Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pieredzējušais Pols salauž roku un nozīmīgu laiku nepalīdzēs ''Warriors''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pieredzējušais Pols salauž roku un nozīmīgu laiku nepalīdzēs ''Warriors''
Kriss Pols. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz sestdienu savainojumā Goldensteitas ''Warriors'' rindās iedzīvojās saspēles vadītājs Kriss Pols, kurš pret Detroitas ''Pistons'' trešās ceturtdaļas vidū salauza roku. Pagaidām nav zināms, cik ilgi viņš nevarēs palīdzēt komandai. Nākamnedēļ savainotajai vietai tiks veikta operācija.

Naktī uz sestdienu Goldensteitas ''Warriors'' ar 113:109 apspēlēja Detroitas ''Pistons'', taču lauztas rokas dēļ uz zināmu laiku pazaudēja saspēles vadītāju Krisu Polu. Viņš traumā iedzīvojās trešās ceturtdaļas vidū un pašlaik nav zināms, kad viņš atgriezīsies laukumā. Sagaidāms, ka nākamnedēļ traumētajai vietai tiks veikta operācija.

Šī kļuvusi jau par 12. reizi, kad karjeras laikā Pols iedzīvojas kādā rokas traumā - līdz šim viņam piecas reizes bija traumēta kreisā roka, bet sešas - labā. Šonakt sesto reizi karjeras laikā trauma gūta kreisajai rokai. Šonakt pret ''Pistons'' Pols līdz savainojumam 23:32 minūtēs bija guvis astoņus punktus, izcīnījis sešas bumbas zem groziem un atdevis četras piespēles.

Goldensteitā Pols maiņas darījumā nonāca šajā starpsezonā. Vispirms viņu no Fīniksas ''Suns'' aizmainīja uz Vašingtonas ''Wizards'', kas viņu vēlāk tālāk mainīja uz ''Warriors''. Šīs sezonas 31 spēlē viņš vidēji bija guvis deviņus punktus, atdevis 7.3 rezultatīvās piespēles un izcīnījis 3.7 atlēkušās bumbas.

''Warriors'', kas šobrīd spēlē arī bez nedisciplinētā Grīna, sezonu sākusi ar 17 uzvarām 35 spēlēs un desmito vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-01-06 15:40, pirms 9 mēnešiem
piķis tak viņam ir, var jau noslēpt to matu atkāpšanos. spīd kā runča bumbas februārī.