Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ESPN: Džeksons piedāvās Rembisam ilgtermiņa galvenā trenera līgumu

Rolands Eliņš

ESPN: Džeksons piedāvās Rembisam ilgtermiņa galvenā trenera līgumu
Kurts Rembiss
Foto: AP/Scanpix

Ziemeļamerikas vadošais sporta medijs ESPN, atsaucoties uz saviem avotiem, vēsta, ka Fils Džeksons vēlas Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas „Knicks” galvenā trenera amatā saglabāt Kurtu Rembisu un piedāvās viņam ilgtermiņa līgumu.

ESPN avoti norāda, ka „Knicks” vadība ļoti nopietni izvērtē iespēju atstāt Kurtu Rembisu kā pilntiesīgu galveno treneri. Rembisu ļoti aktīvi lobē kluba prezidents Fils Džeksons, kurš iepriekš arī publiski atzinis, ka Rembisam ir viss nepieciešamais, lai ieņemtu galvenā trenera amatu arī ilgtermiņā.

Rembiss par „Knicks” pagaidu treneri kļuva februāra sākumā, kad tika atlaists Deriks Fišers. Kopš tā laika Rembiss iekrājis pieticīgo bilanci 8-16, un viņa vadībā komanda vairākkārt nav parādījusi konkurētspējīgu sniegumu.

Rembiss jau iepriekš strādājis kopā ar Džeksonu un bija viņa palīgs „Lakers” vienībā, kur Rembiss četras reizes palīdzēja Džeksonam iegūt NBA čempiona titulu. Abu attiecības tiek raksturotas kā tuvas un iepriekš pat pavīdēja runas, ka Džeksons un Rembiss galvenā trenera amatu varētu ieņemt kopā – Džeksons vadītu mājas spēles, bet Rembiss rūpētos par izbraukumiem. Kluba vadību šādu iespēju nav komentējusi un tā ir visai mazticama, taču ESPN avoti norāda, ka kopš Rembisa kļūšanas par pagaidu treneri Džeksons daudz biežāk piedalās „Knicks” treniņos.

70 gadus vecais Džeksons noliedzis, ka vēlētos un spētu atgriezties galvenā trenera amatā, taču nevēlas nolikt malā savu basketbola filozofiju un trīsstūra uzbrukumu. ESPN norāda, ka Džeksons Rembisā saskata personu, kurš turpinātu komandā ieviest Džeksona iestrādnes.

Rembiss iepriekš jau strādājis kā galvenais treneris Minesotas „Timberwolves” vienībā, taču darīja to neveiksmīgi un izpelnījās skarbu kritiku par uzvaru bilanci 32-132, kas noveda pie atlaišanas. Kā pagaidu treneris viņš pirms 15 gadiem 37 spēles vadīja arī „Lakers”, izcīnot 24 uzvaras.

ASV medijos izteiktas šaubas par to, kā Rembisa kļūšanu par galveno treneri varētu uztvert komandas lielākā zvaigzne Karmelo Entonijs. Melo norādījis, ka redz Rembisam potenciālu šajā amatā, taču tomēr būtu nepieciešams pārbaudīt visus pieejamos variantus un uzaicināt uz pārrunām arī citus kandidātus. Tā nav tieša iebilšana pret Rembisu, taču NBA diplomātijā ierasta atbilde būtu, ka „trenera izvēle ir kluba vadības ziņā”.

Bez darba šobrīd ir vairāki atzinību guvuši treneri – Toms Tibodo, Džefs van Gandijs, Marks Džeksons, arī bijušais Fila Džeksona spēlētājs un trenera palīgs „Lakers” sistēmā Braiens Šo, tiek piesaukts arī Lūka Voltona variants. Taču Ņujorkas mediji Tibodo kandidatūru izslēdz kā mazticamu viņa spēcīgā rakstura un krasi atšķirīgā basketbola redzējuma dēļ, savukārt Voltons, „Warriors” trenera asistents, sliecas par labu palikšanai čempionu komandā.

„Knicks” sezonā vēl atlikušas četras spēles, un nākamā jau šonakt 2:30 pret „Hornets”. „Knicks” paziņojusi, ka Kristapa Porziņģa situācija saistībā ar pleca traumu ir uzlabojusies, taču viņa dalība spēlē tik un tā ir mazticama. Porziņģis iepriekš izteicās, ka cer uz atgriešanos sezonas pēdējās 2-3 spēlēs.

Izmantotie resursi:
Phil Jackson wants to retain Kurt Rambis as New...

1 2 37 komentāri

  +2 [+] [-]

Kas pie velna? Pirmais aprīlis ir jau garām

     [+] [-]

, 2016-04-06 14:03, pirms 8 gadiem
Man patiktu Marks Džeksons vai Valtons

  +5 [+] [-]

, 2016-04-06 14:05, pirms 8 gadiem
Blats ar nebutu sūdīgs variants Kristapam

  +2 [+] [-]

, 2016-04-06 14:07, pirms 8 gadiem
Fils izskatās smagi pārvērtēts kā GM, tā reāli pagaidām viņam ir smagi noveicies ar KP, bet ko viņš vēl tādu īpašu ir izdarījis?

     [+] [-]

, 2016-04-06 14:08, pirms 8 gadiem
Un tad vēl tas aizvēsturiskais trijstūra uzbrukums... Tak uzspēlējiet pick&roll, pick&pop ar Porziņģi kādreiz!!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-06 14:09, pirms 8 gadiem
JVG neaiztikt - viņam ir jāpaliek TV skandās! Savu mūžu neesmu dzirdējis neko labāku!

  -1 [+] [-]

, 2016-04-06 14:11, pirms 8 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Man patiktu Marks Džeksons vai Valtons
Valtonu varbūt, Marku Džeksonu gan nē, negribu skatīties Karmelo post-upus un iso visu spēli

     [+] [-]

, 2016-04-06 14:17, pirms 8 gadiem
Rembiss xD Viņam seja jau rāda, ka viņš ir mudaks xD
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-04-06 14:32, pirms 8 gadiem
Tad jau labāk Fišeru atpakaļ.

     [+] [-]

, 2016-04-06 14:32, pirms 8 gadiem
Royal rakstīja: Fils izskatās smagi pārvērtēts kā GM, tā reāli pagaidām viņam ir smagi noveicies ar KP, bet ko viņš vēl tādu īpašu ir izdarījis?
Filam vēl ir kur augt.Paskaties ko kādreiz izdarija Isiah Thomas......

     [+] [-]

, 2016-04-06 14:33, pirms 8 gadiem
UN vispār tas pats Thibs ir spēlējis triangle.

     [+] [-]

, 2016-04-06 14:45, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: UN vispār tas pats Thibs ir spēlējis triangle.
Jā, Tibodo uzbrukumā ir daži trijstūra uzbrukuma elementi, teiksim spēle bez bumbas, jeb tā saucamais cutting. Bet viņam nav tik ļoti izteikts tas klasiskais trijstūris, ka obligāti jāiespēlē postā. Knickiem tas parasti beidzas ar to, ka spēlētājs, kas cenšas bez bumbas izrauties uz grozu gar gala līniju ir nosegts un spēlētājs no posta izspēlē uz tālu divpunktu metienu, kas ir visneefektīvākais metiens (analytics 101) kāds var būt. Tibodo tomēr lika lielu uzsvaru uz efektīvākiem metieniem - trīnīšiem (sevišķi no stūra) un groza apakšu. Visa viņa aizsardzības sistēma arī ir balstīta uz to lai pretiniekam dotu mest pustālos metienus un neļautu stūra trīnīšus un iet līdz apakšai.

     [+] [-]

, 2016-04-06 15:02, pirms 8 gadiem
Fakti runā paši par sevi - labākie rezultāti ir bijuši tām komandām, kurās Rambis ir bijis asistents, kamēr diametrāli pretēji rezultāti komandās, kurās viņš ir bijis galvenais. Ja vēl ņem vērā to, ka Rambisa vadībā komanda/s spēlē jēli, neskatāmi un bez azarta, tad jāsecina, ka šis būtu ļoti slikts Fila lēmums attiecībā uz Knicks attīstību.
Tibodo neder, jo nevarētu ar Filu sadalīt EGO, kurš abiem ir superaugsts + Tibodo spēles redzējums izteikti no aizsardzības, kas nesaskan ar Fila redzējumu. Taču Šo, Voltons vai M.Džeksons - why not. Tāpat arī ir iepriekš minētais Blats. Pagaidām šīs te Rambisa variants vairāk izskatās pēc Fila spītības izpausmes t.i. visi saka - nē, es saku - jā, nevis baigi racionālā lēmuma.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-06 15:18, pirms 8 gadiem
Runājot par Džeksonu un to, ka daudzi slavēja viņa lēmumu draftēt Porziņģi, daudz kur jau ir lasīts, ka Fils būtu devis priekšroku Okaforam bez nekādām šaubām, par visādiem maiņas darījumiem, kuros KP varēja nonākt citur (bet kkas tur līdz galam neizgāja). Bija vairāki varianti.

No otras puses, runājot par Rambiss. Man, tomēr, šķiet, kas tas, ko viņš prasīja un prasa no KP ir lietas, kruas rezultātu nenesīs šodien, ebt gan ilgtermiņā. Ir lietas, kuras viņi grib iemācīt, bet to nevar izdarīt vienā dienā. Es domāju, ka pēc Fišera atlaišanas, vadībai bija skaidrs, ka play-off nespīd, tāpēc sāka nedaudz eksperimentēt ar KP un likt viņam jau tagad darīt to, ko cer sagaidīt pēc 3 gadiem - spēli tuvāk grozam, apspēlēšanas manervus. Tam visam vajag nedaudz muskuļu jaudu lielāku. Arī pats KP atzinis, ka plānojot vasarā strādāt uz metieniem no groza tuvuma (droši vien domāti visādi Lopeza pusāķi, metieni pēc kontakta (lai krīt iekšā + vēl kādu reizi kāds sods u.t.t.
Tikai tādā veidā KP var kļūt par dominējošu. Atbrīvoties un uzmest no jebkurienes viņš jau var tagad (precizitātes šad tad gan klibo). Tas darbiņš vairāk mazajiem jāpiekopj. KP jāuzlabo spēle tuvāk grozam un spēja tur arī cīnīties. Un to arī Rambiss ir sācis darīt, prasīt no viņa leitas, kruas KP uz doto brīdi ne pārāk labi var izdarīt, bet lietas, kas viņu nākotnē padarītu par ellīgi dominējošu spēlētāju, kurš uz sevis izsauktu daudz pārkāpumu un būtu spējīgs precīzāk un efektīvāk nospēlēt!

  +2 [+] [-]

, 2016-04-06 15:26, pirms 8 gadiem
Ņujorkā slavenais Džedaja trijstūris izskatās nožēlojami un reizēm pat komiski. Fišers, Rembiss...Obama vai Tramps, vienalga kurš nonāks šajā krēslā neko nepanāks ar šādu taktiku, bez IZCILIEM izpildītājiem. Entonijs ne tuvu nav ne Džordans ne Kobe, par pārējiem nemaz nerunājot. Kristapam gan, manuprāt, po pie kā un kādu basketbolu spēlēt, kamēr viņš pats sevī saglabā šo lielo apetīti pret spēli.

Nākamsezon gan gribētos redzēt komandā kādu saspēles vadītāju, kurš ar latvieti var griezt virpuļus - alejupu, pikenrolu un pikandpopu izskatā, kā Pauls ar Grifinu vai Stoktons ar Melounu. Šosezon īpašu uzmanību veltīju uz pikenrolu skaitīšanu NYK spēlēs, to nebija vairāk par 10 (pa visu sezonu)!!! Bet kad izdevās, tad tie bija divi droši punkti un hailaits dienas topā.

Ja godīgi, NYK pagaidām ir galīgā pakaļā.

     [+] [-]

, 2016-04-06 15:26, pirms 8 gadiem
Kwame brown jau ar spēlēja lakeros trīs sezonas, moš viņa izjūtu pret spēli var izmantot un paņemt viņu kā trenera asistentu.
Ja nopietni, jācer ka Fils iedzers zāles un pēc iespējas ātrāk brauks prom no Ņujorkas ar visu bibliotekāru.

     [+] [-]

, 2016-04-06 15:41, pirms 8 gadiem
Jānis Līgats rakstīja: Ņujorkā slavenais Džedaja trijstūris izskatās nožēlojami un reizēm pat komiski. Fišers, Rembiss...Obama vai Tramps, vienalga kurš nonāks šajā krēslā neko nepanāks ar šādu taktiku, bez IZCILIEM izpildītājiem. Entonijs ne tuvu nav ne Džordans ne Kobe, par pārējiem nemaz nerunājot. Kristapam gan, manuprāt, po pie kā un kādu basketbolu spēlēt, kamēr viņš pats sevī saglabā šo lielo apetīti pret spēli.

Nākamsezon gan gribētos redzēt komandā kādu saspēles vadītāju, kurš ar latvieti var griezt virpuļus - alejupu, pikenrolu un pikandpopu izskatā, kā Pauls ar Grifinu vai Stoktons ar Melounu. Šosezon īpašu uzmanību veltīju uz pikenrolu skaitīšanu NYK spēlēs, to nebija vairāk par 10 (pa visu sezonu)!!! Bet kad izdevās, tad tie bija divi droši punkti un hailaits dienas topā.

Ja godīgi, NYK pagaidām ir galīgā pakaļā.
Nu pareiz jau pateici,ka NYK nav kam isti to triangle spelēt bez guardiem.
Runājot par taviem pickenroliem,tad komanda jau tāds ir.Paskaties KP+Grant statistiku,kad viņi kopa spēlē.Grantam komanda pickenroll sadarbību ir visvairāk.Un tgd padomā cik minūtes Grants ir spēlējis,ka ir komandas līderis tajā rādītājā Nebutu Thomas pirms demit gadi nodedzinājis NYK līdz pamatiem,tad tā komanda butu bijusi zvērā.Pirmie picki ko atceros,kas tika aizmainīti pret neko principa Noah un Aldridge

     [+] [-]

, 2016-04-06 15:47, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nu pareiz jau pateici,ka NYK nav kam isti to triangle spelēt bez guardiem.
Runājot par taviem pickenroliem,tad komanda jau tāds ir.Paskaties KP+Grant statistiku,kad viņi kopa spēlē.Grantam komanda pickenroll sadarbību ir visvairāk.Un tgd padomā cik minūtes Grants ir spēlējis,ka ir komandas līderis tajā rādītājā Nebutu Thomas pirms demit gadi nodedzinājis NYK līdz pamatiem,tad tā komanda butu bijusi zvērā.Pirmie picki ko atceros,kas tika aizmainīti pret neko principa Noah un Aldridge
Grants, manuprāt, šosezon tika raustīts tāpēc, ka tā arī neiebrauca trijstūra taktikā, līdz ar to laukumā izskatījās bikls. Tās piespēles nāca tad, kad abi ar KP spēlēja ārpus rāmjiem, bet nu tās pašas bija kripatas no tā potenciāla ko mēs varējām sagaidīt.

     [+] [-]

, 2016-04-06 16:05, pirms 8 gadiem
Jānis Līgats rakstīja: Grants, manuprāt, šosezon tika raustīts tāpēc, ka tā arī neiebrauca trijstūra taktikā, līdz ar to laukumā izskatījās bikls. Tās piespēles nāca tad, kad abi ar KP spēlēja ārpus rāmjiem, bet nu tās pašas bija kripatas no tā potenciāla ko mēs varējām sagaidīt.
Atkal paliek atklāts jautājums - vai trijstūris ir labākais variants šai komandai t.i. šim sastāvam. Lai tik beigās nesanāk tā, ka viss tiek pakārtots trijstūrim, tiek patērēti 3 gadi, mācoties trijstūri, upurēti rezultāti un spēlētāju izaugsme, bet beigās secinājums - šim sastāvam trijstūri nav iespējams iedzīt. Grants ar KP labi griež pikenrolu. Tas ir ok, taču vai ir pareizi, ka pēc veiksmīgi izspēlētas pikenrola sadarbības Grantam jāskatās malā, kur viņš saņem dusmīgu skatienu no trenera, bet pēc nākamā ne trijstūra uzbrukuma tiek norauts malā un netiek laukumā nākamās pāris spēles. Man šķiet, ka tas nav pareizais ceļš.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-06 16:12, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Fakti runā paši par sevi - labākie rezultāti ir bijuši tām komandām, kurās Rambis ir bijis asistents, kamēr diametrāli pretēji rezultāti komandās, kurās viņš ir bijis galvenais. Ja vēl ņem vērā to, ka Rambisa vadībā komanda/s spēlē jēli, neskatāmi un bez azarta, tad jāsecina, ka šis būtu ļoti slikts Fila lēmums attiecībā uz Knicks attīstību.
Tibodo neder, jo nevarētu ar Filu sadalīt EGO, kurš abiem ir superaugsts + Tibodo spēles redzējums izteikti no aizsardzības, kas nesaskan ar Fila redzējumu. Taču Šo, Voltons vai M.Džeksons - why not. Tāpat arī ir iepriekš minētais Blats. Pagaidām šīs te Rambisa variants vairāk izskatās pēc Fila spītības izpausmes t.i. visi saka - nē, es saku - jā, nevis baigi racionālā lēmuma.
Man liekas to Filu vajag fīrēt nafig. Lielais zen masters atradies. Ko viņš vispār iekš NY izdarījis? Paņēmis Melo par tādu ciparu, ka nezin kādu un nodraftējis KP un aplasījis ar "pa lielam" pabirām. Un nekādu lielo nākotnes vīziju viņa darbībā arī neredzu.

Lielākā daļā komandu GM ir GM un treneris ir treneris. GM (iespējams, ar trenera palīdzību) meklē sastāvu un skatās iespējamās maiņas un FA. Toties nezinu daudz klubus, kur GM raujas un māca treneri, kā spēlēt. Kaut kā neesmu dzirdējis, ka kaut kāds HOU Morijs, BOS Eindžs būtu jaukušies un mācījuši saviem treneriem spēlēt un uzspieduši kaut kādu stilu.

     [+] [-]

, 2016-04-06 16:29, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Man liekas to Filu vajag fīrēt nafig. Lielais zen masters atradies. Ko viņš vispār iekš NY izdarījis? Paņēmis Melo par tādu ciparu, ka nezin kādu un nodraftējis KP un aplasījis ar "pa lielam" pabirām. Un nekādu lielo nākotnes vīziju viņa darbībā arī neredzu.

Lielākā daļā komandu GM ir GM un treneris ir treneris. GM (iespējams, ar trenera palīdzību) meklē sastāvu un skatās iespējamās maiņas un FA. Toties nezinu daudz klubus, kur GM raujas un māca treneri, kā spēlēt. Kaut kā neesmu dzirdējis, ka kaut kāds HOU Morijs, BOS Eindžs būtu jaukušies un mācījuši saviem treneriem spēlēt un uzspieduši kaut kādu stilu.
Man izskatās, ka pirmā lieta ko Fils grib izdarīt - atbrīvot komandas cap space, kurš nesaimniecikas darbības dēļ, gadu gaitā ir uzblīdis ne pa jokam. Tas tā kā būtu. Nākamais - vajadzētu Karmelo un KP aplasīt apkārt cienīgus spēlētājus ar talantu un labu spēles izpratni. Tas būs šīs starpsezonas darbiņš. Ja tas tiks paveikts godam, tad jau pretenziju nebūs. Cita lieta, ja tas pats Rembis turpinās šajā sezonā iesākto ceļu uz nekurieni, cenšoties šiem pašiem spēlētājiem ieborēt trijstūri, kuru, kā man pašam brīžiem rādās, pats ne sū..a nesajēdz. Domāju, ir jādod Filam vēl laiks, jo viņš jau te ir reāli tikai 2 gadus.

     [+] [-]

, 2016-04-06 16:29, pirms 8 gadiem
Ārprāts! Puse komandas ir jāizformē. Liels jautājums ir, vai tas pats Karamello ir vajadzīgs, ņemot vērā viņa pieticīgo pienesumu spēļu galotnēs. Vai tiešām bagātākais NBA klubs nevar atļauties dabūt/ pārpirkt vienu superstāru SF un all-star līmeņa saspēlnieku??? Kaut kāds cirks. Varēja tak pats Fils ņemt un trenēt, ja jau tas 3-stūra uzbrukums kā ēst vajadzīgs. Nebūtu jāākstās ar paklausīgiem protežē, kuri spēlējuši 2ās lomas.

     [+] [-]

, 2016-04-06 16:32, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Man izskatās, ka pirmā lieta ko Fils grib izdarīt - atbrīvot komandas cap space, kurš nesaimniecikas darbības dēļ, gadu gaitā ir uzblīdis ne pa jokam. Tas tā kā būtu. Nākamais - vajadzētu Karmelo un KP aplasīt apkārt cienīgus spēlētājus ar talantu un labu spēles izpratni. Tas būs šīs starpsezonas darbiņš. Ja tas tiks paveikts godam, tad jau pretenziju nebūs. Cita lieta, ja tas pats Rembis turpinās šajā sezonā iesākto ceļu uz nekurieni, cenšoties šiem pašiem spēlētājiem ieborēt trijstūri, kuru, kā man pašam brīžiem rādās, pats ne sū..a nesajēdz. Domāju, ir jādod Filam vēl laiks, jo viņš jau te ir reāli tikai 2 gadus.
Viņi tak nespēlē trijstūri... Trijstūrī ir kustība bez bumbas, divi tuvākie visu laiku ieņem labākas pozīcijas, maldina aizsargus... liek izvēlētias, palīdzība vai savs spēlētājs.... NY vispār nav kustība, kur nu vēl BEZ bumbas...

     [+] [-]

, 2016-04-06 16:38, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Man izskatās, ka pirmā lieta ko Fils grib izdarīt - atbrīvot komandas cap space, kurš nesaimniecikas darbības dēļ, gadu gaitā ir uzblīdis ne pa jokam. Tas tā kā būtu. Nākamais - vajadzētu Karmelo un KP aplasīt apkārt cienīgus spēlētājus ar talantu un labu spēles izpratni. Tas būs šīs starpsezonas darbiņš. Ja tas tiks paveikts godam, tad jau pretenziju nebūs. Cita lieta, ja tas pats Rembis turpinās šajā sezonā iesākto ceļu uz nekurieni, cenšoties šiem pašiem spēlētājiem ieborēt trijstūri, kuru, kā man pašam brīžiem rādās, pats ne sū..a nesajēdz. Domāju, ir jādod Filam vēl laiks, jo viņš jau te ir reāli tikai 2 gadus.
Nu jā.. to jau visi skandina, ka jādod viņam atstrādāt visu to 5 gadu līgumu, bet kaut kādiem rezultātiem ir jābūt jau saknē.

Nu es nu neteikšu, ka Melo nolīgšana bija tas "neuzblīdušākais" darījums. Kaut gan pēc laika mož liksies normāls, kad citi saņems 30 miljonus.

Bet tās sporta summas jo dienas, jo nereālākas paliek. Tas pats raksts par Neimāru.... nu jebaķ cik tur bija izpirkuma summa? 193M? Un vēl rakstā minēts, ja PSG varētu tik daudz sagremot. Bet vai vajag tik daudz tērēt vienam spēlētājam?

  -1 [+] [-]

, 2016-04-06 16:46, pirms 8 gadiem
One Man Show! rakstīja: Rembiss xD Viņam seja jau rāda, ka viņš ir mudaks xD
Tas mudaks, kā tu saki ir NYK treneris, kas tu?

     [+] [-]

, 2016-04-06 17:05, pirms 8 gadiem
Raitcha rakstīja: Viņi tak nespēlē trijstūri... Trijstūrī ir kustība bez bumbas, divi tuvākie visu laiku ieņem labākas pozīcijas, maldina aizsargus... liek izvēlētias, palīdzība vai savs spēlētājs.... NY vispār nav kustība, kur nu vēl BEZ bumbas...
Par to jau arī ir tā lielākā sāpe(vismaz man), ka tas resurss tiek tērēts nelietderīgi. Kāds tur trijstūris, ja nav attiecīga līmeņa izpildītāju. Būtu labāk maukuši šobrīd tik ļoti populāro smallball - KP par centru, Karamele par 4. + 3 mazie un, lai tik skrien un met. Domāju, sekmes būtu krietni labākas nekā tās ir šobrīd, spēlējot neesošo trijstūri vai drīzāk, imitējot kautko no trijstūra.

     [+] [-]

, 2016-04-06 17:12, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Par to jau arī ir tā lielākā sāpe(vismaz man), ka tas resurss tiek tērēts nelietderīgi. Kāds tur trijstūris, ja nav attiecīga līmeņa izpildītāju. Būtu labāk maukuši šobrīd tik ļoti populāro smallball - KP par centru, Karamele par 4. + 3 mazie un, lai tik skrien un met. Domāju, sekmes būtu krietni labākas nekā tās ir šobrīd, spēlējot neesošo trijstūri vai drīzāk, imitējot kautko no trijstūra.
Neredze jēgu vismaz tuvākos pāris gadus stump Kristapu uz stabilo 5 numuru.Rim protection aizies pakaļa bez Lopeza/vai cita centra.Smieklīgi vai nē,bet NYK bija elitāra komanda ar rim protection šosezon,bet taipat laika slikt;akais backcourt.Nepatik,ka visi skrien uz to GSW small ball modeli.Nebutu viņiem tāds Green tad tur butu cits stāsts..Nu nav līga neviena cita tāda kāds ir Greens.Tuvākais Gazols vecākais.

     [+] [-]

, 2016-04-06 17:21, pirms 8 gadiem
Royal rakstīja: Fils izskatās smagi pārvērtēts kā GM, tā reāli pagaidām viņam ir smagi noveicies ar KP, bet ko viņš vēl tādu īpašu ir izdarījis?
Džeksons nav GM viņš ir prezidents

     [+] [-]

, 2016-04-06 17:31, pirms 8 gadiem
marxx2001 rakstīja: Džeksons nav GM viņš ir prezidents
Angliski ir teiciens.... poteito, potāto.... Kā nu grib, tā nu sauc.

It varies from team to team. For some teams, the term "President" means the same as "general manager," i.e., the person whose responsibility is to manage the players/coach/scouting operations. Some teams have a GM who handles day-to-day operations, but who reports to the President for final say on all team-related matters. And sometimes, the President oversees everything in the organization, and is second in command only to the owner, who may be active/passive in management.

     [+] [-]

, 2016-04-06 17:46, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Angliski ir teiciens.... poteito, potāto.... Kā nu grib, tā nu sauc.

It varies from team to team. For some teams, the term "President" means the same as "general manager," i.e., the person whose responsibility is to manage the players/coach/scouting operations. Some teams have a GM who handles day-to-day operations, but who reports to the President for final say on all team-related matters. And sometimes, the President oversees everything in the organization, and is second in command only to the owner, who may be active/passive in management.
Phil Jackson | New York Knicks

     [+] [-]

, 2016-04-06 17:50, pirms 8 gadiem
marxx2001 rakstīja: http://www.nba.com/knicks/phil-jackson
Un? Ko tu gribēji pateikt? To, ka 3. rindkopā viņš uzskaita visus savus pienākumsu kā GM?

Vai to pašu, ko es iekopēju, ka viņam kā prezidentam tāpat ir gala vārds visos GM jautājumos?!?

     [+] [-]

, 2016-04-06 17:50, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Un? Ko tu gribēji pateikt? To, ka 3. rindkopā viņš uzskaita visus savus pienākumsu kā GM?

Vai to pašu, ko es iekopēju, ka viņam kā prezidentam tāpat ir gala vārds visos GM jautājumos?!?
Steve Mills | New York Knicks

     [+] [-]

, 2016-04-06 18:13, pirms 8 gadiem
Melo šo ziņu izlasot jau noteikti gatavojas vasarā prasīt Filam maiņu un veivot savu no trade clause

Rembiss tak kā treneris galīgi nekam neder. Te jau pat FIšers izskatās labi salīdzinot. Tas kā viņš 'vadīja' Minesotu joprojām ir atmiņā. Amīši Rembisu jau sauc par vienu no visu laiku sliktākajiem treneriem, bet FIlam vienalga, vienu figūru vien zin - trīstūri, un neko citu netaisās nemaz apskatīt. Galvenais, ka potenciālais treneris ir čoms, tas vai trenēt reāli māk, šķiet, te ir mazsvarīgi

     [+] [-]

, 2016-04-06 18:18, pirms 8 gadiem
Smieklīgi man šķiet, ka Rembisa šī gada bilanse ar NYK 8-16 (kas vairumam normālu treneru ir katastrofāla bilanse), diezgan ievērojami pārspēj viņa kā galvenā trenera karjeras uzvaru %
1 2 37 komentāri