Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

D'Antoni uz ''Bulls''?

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

D'Antoni uz ''Bulls''?
Stīvs Nešs un Maiks D'Antoni.
Foto: AP

Maiks D'Antoni, kurš pašlaik vēl ieņem Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Fīniksas ''Suns'' galvenā trenera amatu, ir visai tuvu, lai pārceltos uz Čikāgu un kļūtu ''Bulls'' galveno treneri.

''Suns'' ģenerālmenedžeris Stīvs Kers pēc neveiksmīgi noslēgtās sezonas atļāvis komandas galvenajam trenerim Maikam D'Antoni veikt darba intervijas ar citām NBA vienībām, tādējādi liekot noprast, ka ''Suns'' nākamsezon vadīs jauns treneris.

Par D'Antoni interesējas gan līgas bagātākais klubs Ņujorkas ''Knicks'', gan Čikāgas ''Bulls''. Par favorītu cīņā par D'Antoni pakalpojumiem tiek uzskatīta tieši ''Bulls'' vienība, kura spēlē salīdzinoši vājākajā Austrumu konferencē un kurai ir pietiekami talantīgs sastāvs, lai sasniegtu izslēgšanas spēļu kārtu.

''Suns'' kopā ar D'Antoni šogad regulāro čempionātu noslēdza ar 55 uzvarām un 27 zaudējumie, kas Rietumu konferencē fīniksiešus ierindoja vien sestajā pozīcijā. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ''Suns'' tikās ar pagājušā gada NBA čempioniem Sanantonio ''Spurs'' un piedzīvoja sakāvi sērijā ar rezultātu 1:4.

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-05-06 15:25, pirms 16 gadiem
D`antoni redz nepatiikot tas, ka Kers pieprasa saakt beidzot speeleet aizsardziibaa. gan jau, ka bulls arii liidz ar dantoni atnaakshanu paarveertiisies par run`n`gun komandu. katraa zinjaa tas buus diezgan neierasti.

  +4 [+] [-]

, 2008-05-06 16:00, pirms 16 gadiem
jautaajums vai Hainrihs spees komandu virziit uz priekshu kaaa Nash......

  +3 [+] [-]

, 2008-05-06 16:51, pirms 16 gadiem
INGUZEENS rakstīja: jautaajums vai Hainrihs spees komandu virziit uz priekshu kaaa Nash......

Hainrihs shosezon vispaar neko nedarija. Dantoni vadiibaa vinjam vareetu buut lielaaka noziime komandaa un mosh saaks raadiit pienaaciigaaku sniegumu ar.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-06 18:04, pirms 16 gadiem
hainrihs bija tiešam jaunais talans - bet šosezon tiešam nekā nospēlēja !!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-06 20:54, pirms 16 gadiem
D'Antoni ir labs treneris un ja viņš aizietu uz Bulls, tad viņiem ir lielas izredzes tikt play - off, jo viņiem ir arī labs sastāvs.