Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Bertāna "Wizards" no "Nets" iegūst Dinvidiju, Grīns paliek "76ers"

Bertāna "Wizards" no "Nets" iegūst Dinvidiju, Grīns paliek "76ers"
Spensers Dinvidijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) turpinās brīvo aģentu parakstīšanas laiks. Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" panākusi vienošanos ar Bruklinas "Nets", tādējādi ar "sign-and-trade" palīdzību Spensers Dinvidijs nonāks "Wizards" rindās, savukārt Filadelfijas "76ers" uz diviem gadiem pagarinājusi līgumu ar Deniju Grīnu.

28 gadus vecais aizsargs Spensers Dinvidijs, kurš Bruklinas "Nets" pārstāvēja kopš 2016. gada, panācis trīs gadu vienošanos ar Vašingtonas "Wizards". Trīs sezonu laikā viņš nopelnīs 62 miljonus dolāru. Lai šo maiņas darījumu veiktu, bija nepieciešams tajā iesaistīt vairākas komandas. Aizvadītajā sezonā Dinvidijs nospēlēja tikai trīs spēles. Aizsargs iedzīvojās smagā savainojumā – viņš piedzīvoja labā ceļgala krustenisko saišu plīsumu.

"Wizards" komandā noturējusi arī Raulu Neto. Precīzas darījuma summas pagaidām minētas netiek. Aizvadītās sezonas Austrumu konferences čempione Filadelfijas "76ers" sastāvā noturējusi Deniju Grīnu. Grīns parakstījis divu gadu līgumu, kura kopējā vērtībā ir 20 miljoni dolāru. Trīs gadu līgumu ar Detroitas "Pistons" parakstījis Seibens Lī, savukārt Goldensteitas "Warriors" uz Jūtas "Jazz" aizmainījusi Eriku Paskalu, pretī saņemot nākotnes drafta izvēli.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://twitter.com/wojespn/status/...
https://twitter.com/wojespn/status/...
https://twitter.com/ShamsCharania/s...


, 2021-08-05 09:00, pirms 3 gadiem
Tīri neko sastāvs Wizardiem. Interesanti kā Bertānam ies ar spēles laiku pie šādas konkurences
, 2021-08-05 09:32, pirms 3 gadiem
76ers kārtējais sliktais darījums.
Draftēt viņi māk, bet slēgt līgumus galīgi nejēdz.
Grīnam 10 milj./sez. Nupat vienu tādu jau atlaida ātri vien (Hilu).
Bet nu Grīns jau pāris gadus ir šaubīgā stāvoklī un vecs. Ar katru gadu ar vien sliktāk. Protams šogad play-offus ilgi nenospēlēja. Nekas neliecina, ka nākamgad būs labāk. Es būtu piedāvājis minimālo algu.
Ja nu kāds tiešām piedāvātu ko lielāku un Grīns aizietu, tad visas kārtis var likt uz Taibulu šosezon - tam čali ir iekšā.
, 2021-08-05 09:36, pirms 3 gadiem
asta rakstīja: Tīri neko sastāvs Wizardiem. Interesanti kā Bertānam ies ar spēles laiku pie šādas konkurences
Viņi tak tirgo Bertānu..bet nezvai kāds cits ņems at tik lielu algu
, 2021-08-05 10:11, pirms 3 gadiem
Wizards kārtējā lieliskā maiņa. Patreiz man patīk visas maiņas kas notikušas pēdējā gada laikā. Izcils GM darbs. Tika vaļā no Hačinsona, no kura jēga būtu maza šosezon un vispār. Dabūja Dinvidiju, kurš tiešām ir ļoti labs spēlētājs visos elementos. Neto arī pagājušogad spēlēja savu lomu uzbrukumā, ceru ka līgums ir pa minimālo algu.
, 2021-08-05 10:16, pirms 3 gadiem
Wizards vajadzēja dabūt Dončiču, tad čempionu tituls būtu bez piecām minūtēm kabatā!!!
, 2021-08-05 11:10, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Wizards kārtējā lieliskā maiņa. Patreiz man patīk visas maiņas kas notikušas pēdējā gada laikā. Izcils GM darbs. Tika vaļā no Hačinsona, no kura jēga būtu maza šosezon un vispār. Dabūja Dinvidiju, kurš tiešām ir ļoti labs spēlētājs visos elementos. Neto arī pagājušogad spēlēja savu lomu uzbrukumā, ceru ka līgums ir pa minimālo algu.
Austrumos augšējais gals būs iespaidīgs. Nets-Miami-Atlanta-Wizards-Celtics-Bulls. Wizards paveicās, ka Dinvidijam starp lielajām zvaigznēm iekš Nets neatrdās īsti vietas, citādi jebkura komanda priecātos par šādu spēlētāju. Liels paldies Westbrukam, ka viņa īsais laiks Wizards palīdzēja pamatīgi nostiprināt komandu, kura tagad ir nopietns spēks
, 2021-08-05 11:44, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Austrumos augšējais gals būs iespaidīgs. Nets-Miami-Atlanta-Wizards-Celtics-Bulls.
Laikam par MILWAUKEE BUCKS ir aizmirsts!
, 2021-08-05 12:29, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: 76ers kārtējais sliktais darījums.
Draftēt viņi māk, bet slēgt līgumus galīgi nejēdz.
Grīnam 10 milj./sez. Nupat vienu tādu jau atlaida ātri vien (Hilu).
Bet nu Grīns jau pāris gadus ir šaubīgā stāvoklī un vecs. Ar katru gadu ar vien sliktāk. Protams šogad play-offus ilgi nenospēlēja. Nekas neliecina, ka nākamgad būs labāk. Es būtu piedāvājis minimālo algu.
Ja nu kāds tiešām piedāvātu ko lielāku un Grīns aizietu, tad visas kārtis var likt uz Taibulu šosezon - tam čali ir iekšā.
Pārāk skaļi teikts, ka Sixers māk draftēt. Okafors, Noels, MCW, Fultz. Simmons tāds so so, bet nu Embiid vienīgais, bet ar caur lielām mocībām.
, 2021-08-05 12:31, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Austrumos augšējais gals būs iespaidīgs. Nets-Miami-Atlanta-Wizards-Celtics-Bulls. Wizards paveicās, ka Dinvidijam starp lielajām zvaigznēm iekš Nets neatrdās īsti vietas, citādi jebkura komanda priecātos par šādu spēlētāju. Liels paldies Westbrukam, ka viņa īsais laiks Wizards palīdzēja pamatīgi nostiprināt komandu, kura tagad ir nopietns spēks
Pirmais 6 East būtu skaidrs. Nets, Bucks, Sixers, Heat, Celtics, Hawks un tad visi pārējie. Par 7/8 reāli Bulls, Hornets, Wizards, Knicks, Pacers un jāskatās ko varēs Cavs un Raptors. Takā intrigas ziņā East būs interesantāk nekā West
, 2021-08-05 12:55, pirms 3 gadiem
nezinu, bet liekas, ka wizzards no visām šīm maiņām ir ieguvēji- paturēja visus atslēgas spēlētājus uz kuriem nākotnē būvēt labu komandu- Bīlu,Avdiju, Hačimuru, Neto, Bertānu+ pieplusoja pārbaudītas vērtības no citām komandām. Novēlu arī nākamajā sezonā sasniegt play off!
, 2021-08-05 13:26, pirms 3 gadiem
CuronianKing rakstīja: Laikam par MILWAUKEE BUCKS ir aizmirsts!
PHI un MIL neskaitas, nezinaji?
, 2021-08-05 13:39, pirms 3 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Pārāk skaļi teikts, ka Sixers māk draftēt. Okafors, Noels, MCW, Fultz. Simmons tāds so so, bet nu Embiid vienīgais, bet ar caur lielām mocībām.
Jā, šie nosauktie nav diez ko jēdzīgi. Nu ilgtermiņā, ja paskatās, tad jau vienmēr 40% atkrīt kā NBA nederīgi jebkurai komandai.
Bet pēdējie gadi man patīk, pie tam ar zemiem un ļoti zemiem pikiem: Taibuls, Korkmazs, Maxijs, Miltons, Joe, Reed (bija pagājušogad kkāds G-līgas MVP).
, 2021-08-05 16:16, pirms 3 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Pirmais 6 East būtu skaidrs. Nets, Bucks, Sixers, Heat, Celtics, Hawks un tad visi pārējie. Par 7/8 reāli Bulls, Hornets, Wizards, Knicks, Pacers un jāskatās ko varēs Cavs un Raptors. Takā intrigas ziņā East būs interesantāk nekā West
Jā, jā... it kā West nebūs intriga, ne?
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix

Embīdam netīra spēle un 50 punkti, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Džoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5. Šobrīd sērijas trešo spēli aizvada arī Losandželosas "Lakers" un Denveras "Nuggets".
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
8

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.