Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nuggets" atlaiž NBA gada treneri Džordžu Karlu

Rolands Eliņš

"Nuggets" atlaiž NBA gada treneri Džordžu Karlu
Džordžs Karls
Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Denveras „Nuggets” kluba ilggadējais treneris Džordžs Karls nākamajā sezonā komandu vairs netrenēs par spīti tam, ka šajā sezonā kopā ar to izcīnīja NBA gada trenera titulu.

Džordžam Karlam 2012./13. gada NBA sezona izvērtās par vienu no labākajām karjerā, kurā viņš „Nuggets” komandu aizveda līdz 57 uzvarām (kluba rekords) un trešajai vietai konferencē. Tiesa, play-off pirmajā kārtā sekoja zaudējums pret Goldensteitas „Warriors”, taču Karls ieguva sezonas labākā trenera balvu.

Kluba prezidents Džošs Kroenke paziņojis, ka Karls pie „Nuggets” komandas stūres vairs neatgriezīsies. „Džordžs ir basketbola leģenda, un es viņu cienu kā izcilu treneri. Viņš ir viens no galvenajiem komandas līdzšinējo panākumu iemesliem,” savā paziņojumā norāda Kroenke. "Nuggets" komanda jau palaida uz "Raptors" savu ģenerālmenedžeri Masai Udžiri un šobrīd gatavi uzsākt pilnīgi jauna ceļa meklējumus arī trenera postenī.

Karls „Nuggets” komandai pievienojās 2005. gadā, izcīnīja 423 uzvaras (un piedzīvoja 257 zaudējumus), kā arī aizveda savus basketbolistus līdz deviņiem izslēgšanas spēļu turnīriem pēc kārtas. Šajā laikā Karls arī tika atklāts kakla vēzis, taču viņš tomēr palika pie „Nuggets” komandas. 62 gadus vecajam trenerim vēl bija līgums uz nākamo sezonu, un iepriekš viņš izteicās, ka labprāt turpinātu strādāt, taču kluba vadība lēmusi citādi.

„Nuggets” jau uzsākusi jauna galvenā trenera meklējumus, kandidātu vidū ir "Grizzlies" galvenais treneris Laionels Holinss.

Izmantotie resursi:
George Karl will not return as Nuggets coach in...

  +3 [+] [-]

, 2013-06-06 20:50, pirms 11 gadiem
Steve Kerr ‏@SteveKerrTNT
Attention LA Clippers: call George Karl.....right now.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-06-06 20:52, pirms 11 gadiem
Defuq?

  +1 [+] [-]

, 2013-06-06 20:55, pirms 11 gadiem
Wow, tas gan man ir šoks. Jo tas, ko Karls izdarīja ar "Nuggets" komandu bija tiešām iespaidīgi. Bez All-Star spēlētājiem rietumos iegūt mājas priekšrocības ir fantastisks sasniegums.

Jāpiekrīt pirmajam komentāram un Stīva Kerra tvītam. "Clippers" nav laika vilcināties. No citas puses skatoties, ja "Grizzlies" palaiž, pareizāk, ja Holinss dodas k-kur prom, tad Karlam pareizāk būtu izvēlēties Memfisu. Tāpat jau vēl arī Bruklina meklē jaunu galveno.

  +3 [+] [-]

, 2013-06-06 21:09, pirms 11 gadiem
Tā ir milzìa kļūda. Nākamajā sezona DEN atkritīs vienu soli zemāk un uzvaru mazāk.

  +3 [+] [-]

, 2013-06-06 21:13, pirms 11 gadiem
Patiesībā bija gaidāms, ka kaut kādam izmaiņām jābūt, jo tikai vienu reizi Denvera ar viņu ir tikusi tālāk par pirmo kārtu un tā kā spēlētāji jau pa šiem gadiem bija mainīti, tad tagad kārta bija trenerim.
Protams, viņš ir labs treneris un noderētu daudzām komandām, bet tagad ir jautājums vai viņš gribēs vēl kādu trenēt, jo vēzis tomēr nav nekāda jokā lieta, protams, ja tas viņam nekādi netraucē, tad mierīgi var vēl strādāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-06-06 21:42, pirms 11 gadiem
Kas tā par slimību, viens neveiksmīgs playoffs uzreiz jāatlaiž treneris. Kaut gan nuggets pāris gadu laikā pēc Karmelo maiņas no pastarītes padarīta par nopietnu spēku rietumos, kas vēl sevi tuvākajās sezonās varētu pierādīt.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-06 22:35, pirms 11 gadiem
Skat, parādījušās baumas (one source says), ka "maiņas darījums" starp Memfisu un Denveru drīz notiks - jeb Karls pie "Grizzlies" stūres un Holinss pie "Nuggets".

  +3 [+] [-]

, 2013-06-06 22:47, pirms 11 gadiem
Tūlīt atnāks detlefs un stāstīs, cik reizes vēsturē tā ir noticis.

Vienu labu lietu Karls izdarīja- pataisīja McGee daudz maz par cilvēku.

Bet nu kārtējais pierādījums, ko iekš NBA nozīmē līgums. Ja nepatīk, fiksi un ātri lauž.

  +2 [+] [-]

, 2013-06-06 23:30, pirms 11 gadiem
Ooopiits rakstīja: Wow, tas gan man ir šoks. Jo tas, ko Karls izdarīja ar "Nuggets" komandu bija tiešām iespaidīgi. Bez All-Star spēlētājiem rietumos iegūt mājas priekšrocības ir fantastisks sasniegums.

Jāpiekrīt pirmajam komentāram un Stīva Kerra tvītam. "Clippers" nav laika vilcināties. No citas puses skatoties, ja "Grizzlies" palaiž, pareizāk, ja Holinss dodas k-kur prom, tad Karlam pareizāk būtu izvēlēties Memfisu. Tāpat jau vēl arī Bruklina meklē jaunu galveno.
G.Karl uz Grizzlies? Tas būtu kkas neticams, kurš tad tajā komandā varētu skriet izņemot M.Conley? Gazols ar Randolfu un Prince? Memfisai G.Karl ir nepiemerotakais coach kādu var atrast

  +2 [+] [-]

, 2013-06-06 23:41, pirms 11 gadiem
Juventus rakstīja: G.Karl uz Grizzlies? Tas būtu kkas neticams, kurš tad tajā komandā varētu skriet izņemot M.Conley? Gazols ar Randolfu un Prince? Memfisai G.Karl ir nepiemerotakais coach kādu var atrast
Zini... tad tas pats jāsaka par Hollins uz DEN. Arī īsti nederētu. Karlu vajag iekš LAC. Bet varbūt arī LAC vajadzētu nevis par skrējēju blici, bet par pozicionālo veidot? Jo nu halfcourt offense viņiem vienkārši neeksistē.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-06 23:55, pirms 11 gadiem
Jūs jokojat
Šī brīža NBA vienu no labākajiem treneriem atlaist

  -1 [+] [-]

, 2013-06-07 00:34, pirms 11 gadiem
Manuprāt, pamatīga kļūda no Denveras puses, bet nu, cerams, ka uz LAC un tad jau noteikti nākamgad 1kārtā neizkritīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-06-07 15:00, pirms 11 gadiem
Leitnants_Aldo rakstīja: jā, no vienas puses kļūda, bet!!! šis sastāvs un kopējais ieguldījums bija kas vairāk kā 1 kārta PO pret metējiem, faktiski, skrējēji pret skrējējiem, kur GW paņēma, lai gan Nuggeti varēja arī neskriet un nospēlēt gudrāk, jo sastāvs bija labs, lai arī Galināri bija out, tomēr, bija komanda, ar kuru vajadzēja aizspēlēties vismaz līdz finālam, vai uzvarēt GW.

bija gan labi uzbrucēji, gan garais gals pietiekami pieklājīgs ar Kostu un Jav priekšā. bet nē, zaudēja. tāpēc arī pārmaiņas vajag
Vismaz līdz finālam?!

Nuggets ir ļoti laba komanda, bet viņiem vajag CENTRU!!!! Ne Kufos, ne McGee, ne Mozgovs nebija uzdevumu augstumos. Farries arī satraumējās un nebija īsti formā, kā arī Galinari bija ārā no sastāva.

Iespējams arī pareizi, pārmaiņas bija vajadzīgas, viņi play-off tiek jau 9 gadus pēc kārtas, bet nekur tālāk, arī ar visu Carmelo. Vienīgo reizi, kad tika konferences finālā kāju priekšā aizlika LAL.