Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hornačeks: "Komandas biedri uzbrukumā meklēja Porziņģi"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hornačeks: "Komandas biedri uzbrukumā meklēja Porziņģi"
Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

Pirmajā pārbaudes spēlē zaudējumu piedzīvoja Ņujorkas "Knicks", kas izbraukumā ar 103:130 atzina Hjūstonas "Rockets" pārākumu. Galvenais treneris Džefs Hornačeks bija apmierināts ar rezultatīvākā spēlētāja Kristapa Porziņģa sniegumu, tomēr nepriecājās par komandas aizsardzību, vienlaikus norādot, ka nav pamata panikai.

"Panikai nav neviena iemesla, jo tā bija tikai pirmā pārbaudes spēle," pēc zaudējuma teica Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks. "Hjūstonas "Rockets" ir smaga komanda, pret kuru aizvadīt pirmo maču, jo Džeimss Hārdens daudz izmanto aizsegus, ir daudz snaiperi, kuri jāskauto un kuriem īpaši jāgatavojas. Taču mēs pašlaik uzmanību pievēršam savai spēlei. Domāju, ka bija arī labās lietas, tikai pirmajā ceturtdaļā netrāpījām vieglos metienus."

"Pirms devāmies laukumā, treneris vienkārši pateica, ka nedos mums nekādu informāciju par to, kā jāsedz pretinieki," norādīja saspēles vadītājs Deriks Rouzs. "Viņš gribēja, lai ejam un spēlējam. Cerams, ka sezonas laikā pretinieku izklāsts būs detalizētāks."

Ņujorkas "Knicks" ielaida 130 punktus, tomēr Hornačeks slikto aizsardzību nevēlējās norakstīt uz savainojuma dēļ nespēlējušā centra Žoakima Noā iztrūkumu: "Ar viņu laukumā būs labāk, bet to nevaram izmantot par attaisnojumu spēlēs, kurās viņš nepiedalās. Tad atbildība ir jāuzņemas citiem. Tomēr panikas nav, jo Hjūstonas stilā uzbrukumā darbojas retā komanda. Gribētu, lai aizsardzībā viens pret vienu darbotos agresīvāk. Bijām pārāk piesardzīgi, un tas maksāja zaudētus punktus. Treniņos izskatījāmies labāk."

"Žo ir svarīgs spēlētājs aizsardzībā," norādīja Rouzs, kurš kopā ar centru spēlēja arī Čikāgas "Bulls". Tiek prognozēts, ka Noā laukumā varētu doties sestdien duelī ar Bruklinas "Nets". "Porziņģis un citi vēl ir jauni un mēģina atrast labākos variantus."

Porziņģis ar 28 minūtēs gūtajiem 22 punktiem kļuva par Ņujorkas "Knicks" rezultatīvāko spēlētāju. Latvietis realizēja piecus trīspunktu metienus. "Viņš metienos atrada ritmu," komentēja Hornačeks. "Pienāca brīdis, kad komandas biedri uzbrukumā viņu meklēja. Porziņģis vasarā smagi strādājis un kļuvis labāks, un viņš var turpināt tādā pat garā kā šajā mačā."

Tāpat galvenais treneris izcēla latvieša prasmi lasīt situāciju pēc aizsegiem, kas ļāva tikt pie vairākiem brīviem tālmetieniem.

Hjūstonas "Rockets" 60 no 130 punktiem iemeta ar tālmetieniem. Otrajā ceturtdaļā laukuma saimnieki ieguva 29 punktu pārsvaru, kas otrajā puslaikā pieauga. Hārdens guva 28 punktus un pievienoja 11 rezultatīvas piespēles. "Rockets" meta ar 54% precizitāti.

Izmantotie resursi:
nydailynews.com
NBA.com

  +6 [+] [-]

, 2016-10-05 13:48, pirms 8 gadiem
Tāpat kā visi Rīgas Dinamo hokejisti meklē Sandi Ozoliņu, bet viņa ta nav...

  +1 [+] [-]

, 2016-10-05 13:52, pirms 8 gadiem
Ja jau krīt tad kapēc gan lai neveidotu spēli caur viņu

     [+] [-]

, 2016-10-05 13:54, pirms 8 gadiem
Žo xD

     [+] [-]

, 2016-10-05 13:56, pirms 8 gadiem
Skaidrs, ka Hjūstonu ar Dantoni būs jautri skatīties. Es tiektu, ka komanda šobrīd ir viņam parocīga, lai spētu atgriezt trako Suns basketbolu, jo Hardens (saprotu, ka šosezon daudz spēlēs pa PG) pikītī diez vai ir sliktāks par Nešu.
Jautrība garantēta!

  -2 [+] [-]

, 2016-10-05 14:08, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Tāpat kā visi Rīgas Dinamo hokejisti meklē Sandi Ozoliņu, bet viņa ta nav...
Pietiek taču vienreiz glorificēt Ozoliņu. Viņš nebija nekāds Dievs un panaceja pret visām kaitēm.

  +2 [+] [-]

, 2016-10-05 14:08, pirms 8 gadiem
Rouzs runā tā it kā būtu galvastiesu pārāks par "jauno" KP, kurš vēl mēģina atrast labākos variantus Tas nekas, ka KP principā izcila spēle, bet vēl čalim jāatrod labākie varianti

  +5 [+] [-]

, 2016-10-05 14:10, pirms 8 gadiem
Pirmās divas ceturtdaļas nemaz tā nebija, ka baigi gribētu sameklēt Kristapu, Melo meta savus metienus, nekrita, Rouz smuki caurgājieni, bet noslēgums šoreiz pašvaks un citiem ar nekrita, tad trešajā iedeva.

  -2 [+] [-]

, 2016-10-05 14:10, pirms 8 gadiem
zanessa rakstīja: Pietiek taču vienreiz glorificēt Ozoliņu. Viņš nebija nekāds Dievs un panaceja pret visām kaitēm.
Sandža Olympic Royal Kazino pavasarī desmitiem tūkstošu pakāsa vienā vakarā, dzerot viens pats konjaka pudeles pēc pudelēm. Cīga starp zobiem braucot ar savu mercedess arī godu nedara Latvijas "Mātei Marijai" .

  +6 [+] [-]

, 2016-10-05 14:12, pirms 8 gadiem
pienāca brīdis, kad komandas biedri uzbrukumā meklēja viņu... tā arī bija, jo 1/4 komandas biedri viņam spītīgi nedeva bumbu! bija vairākas iespējas, kad vrēja atmest pilnīgi brīvam, bet to nedarija un vilka deķi katrs uz savu pusi!

  +2 [+] [-]

, 2016-10-05 14:46, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Tāpat kā visi Rīgas Dinamo hokejisti meklē Sandi Ozoliņu, bet viņa ta nav...
Do kontaktus!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-05 16:55, pirms 8 gadiem
anglis rakstīja: pienāca brīdis, kad komandas biedri uzbrukumā meklēja viņu... tā arī bija, jo 1/4 komandas biedri viņam spītīgi nedeva bumbu! bija vairākas iespējas, kad vrēja atmest pilnīgi brīvam, bet to nedarija un vilka deķi katrs uz savu pusi!
Man jau liekas, problēma jau nav, ka nav labu spēlētāju NYK, bet gan tā ka Carmelo un Rose ir reāli egoisti un domā, ka baigās zvaigznes ir, bet nekas tur nav vairs no zvaigznēm, ceru ka kļūdos un parādīs komandas spēli sezonā, ja zb tie Carmelo ķieģeļi.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-05 19:19, pirms 8 gadiem
šogad sastāvs ir OK, bet Carmelo var sajusties apbižots un nedalīties. Rose ar Noa un KP6 saspēlēsies, jo nav skopulis un būs priecīgs par skaistiem assistiem. Tik kas notiks 4.cet, kad vajadzēs uzņemties atbildību izšķirošajās sekundēs

     [+] [-]

, 2016-10-06 08:48, pirms 8 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Skaidrs, ka Hjūstonu ar Dantoni būs jautri skatīties. Es tiektu, ka komanda šobrīd ir viņam parocīga, lai spētu atgriezt trako Suns basketbolu, jo Hardens (saprotu, ka šosezon daudz spēlēs pa PG) pikītī diez vai ir sliktāks par Nešu.
Jautrība garantēta!
tik starpiiba taa ka ar Hardenu laukumaa komandai ir -1 speeleetaajs aizsardziibaa