Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Nuggets'' vēlas paturēt Smitu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

''Nuggets'' vēlas paturēt Smitu
Ērls Smits.
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Denveras ''Nuggets'' savā sastāvā arī nākamsezon vēlas ieraudzīt uzbrūkošo aizsargu Ērlu Smitu, kurš plašākai publikai pazīstams kā Džei. Ār. Smits.

Atlētiskais aizsargs 1. jūlijā kļūs par ierobežoti brīvo aģentu, kas nozīmē, ka Smits ir tiesīgs saņemt piedāvājumus no jebkura NBA kluba, tomēr Denveras ''Nuggets'' ir visai pateicīgā situācijā, jo viņiem tiks dota iespēja katru piedāvājumu pārsolīt vai arī piedāvāt līgumu ar līdzīgiem nosacījumiem. Tādā gadījumā spēlētājam jāpaliek Denverā.

Tāpat Smitam ir iespēja parakstīt līgumu ar ''Nuggets'' uz gaidāmo sezonu par 3,04 miljoniem ASV dolāru un 2009. gada vasarā kļūt par neierobežoti brīvo aģentu.

198 centimetrus garais Smits lieliski aizvadīja regulārās sezonas otro pusi un uzspīdēja arī izslēgšanas spēlēs, tādējādi paceļot savu vērtību līdz nesasniegtiem augstumiem - eksperti lēš, ka Smita alga labākajā gadījumā varētu sasniegt pat septiņus miljonus ASV dolāru sezonā.

Smits kopā ar ''Nuggets'' šosezon aizvadīja četras izslēgšanas turnīra spēles, caurmērā gūstot 18,3 punktus, izcīnot 1,8 atlēkušās bumbas un 1,8 reizes rezultatīvi piespēlējot partneriem.

Izmantotie resursi:
The Rocky Mountain News

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: INGUZEENS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-06 14:48, pirms 16 gadiem
plašākai publikai pazīstams kā Džei. Ār. Smits.
Zinu, ka sen jau izrunāta tēma, bet manuprāt, vai labāk nav kad raksta vienkārši Dž.R. Smits? Džei Ār tā kkā jocīgi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-06 15:27, pirms 16 gadiem
Smits buutu labs papildinaajums kaadai vaajaakai vieniibai, kur vinjam tiktu dota valjas briiviiba, tomeer arii no solinja iesaistoties speelee vinjsh speej dot milziigu contribution komandas uzvaraas. pret lakers ne vienu reizi vien uznaaca laukumaa un panaaca luuzumu kopaa ar kleizu. protams, ka nuggets veeleesies vinju patureet, jo taads speeleetaajs par taadu naudu ir dubultveerts.

     [+] [-]

, 2008-05-06 16:22, pirms 16 gadiem
Denverā Smits lielākoties ir melnā darba darītājs, bet bez šaubām, ja viņš spēlētu citā klubā, būtu viens no līderiem pamatsastāvā!

  +3 [+] [-]

, 2008-05-06 16:25, pirms 16 gadiem
es domāju uz New Orleans, kā agrāk..

  +2 [+] [-]

, 2008-05-06 16:49, pirms 16 gadiem
liltom12 rakstīja: es domāju uz New Orleans, kā agrāk..

uz Venstpili Bakstera vietā

     [+] [-]

, 2008-05-06 17:00, pirms 16 gadiem
K.Durant rakstīja: nuggets pietiek individuālistu, ja komanda kādreiz cer tikt tālāk par 1 play off kārtu, tad pēdējais laiks sameklēt kādu pieredzējušu un labu veterānu, labu defensive playeru.. pret ko mainīt ir...

Viniem jau tas pieredzeejushais un labs defensive players ir Cambijs un ja citi speeleetaaji labi gribeetu un pacenstos arii vinji vareetu izvedidot labu aizsardziibas komandu. Kaa zinaam uzbrukumaa Denvera ir laba un domaaju ka tagad vinji zin pie kaa jaapiestraadaa lai naakamaa sezona buutu labaaka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-06 20:58, pirms 16 gadiem
Labāk Smitam iet uz citu komandu, jo tur viņš varēs labāk sevi pierādīt, piemēram, viņš varētu iet uz Sixers, viņiem nav neviens tāds baigi stabils SG, bet vienīgi Sixeriem ir mazs budžets.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-06 21:28, pirms 16 gadiem
Tracy_McGrady1 rakstīja: Smits pret Denveru, nākot uz maiņu, spēlēja patiešām ļoti lieliski -bija efektīvs aizsardzībā un efektīgs uzbrukumā!

tikai nekas ka vinsh pats speelee denveraaa,bet tas taaa

     [+] [-]

, 2008-05-06 22:21, pirms 16 gadiem
edss rakstīja: Viniem jau tas pieredzeejushais un labs defensive players ir Cambijs un ja citi speeleetaaji labi gribeetu un pacenstos arii vinji vareetu izvedidot labu aizsardziibas komandu. Kaa zinaam uzbrukumaa Denvera ir laba un domaaju ka tagad vinji zin pie kaa jaapiestraadaa lai naakamaa sezona buutu labaaka.


manuprāt, ar to 1 Kembiju ir stipri par maz, lai visi ''beigtu staigāt cauri'' Nuggets aizsardzībai.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-07 16:20, pirms 16 gadiem
guus rakstīja: manuprāt, ar to 1 Kembiju ir stipri par maz, lai visi ''beigtu staigāt cauri'' Nuggets aizsardzībai.

Tamdēļ jau pārējiem arī jāmācās aizsardzībā spēlēt. Tas jau nav neiespējami.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja