Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Wizards'' vēlas saglabāt lielo trijnieku

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

''Wizards'' vēlas saglabāt lielo trijnieku
Gilberts Arenass un Antuāns Džeimesons.
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Vašingtonas ''Wizards'' par starpsezonas galveno prioritāti uzstādījis Gilberta Arenasa un Antuāna Džeimesona līgumu pagarināšanu.

''Esmu pārliecināts, ka gan Gils [Arenasa iesauka - E.B.], gan Antuāns arī nākamsezon spēlēs Vašingtonā,'' saka viens no ''Wizards'' līderiem uzbrucējs Karons Batlers, kuru ar Vašingtonas klubu saista līgums arī uz nākamo sezonu.

Arī komandas galvenais treneris Edijs Džordans ir līdzīgās domās: ''Mēs to esam teikuši visu laiku - sākot ar komandas īpašnieku Polina kungu, kluba prezidentu Ērniju Grunfeldu un beidzot ar mani. Mēs par katru cenu centīsimies pagarināt līgumus ar šiem diviem spēlētājiem. Tā ir mūsu galvenā prioritāte.''

Lēmumu par Arenasa un Džeimesona palikšanu komandā visticamāk pieņems tieši komandas īpašnieks Eibs Polins un tās prezidents Ērnijs Grunfelds. Zīmīgi, ka ''Wizards'' ir viena no divām Austrumu konferences komandām [otra ir Detroitas ''Pistons'' - E.B.], kurai izdevies četrus gadus pēc kārtas kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

Pēdējo trīs sezonu laikā vašingtoniešiem izslēgšanas mači beigušies jau pirmajā kārtā, kur allaž nācies atzīt Klīvlendas ''Cavaliers'' pārākumu, tomēr jāatzīst, ka burvji praktiski vienmēr spēlējuši bez kāda no lielā trijnieka spēlētājiem, kas liek ar optimismu raudzīties nākotnē. ''Varbūt kādu dienu mums ierindā uz ilgāku laika sprīdi būs pilnīgi visi spēlētāji,'' domā Edijs Džordans.

Džeimesons šovasar kļūs par ierobežoti brīvo aģentu, bet Arenasa stāvoklis joprojām ir neskaidrs. Pats spēlētājs izteicās, ka starpsezonā kļūs par brīvo aģentu, lai paceltu savu algu, tajā pašā laikā apgalvojot, ka ir gatavs spēlēt par mazāku atalgojumu, gadījumā ja komandā paliek Džeimesons.

Tāpat par savu darbavietu nevar justies drošs arī komandas galvenais treneris Edijs Džordans, jo komandas vadību neapmierina fakts, ka jau trešo gadu pēc kārtas play-off pirmajā kārtā zaudēts vienai komandai Klīvlendas ''Cavaliers'' izskatā. Tomēr, neskatoties uz to, spēlētāji pilnībā atbalsta Džordanu un viņa darba metodes.

''Treneris Džordans visas sezonas laikā bija ciets kā akmens. Mēs šīs sezonas laikā pārcietām daudzus melnos periodus - bija gan lielas zaudējumu sērijas, gan arī savainojumi līderiem, tomēr viņš turpināja saglabāt optimismu. Viņa priekšā noņemu cepuri, jo viņš paveica fantastisku darbu,'' treneri uzslavē viens no komandas pieredzējušākajiem spēlētājiem Antonio Denielss.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  -1 [+] [-]

, 2008-05-05 19:57, pirms 16 gadiem
Lai izdodas. Būtu jau labi, ja Wizards dabūtu vēl kādu labu spēlētāju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-05-05 21:20, pirms 16 gadiem
Kads zin vai Stivensonam vel ir ligums uz nakamajaam sezonaam??

     [+] [-]

, 2008-05-06 15:29, pirms 16 gadiem
Stīvensonam ar Wizardiem vēl līgums uz 3 gadiem.