Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Eliss: "Šādi spēlējot varam uzvarēt ikvienu"

Pēc šonakt Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) Goldensteitas "Warriors" izcīnītās pārliecinošās uzvaras pār Milvoki "Bucks" ar 120:90, iespaidos par spēli dalījās "Warriors" spēlētāji un treneris Dons Nelsons.

Desmit no pēdējām 12 spēlēm Goldensteitas "Warriors" ir izcīnījuši uzvaru. Pēc pirmajās astoņās spēlēs vidēji ielaistajiem 114,5 punktiem, kas bija sliktākais rādītājs NBA, tagad "Warriors" sešus no pēdējiem desmit pretiniekiem ir noturējuši zem 100 punktiem un bilance šajās spēlēs ir perfekta - sešās spēlēs gūtas sešas uzvaras.

"Tas pierāda, cik laba komanda mēs esam. Neesam iedomīgi vai pašpārlieciniāti, bet gan parādām, ka spēlējot tā kā šajā spēlē katru spēli, mēs varam uzvarēt jebkuru komandu šajā līgā," tā Goldensteitas potenciālu raksturoja aizsargs Monta Eliss, piebilstot: "Spēlējām kā komanda. Kas man patiešām patīk, ir 94% precizitāte soda metieniem un 68% trīspunktniekiem."

Uz augsto procentu no tālās distances norādīja arī "Warriors" galvenais treneris Dons Nelsons: "Ja trīspunktniekus metam ar 68% precizitāti, tad varu teikt, ka esam ļoti labi. Visi dabūja iespēju spēlēt. Ir labi, ka ik pa laikam ir šāda spēle. Domāju, ka rezervistu soliņam vajadzēja ko tādu, arī man, jo tā pārliecinos par viņiem."

Goldensteita samērā ātri ieguva lielu vadību, kas ļāva dot atpūtu vadošajiem spēlētājiem. Šo apstākli uzsvēra vairāki kareivji, to skaitā arī Als Haringtons: "Tas bija nozīmīgi, jo nākamā spēle pret Maiami būs grūta. Priekšā mums ir smags grafiks. Jo vairāk varēsim panākt, ka šie spēlētāji (rezervisti - aut.) spēlē veiksmīgi un iegūst pārliecību, jo labāk, tāpēc, ka sezona ir gara un mums viņus var vajadzēt jebkurā laikā."

Savukārt "Warriors" kapteinim Stīvenam Džeksonam nebija iebildumu pret atpūtu tajā spēles daļā, kad tās rezultāts bija izšķirts: "Šādās spēlēs man nav nekas pretī paņemt lielāku atpūtu. Ja esam vadībā par desmit, 12 punktiem, tad gribu spēlēt, gribu nokārtot spēli. Bet jau izšķirtās spēlēs nav vēlēšanās iet laukumā. Šī ir iespēja jaunajiem spēlētājiem parādīt sevi. Līdzko esam 30 punktu vadībā pēdējā ceturtdaļā, tā ir kā treniņspēle."

Izmantotie resursi:
www.nba.com
www.contracostatimes.com
www.sfgate.com

  +2 [+] [-]

, 2007-12-06 13:53, pirms 17 gadiem
cepuri nost!!!

  -2 [+] [-]

, 2007-12-06 14:05, pirms 17 gadiem
man kkā smiekli nāk dzirdot txt - mēs spēlējam kā komanda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2007-12-06 15:15, pirms 17 gadiem
Eliss nav tālu no taisnības, ja paskatās uz statiem komandā! vēršu uzmanību, ka NBA nav Eirolīga vai Eiropa, kur komandas spēles izpratne ir savādāka!

tas, ka uz Biedriņu netiek spēlēts. Kā Biedriņa līdzjutējam, protams, žēl, bet visādi citādi laikam tikai dabiski, ka komanda spēlē tā, kā spēlē! ja jau 3 pnuktu metieni ar 60-70% precizitāti, tad ko daudz uztraukties par Biedriņu no komandas taktikas viedokļa?

turklāt man nav skaidrs Nelsona gājiens ar to, ka Biedriņa laiks pēdējās spēlēs krietni krītas/ Iespējams, to vada biznesa domāšana no KAreivju vadības puses, iespējams, Biedriņa loma nav nekāda lielā skrien un met spēlē, iespējams, vienkārši taupa svarīgākām spēlēm!!!


turklāt, no efektivitātes viedokļa. Nu Biedriņš nevarēs izskraidīt tādos tempos pa laukumu, kā to dara komandas mazie. Un, j spēlē uz divām piespēlēm, māņkustību un metienu - ir okey, tā ir komandas spēle NBA un Amerikas izpratnē!

personīgi man labāk patīk Eiropas baskets

  +1 [+] [-]

, 2007-12-06 15:39, pirms 17 gadiem
uzksatu GSW par vienu no stipraakajaam komandaam NBA, pieraada pagaajushaa sezona, un shii!! paarsteigumi veel priekshaa!!

  +4 [+] [-]

, 2007-12-06 15:45, pirms 17 gadiem
S.Valters gan labi iederētos Nelsona skrein un met taktikā.

bet precizitāte diez vai būtu 68%...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: nuleseptinji

  +4 [+] [-]

, 2007-12-06 16:07, pirms 17 gadiem
Cik man zināms Adri kā cetru un reizē arī aizsargu pietaupa vēlākam laikam,lai nedabūtu traumas.

no kurienes tev tas zināms, pats Dons pastāstīja?

  -4 [+] [-]

, 2007-12-06 16:21, pirms 17 gadiem
Aitu zarnaas izziileeja...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-06 16:38, pirms 17 gadiem
Pēdējās divas spēles Andža spēlēja maz, jo kas Orlando pa centru spēlē mēs visi zinām, bet pret Bucks viņš nav īsti vajadzīgs, jo visi tāpat zināja kurš uzvarēs. Iedeva atpūtu.

Pret Maiami būs grūti, lai gan Šakils noriet. Heat ir laba aizsardzība.

  +3 [+] [-]

, 2007-12-06 16:43, pirms 17 gadiem
Njaaa....AB speeles laiks ja taa skataas saliidzinoshi ar pagaajushogadu ir krities...nu un kas...tam ir savi iemesli...arii Davis`am speeles laiks ir krities tam arii ir savi iemesli...kaa galvenie - vinjiem abiem ir pienaaciigi aizstaajeeji - AB (POB, DJ) un Davis`am (T-Hud)...un kas ir pats galvenais - gan AB gan Barona loma komandaa ne kripatas nav mazinaajusies...jums ir jaasaprot Nelsona domaashana lai izspriestu ka AB taa un shitaa...ir speeles kuraas vinsh speelees mazaak ir speeles kuraas speelees vairaak, atkariibaa no pretinieka, njemos prognozeet ka speelee pret Miami vinjs laukumaa nepavadiis iipashi daudz laika...otra lieta ir Foul Trouble...shinii peedeejaa speelee tas spilgti izpaudaas...un treshais iemesls ir vieglaas speeles un parasti 4 1/4 vienmeer tiek aizvadiita ar zinaamu atslaabumu un rezervistiem...Chill out puikas...nav ko spamot mulkjiibas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-12-06 17:15, pirms 17 gadiem
Jaa, gudras runas, bet es atkal paspiideeshu ar savu viedokli!

Kas NBA ir laba speele, kas NBA ir labs treneris, kas NBA ir labs speeleetaajs? Protams, es pats labpraat skatos GSW speeles, juutu liidzi Andrim un komandai, bet aiziet taadaas galeejiibaas, ka katru uzvareetu speeli (ne tikai uzvareetu) saukt par fantastisku, katru Nelsona leemumu par gjeniaalu, katru speeleetaaju par tieshi taadu, kaads vinjsh ir, nepienjemot, ka vinjsh var speeleet arii vairaak vai labaak... nee, es nebuushu tas "eksperts", kas te gari staastiiis, ka saprot treneri un vinja leemumus vislabaak. Patiesiibaa, NBA basketbols ir diezgan primitiivs savaa buutiibaa. Saliidzinot to pashu vieteejo SEB BBL liigu un NBA- nu ir te gan vairaak saspeeles, gan kombinaacijas, gan strateegjiskaas domas, kameer NBA skaistumu paarsvaraa rada augstas klases atleetu darbiiba laukumaa- aatras piespeeles, aatra paareja uzbrukumaa, skaisti caurgaajieni, aatri izmesti metieni, danki... Es piekriitu, smuki un gana azartiski, bet nevajag to saukt par gjeniaalu basketbolu! Es tomeer pienjemu, ka shis vairaak ir tieshi uz personiibaam- konkreetiem speeleetaajiem balstiits basketbols, taatad, ja paardomaatas kombinaacijas sheit ir retums... ko tad tik gjeniaalu var piedaavaat treneris? Nu ko? Mans skatiijums ir taads, ka Amerikaa trenera vieniigais iistais ierocis ir maaka konkreetajai speelei, konkreetai speeles gaitai piemeerot tajaa briidii atbilstoshaakos speeleetaajus un viss!!! Vai speele pret Magic bija tik lieliska un Nelsona darbs tik nevainojams? Tieshaam? Tad kaapeec tik daudz Deivisa metieni (nu tie daudzie, kas nesasniedza meerkji) deva iespeeju pretiniekam uzbrukt, guut punktus? Kaapeec neizdevaas atrast kaadu, kuram speele tajaa vakaraa ietu no rokas vairaak? Jaa, varbuut elementaars resursu truukums, bet varbuut citas, kaads teiktu, gjeniaalas trenera idejas, kuras neljaava vairaak izmantot citus savus speeleetaajus! Es tieshaam neesmu tas lielais eksperts, kas apgalvos, ka tieshi taa ir vispareizaak, tomeer nevaru paarkaapt sev paari un tikai deelj taa, ka komanda patiik, visaa redzeet pozitiiivo.

Iiss rezumee ir taads, ja speeleetaajam tajaa vakaraa nekriit- ja komandai taadaa vienkaarshaa Run & Gun speelee gluzji elementaari neveicaas (nu nekriit taas bumbas grozaa), tad principaa shii speele ir paredzama kaa zaudeeta, jo diez vai trenerim peekshnji atradiisies taas strateegjiskaas gudriibas, kas kaut kaa savaadaak dotu iespeeju uzvareet pretinieku!

Taa es to redzu un nu katram ir sava iespeeja mani nooponeet!

     [+] [-]

, 2007-12-06 17:42, pirms 17 gadiem
Andzeys daudz maz ir kaa tu teici,bet nevajag aizmirst ka vinji speelee 82 speeles sezonaa,prakstiski katru otro nakti,tapeec kaut ko geniaalu jaunu un paarsteidzosu ir gruti izveidot un 82 speeles vienlidz labi nevar aizvadiit,eiropaa gausas ka vinjiem jaaspeelee 4 dienas 2 speeles,jo ir gruuti atjaunoties,kur nu NBA,bet nonoliedzami NBA speeleetaaji ir krietni paaraaki indviduaali,atleetiski un fiziski paaraaki,bet taktika vinjiem saak intreseet tikai tad kad nokluust Eiropaa-bet es miilu NBA un tas ir fakts,jo to ko speeleetaaji dara laukumaa ir praatam neaptverams un iespaidiigs!
Slēpts komentārs: expert_dzinis

     [+] [-]

, 2007-12-06 17:44, pirms 17 gadiem
82 ir daudz- piekriitu... pie tam arii speele neilgst 40 min, bet 48!

Bet par Play Off- peec redzeetaa shiis sezonas saakumaa, kkaa nemaz negribaas pieljaut domu, ka vinji vareetu tur nebuut!

  -1 [+] [-]

, 2007-12-06 17:53, pirms 17 gadiem
Play Off piekriitu ar taadu speeli ir sasniedzams itin drosi,bet atceroties sezonas saakumu kur Jacksona nebija, un ja kaads no trio Harringtons,Davis vai Jackson guus traumu( bez taa diez vai iztiks] buus gruuti, bet arii nav iemesla pesimismam jo jebkura komanda speeleejot bez liideriem ir diezgan pasvaka-tas attiecinaams gandriiz uz vissaam komandaam!

  +3 [+] [-]

, 2007-12-06 18:36, pirms 17 gadiem
taadu seb skatoties war aizmigt....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja