Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bainams: "Esmu pilnībā izveseļojies"

Bainams: "Esmu pilnībā izveseļojies"
Endrjū Bainams
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Losandželosas "Lakers" centrs Endrjū Bainams izteicies, ka pašreiz ir pilnībā atveseļojies no šīgada sākumā gūtā ceļgala savainojuma un ir gatavs spēlēt ar pilnu jaudu.

Piektdien Losandželosas "Lakers" sporta kompleksā Elsegundo, kur komanda aizvada treniņus, notika preses konference, kurā komandas centrs Endrjū Bainams pastāstīja par savu atveseļošanos. Janvāra vidū Bainams iedzīvojās ceļgala savainojumā, kas viņa liedza dalību turpmākajā pagājušās sezonas daļā, to skaitā piedalīšanos NBA finālā, kurā iekļuva "Lakers". Pēdējās sešas nedēļas Bainams ir trenējies dzimtajā Atlantā un piektdien pauda gatavību turpināt darbu.

"Viss ir pilnībā gatavs. Esmu gatavs par 100%, " tā izteicās 20 gadus vecais centrs. "Manuprāt, esmu vienīgais, kas vēlas, lai sezona sāktos jau rītdien. Nevaru vien sagaidīt, kad atkal varēšu spēlēt ar komandas biedriem. To neesmu darījis ilgu laiku. Esmu patīkami satraukts," tā Bainams.

Pēc tam, kad Bainams guva savainojumu, "Lakers" iemainīja spāņu basketbolistu Po Gasolu, kurš bija "Lakers" centrs. Paredzams, ka līdz ar Bainama atgriešanos Gasols pārvietosies uz ceturtā numura pozīciju jeb spēka uzbrucēju. "Domāju, tas strādās lieliski. Viņš būs ceturtais numurs, bet es - piektais. Viņš ir labs piespēļu dalītājs, tāpat kā es. Viņš varēs man uzmest labas piespēles. Savukārt aizsardzībā, domāju, mums būs dvīņu torņu efekts. Ja kāds viņam tiks garām, no otras puses es varēšu nākt palīgā," Bainams klāstīja savu vīziju. "Vienu lietu es iemācījis, nespēlējot tik ilgi. Tu atej soli atpakaļ un apzinies cik viegli var pazaudēt iegūto. Tas man palīdz spēli novērtēt vēl vairāk," atklāja Bainams.

Endrjū Bainama preses konferences video var noskatīties šeit.

Izmantotie resursi:
latimes.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-09-06 13:45, pirms 16 gadiem
K.Durant rakstīja: šitas ir zvērs, jau pagājšsezon meta 13pts un vāca pāri 10ab, šozezon ja vēl progresēs+ ar Gasolu būs torņi zem groza... labākie garo duets vienā komandā līgā...

Tiko atstāstīji to kas rakstā bija rakstīts

  +3 [+] [-]

, 2008-09-06 13:45, pirms 16 gadiem
Bļeg ātrāk jauno sezonu būs monstri.!

  -1 [+] [-]

, 2008-09-06 14:49, pirms 16 gadiem
Lars garo duets kam tomēr līdz komandēšanai Lakeros tālu

  -1 [+] [-]

, 2008-09-06 18:00, pirms 16 gadiem
Cerams ka atkla nepateigsies !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-09-07 14:21, pirms 16 gadiem
portugāle rakstīja: Cerams ka atkla nepateigsies !

Cik tev latviesu valoda? 2?!

     [+] [-]

, 2008-09-08 13:14, pirms 16 gadiem
cukkurdukkur rakstīja: Cik tev latviesu valoda? 2?!

Pridurak skolu esmu pabeidzis nav vairs jaamacaas kaa tev 1.klasee Latv.valoda !

Pa vienu kluudu uzreiz jaauzkasaas ! Vai vnk liec komentu kur vien vari !

P.S tava nikaa no latv.val ar nav ne paziimes ! Cik tev latviesu valodaa ? 2!?