Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deiviss: "Mums pamatsastāva variantu šosezon bija vairāk nekā uzvaru"

Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš

Deiviss: "Mums pamatsastāva variantu šosezon bija vairāk nekā uzvaru"
Entonijs Deiviss Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

“Lakers” piedzīvojot neveiksmi jau septītajā spēlē pēc kārtas, piekāpjoties ar 110:121 pret Fīniksas “Suns” zaudēja pat teorētiskas izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs. Komandas spēlētāji un treneris neslēpa vilšanos pēc spēles notiekošajā preses konferencē.

“Lakers” zvaigzne Entonijs Deiviss norādīja uz savainojumiem, kuri kļuva par komandas galveno problēmu šajā sezonā, skaidrojot, ka viņu zvaigznēm nebija pietiekami daudz laika saspēlēties. “Šogad mums bija vairāk starta piecinieku nekā uzvaru. Mūsu mērķis bija uzvarēt čempionātā. Jutām, ka mums ir viss nepieciešamais, lai to izdarītu, bet patraucēja savainojumi. Un tā arī bija starpība. Kaut arī zaudējām spēles, kurās visi bijām laukumā: es, Lebrons, Rasels, domāju, ka esam trīs lieliski spēlētāji, un mēs to būtu atrisinājuši, ja laukumā kopā pavadītu vairāk laika. Tomēr mēs to nespējām, un ir grūti, ja trīs labākie komandas spēlētāji kopā nav nospēlējuši pietiekami daudz minūšu.” norādīja Deiviss.

Rasels Vestbruks izvairījās vainot kādu no saviem komandas biedriem vai treneriem pēc tam, kad komandai neizdevās iekļūt 2021/22 NBA izslēgšanas spēlēs. “Nav viena lieta,” teica Vestbruks, kad pēc spēles tika izjautāts par to, kas šajā sezonā nogājis greizi ar “Lakers”. Ir tik daudz dažādu lietu, kas notika, bet man nepatīk rādīt ar pirkstu vai vainot kādu. Es varu kontrolēt tikai sevi un savu rīcību,” atbildēja saspēles vadītājs.

Savukārt “Lakers” treneris Frenks Vogels, kurš paredzams, ka tiks atlaists pēc šīs sezonas, pauda vilšanos pēc savas komandas sakāves pret “Suns”. “Ļoti vīlies. Esam pievīluši savus fanus, pievīluši Basu ģimeni, kura mums deva šo iespēju, lai mēs gūtu panākumus, bet mēs netikām ar to galā.”

Karmelo Entonijs bija neapmierināts par to, ka “Lakers” nav iekļuvuši “play-in” turnīrā, taču viņš izvairījās no attaisnojumiem. “Mēs to nepaveicām. Mums bija viss nepieciešamais, taču dažas lietas nebija mūsu kontrolē. Par to nevar aizbildināties. Mēs to nepaveicām,” lakonisks bija Entonijs.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/basketball...