena muguraa kads disks izbidijas.kadu laiku nespeles bet gan jau bus ok

  +2 [+] [-]

, 2011-02-07 00:47, pirms 13 gadiem
Orlando divi zaudējumi pret Miami un Bostono neko labu neliecina.

Kāds var paskaidrot, kāpēc Arenas spēlē tikļoti maz?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-07 01:09, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: jo met garām metienus, un apskaties,kāda ir Orlando pārprodukcija priekšā metēji pilns-Redeks,Arenas, Nelsons. Tāpat shooteri J-Rich,Turks, tik daudz ,ka bumbu nevar sadalīt
nav izveidojusies stabilitāte, ja salīdzinām ar Bostonu, tad Bostonā ir spēlētāji, kuriem neuztrauc stati, lai arī viņiem tie ir samazinājušies, viņi ir vienoti un domā par komandas uzvaru,. Magic met, met un neiemet.
viņiem vajadzētu tāds Centrs kāds ir T.Čendlers ( Dalasa) un tāds defa vecis kā Ārtests, un saspēlnieka pozīcijā tāds kā Rondo, kas ja nav, tad atdod savas 15 asistus ja krīt,kā šovakar-26pts laikam, 7 asisti.
Arenas 15min- 7 metieni,nulle iekšā, skaidrs,ka nav jēgas turēt, tā dara tikai Smārts ar Elisu un Lee, un Raptoros ar Barganani, kur metieni 3/13; 3/15
Tad priekš kam vajadzēja iemainīt Arenasu + Ričardsonu.

Pag, Tu tak nesaki, ka problēma ir Dwaitā Howardā ar?

     [+] [-]

, 2011-02-07 01:17, pirms 13 gadiem
Malači C`s. Tā noturēja defu ka prieks.

Tajā momentā kad Daniels nokrita, domāju, nekas traks. Bet tad sa[ratu, ka viņš jau kāda 5 sekundes vsp nekustās. Samulsu, nobijos.
Tomēr galv. ir parādīt thumbs up.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-07 01:43, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: Arenas bāls defā, ir krītamās dienas,ir dienas,kad nav nekā, atdot pases jau var labi, bet kā jau teicu, viens spēlētājs nevar uzvarēt-Howards.
J-Rich,manuprāt,ir labs ieguvums, tik vajag atstāt 2 uzlaukuma shooterus, pārējos noņemt.
Nē, Howards ir izcils, tikai saku,ka viņiem pietrūkst ļoti Bass, un Howards viens zem groziem arī nevar izcīnīt savus reboundus, ja viņam ir jāmet, jācīnās, jābloķē, spēks beidzas, īpaši pret BC garajiem večiem,ko nepātraukti slavē Doks, kas arī ir viena no atslēgām, lielisks garais gals, ja vēl vesels būs Shaq,Jermains, tad nu viss ir, neredzu kādu,kas var apturēt. Heatiem Židrūns un Dampjērs ir švaki pulveri.

Taisonu minēju kā labu piemēru, jo uz doto brīdi Dalasā ļ.labs sniegums, efektīvs, riktīgs spridzinātājs
Straka- esi redzējis kādu šosezonas spēli,kur Dalasa cīnās?
Gan jau, ka Odomam, Gasolam un Bainuma ir iespējas apturēt Bostonas garos. Orlando patiešam iztrūkst viena posma starp garo galu un īso.

Kaut kādas spēles esmu gan redzējis, bet visticamāk, ka ne no a - z.
Pārāk daudz balto tajā komandā jau novācies.

     [+] [-]

, 2011-02-07 10:26, pirms 13 gadiem
Patika Miami spēle, laba bumbas rotācija, pat Entonijam vairķakārt iedava uzmest... Kārtējo reizi apliecinājaš, lai Millers būtu produktīvs viņam ir jāspēlē daudz ar bumbu, viņš nav Džouns, kurš var trīs reizes pa spēli bumbai pieksarties un ielikt trīs no trīs truļiem.

     [+] [-]

, 2011-02-07 15:35, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: 41 pts, nu nez, vai labākā , Fieldam labākā bija. vecis Rookijs bet sameta daudz, jāuzteic T.Mozgovs- atpakaļ starting line, daudz spēlē, met pts, vāc reboundus, lai arī šajā spēlē tik 3pts laikam, bet reboundi ir, bloki 3! un vecis sācis spēlēt ,paturēja uz sola, satrenēja un ir zirgā. drīz būs AB līmenī !
Es nekad tik labu Stadamairu neesmu redzējis. Nejau punkti vien visu izsaka. Es domāju, ka Biedriņš ar FG10% ar spētu 40 punktus iemest(Tas ir vislabākais piemērs, nevis kaut kāds trakais aizvainojums)

Kā jau teicu iepriekš, šis bija labākais Stadamairs, kādu esmu manijis SUNS vai KNICKS sastāvos