Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Ārtests: ''Ja es nokļūtu Denverā, tad...''

Ārtests: ''Ja es nokļūtu Denverā, tad...''
Rons Ārtests

Viens no Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Sakramento ''Kings'' līderiem uzbrucējs Rons Ārtests pavēstījis, ka sezonas vidū izteicis vēlmi tikt aizmainītam uz Denveras ''Nuggets''.

Rons Ārtests, kurš ir viens no labākajiem aizsardzības tipa uzbrucējiem visā NBA, uzskata, ka, ja ''Nuggets'' izdotos viņu piesaistīt savam sastāvam, Denveras vienība Rietumu konferencē pašlaik atrastos daudz augstākā pozīcijā.

''Ja Dievs mani nosūtītu uz Denveru, nešauboties ne mirkli, varu apgalvot, ka ''Nuggets'' kļūtu par labāku komandu,'' saka Ārtests. Tajā pašā laikā spēlētājs norāda, ka Sakramento ''Kings'' vadība nevēlējusies viņu aizmainīt: ''''Kings'' nevēlējās mani aizmainīt, tā kā nokļūt Denveras rindās bija neiespējami. Es, iespējams, tiktu aizmainīts uz ''Nuggets'', ja Sakramento pretī saņemtu Karmelo Entoniju...''

Kā tiek vēstīts laikrakstā ''Rocky Mountain News'', 201 centimetru garais Ārtests nākamsezon nekļūšot par brīvo aģentu, ietekmējoties no sava aģenta viedokļa. ''Mans aģents Marks Stīvenss nevēlas, lai es kļūtu par brīvo aģentu, un es viņa viedokli noteikti ņemšu vērā.''

Izmantotie resursi:
Rocky Mountain News


, 2008-04-05 21:56, pirms 16 gadiem
2 superSF denverā? nē! Tad Anthoniju aizmainīs!
, 2008-04-05 22:11, pirms 16 gadiem
Maiņa būtu iespējama, ja uz Sakramento aizietu daudz Nuggets rezervistu + iespējams J.R. Smits... Nu ne jau Denvera dotu Karmelo
, 2008-04-05 22:19, pirms 16 gadiem
tur tak debiilam jaabuut lai mainiitu caramelo
, 2008-04-05 22:24, pirms 16 gadiem
Iversons, Carmelo un Artests veidotu skaistu trio .. Katraa zinjaa Artests vinjiem nodereetu..
, 2008-04-06 00:58, pirms 16 gadiem
tas pats variants kas bostonai, tikai daudz iespaidīgāks, jo vēl ir labi spēlētāji kā M.Camby un K. Martin. StartingFive vienkārši allstar game vērts varētu būt, ka kāds no vieglajiem uzbrucējiem (Anthony/Artest) aizņemtu vietu otrajā pozīcijā.
, 2008-04-06 08:24, pirms 16 gadiem
netiks vinam vieta Sakramento ar Kevinu Mārtinu
, 2008-04-06 09:05, pirms 16 gadiem
Nesen viņs tak vēl gribeja uz NYK
, 2008-04-06 10:06, pirms 16 gadiem
Vēl jau variants, ka 3 komandu maiņa, jeb Ārtests+drafta pikas un rezervisti pret Karameli. Es saku nebūs 2 superlabi SF vienā komandā!
, 2008-04-06 11:22, pirms 16 gadiem
a es saku ka būs


Karmelo viņi nemainīs prom drīzāk A.I bet ceru ka nē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-06 17:12, pirms 16 gadiem
Viennozīmīgi K.Entoniju netiktu mainīts pret Ārtestu,Denvera liek lielas cerības uz Carmelo nākotne,tas ir spēlētājs,ap kuru tiek veidota visa komanda. Un Aiversons Kings arī nav vajadzīgs,Sakramento jau sāk domāt par nākošo sezonu,veidot sastāvu un mēģina tikt vaļā no veterāniem ar lieliem līgumiem,lai atbrīvot līdzekļus jauniem ieguvumiem,jauniem spēlētājiem. Kā Demar minēja,tika baumots, ka Kings pretī varētu iegūt Kleizu un Smitu,divus jaunus,talantīgus spēlētājus ar lielu potenciālu.
Un es domāju,ka Ārtests tiešām padarītu labāku Denveru,jo ņemot vērā to kāds ir viņu sastāvs,Denverai būtu jābūt stabilai Rietumu augšgala komandai nevis jācīnās par play-off. Ir redzams,ka Denverai ir nepieciešamas pārmaiņas,jo kaut kas nav kārtībā. Iespējams briest lielas pārmaiņas Denverā.
Tims Hārdevejs. Foto: AP/Scanpix

Toronto dod naudīgu līgumu Kviklijam, Dalasa aizmaina Hārdeveju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) turpinās jaunu līgumu slēgšana un maiņu darījumi. Toronto ''Raptors'' uz pieciem gadiem būs noturējusi Imanuelu Kvikliju, kurš šajā periodā pelnīs 175 miljonus dolāru. Tikmēr Dalasas ''Mavericks'' uz Detroitas ''Pistons'' aizmainījusi Timu Hārdeveju, pretī iegūstot Kventinu Graimsu.
Bronijs un Lebrons Džeimsi. Foto: AFP/Scanpix
11

Pirmais tēva un dēla duets vienlaikus: ''Lakers'' draftā izvēlas Lebrona atvasi Broniju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju draftā Losandželosas "Lakers" ar 55. izvēli tika pie Lebrona Džeimsa dēla Bronija Džeimsa. Līdz drafta ceturtajai izvēlei no beigām Džeimss jaunākais noslīdēja aģenta darbības rezultātā.
Saša Vezenkovs. Foto: AP/Scanpix

Sakramento aizsūta Eirolīgas MVP balvu ieguvušo Vezenkovu pāri robežai

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), sākoties otrajai drafta dienai, maiņas darījumu veikusi Sakramento "Kings", kas aizmainījusi 2023. gada Eirolīgas vērtīgāko spēlētāju Sašu Vezenkovu uz Toronto "Raptors".