Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Bucks'' bez līdera Adetokunbo izcīna sesto uzvaru pēc kārtas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Bucks'' bez līdera Adetokunbo izcīna sesto uzvaru pēc kārtas
Deimiens Lilards. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz otrdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sesto uzvaru pēc kārtas svinēja Milvoki ''Bucks'', kas ar 113:106 apspēlēja Losandželosas ''Clippers''. Citā spēlē desmito uzvaru pēdējo 14 spēļu laikā izcīnīja ''Lakers'', kas tika galā ar vienu no Rietumu konferences līderēm, Oklahomsitijas ''Thunder'' (116:104).

• Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sesto uzvaru pēc kārtas naktī uz otrdienu svinēja Milvoki ‘’Bucks’’, kas savā laukumā ar 113:106 apspēlēja Losandželosas ‘’Clippers’’.

• Seši panākumi pēc kārtas ļāvuši Austrumu konferencē pacelties uz otro vietu ar bilanci 41-21. No līderes ‘’Celtics’’ klubs atpaliek par septiņām uzvarām.

• ‘’Clippers’’ pārtrūka divu uzvaru sērija un tika piedzīvots trešais zaudējums pēdējo piecu spēļu laikā.

• Milvoki uzvaru izcīnīja, spēlējot bez sava līdera Jaņņa Adetokunbo. Viņam spēlēt liedza likstas ar kreisās kājas Ahilleja cīpslu. Viņš šonakt izlaida tikai trešo spēli sezonas laikā.

• Pēc tam, kad Doka Riversa vadībā pirmo desmit spēļu laikā ‘’Bucks’’ bija iespējis bilanci 3-7, pēc Zvaigžņu spēles pārtraukuma komanda nav zaudējusi – sešās spēlēs vienīgi uzvaras.

• Vēl trešās ceturtdaļas beigās ‘’Bucks’’ bija 13 punktu deficīts, taču uzvara tika izcīnīta ar veiksmīgi aizvadītu ceturto ceturtdaļu. Pēdējo piecu minūšu laikā klubs guva par 13 punktiem vairāk nekā pretinieks (23:10), bet kopumā pēdējās 12 minūtes uzvarēja ar +15 (40:25).

• Uzvarētājiem 69 punktus guva Deimiens Lilards un Bobijs Portiss – pirmajam 41 punkts, bet otrajam 28. Zaudētājiem 74 punktus guva trio Džeimss Hārdens, Pols Džordžs un Kavai Lenards – pirmajiem diviem pa 29 punktiem, bet Lenardam – 16.

• Citā spēlē Rietumu konferences vienu no līderēm Oklahomsitijas ‘’Thunder’’ apspēlēja Losandželosas ‘’Lakers’’ (116:104). Uzvarētāji tika pie sezonas 34. panākuma un ieņem devīto vietu Rietumos.

• Kopumā ‘’Lakers’’ šonakt svinēja desmito uzvaru pēdējo 14 spēļu laikā. Uzvarētājiem piecus tālmetienus un 26 punktus guva Diandželo Rasels. 24 punkti un 12 atlēkušās bumbas Entonijam Deivisam, bet pirmajā spēlē pēc 40 tūkstošu punktu sasniegšanas Lebrons Džeimss iespēja 19 punktus, 11 atlēkušās bumbas un astoņas piespēles.

NBA spēles 5. martā

SpēleRezultātsLabākie
Nets - Grizzlies102:106Klekstons 21 - Kenards 25
Timberwolves - TrailBlazers119:114Gobērs 25 (16 ab) - Simonss 34 (14 rp)
Bucks - Clippers113:106Lilards 41 - Hārdens 29
Jazz - Wizards127:115Klārksons 38 (10 ab) - Kuzma 23
Kings - Bulls109:113Sabonis 18 (21 ab) - Vaits 37
Lakers - Thunder116:114Rasels 26 - Gildžess-Aleksandrs 20

     [+] [-]

, 2024-03-05 10:05, pirms 2 mēnešiem
Var jau kritizēt Bucks vadības lēmumu par Grifina atlaišanu un Riversa pieņemšanu, taču patreiz rādās, ka plānotās izmaiņas ir panāktas, proti - komanda atkal turpina būt uzvaroša, taču, nu jau ar uzlabotu aizsardzību. Ar uzbrukuma talantu problēmām nevajadzētu būt. Skatoties PO perspektīvā, tās ir labas ziņas Bucks faniem un, ne tik labas, Celtics atbalstītājiem. Atliek tikai cerēt, ka 1. kārtā Bostonai pretī trāpīsies jebkura no 2. četrinieka(sešinieka) komandām, tikai ne Heat, kamēr Bucks tieši to var novēlēt.

     [+] [-]

, 2024-03-05 13:39, pirms 2 mēnešiem
Emilio rakstīja: Var jau kritizēt Bucks vadības lēmumu par Grifina atlaišanu un Riversa pieņemšanu, taču patreiz rādās, ka plānotās izmaiņas ir panāktas, proti - komanda atkal turpina būt uzvaroša, taču, nu jau ar uzlabotu aizsardzību. Ar uzbrukuma talantu problēmām nevajadzētu būt. Skatoties PO perspektīvā, tās ir labas ziņas Bucks faniem un, ne tik labas, Celtics atbalstītājiem. Atliek tikai cerēt, ka 1. kārtā Bostonai pretī trāpīsies jebkura no 2. četrinieka(sešinieka) komandām, tikai ne Heat, kamēr Bucks tieši to var novēlēt.
Heat tuvojoties playoff parasti uzņem apgriezienus un izskatās ka arī tagad forma tiek uzņemta un arvien vairāk uzvaras nāk klāt. Visdrīzākais Heat ar 76ers (ja Embīds atgriezīsies drīzumā) cīnīsies par 3. vietu konferencē un iespēju 2. kārtā izvairīties no Celtics. Cavaliers sāk buksēt un ļoti iespējams Heat viņus apdzīs, tāpat Knicks dēļ traumām buksē.

     [+] [-]

, 2024-03-05 16:50, pirms 2 mēnešiem
Poters rakstīja: Heat tuvojoties playoff parasti uzņem apgriezienus un izskatās ka arī tagad forma tiek uzņemta un arvien vairāk uzvaras nāk klāt. Visdrīzākais Heat ar 76ers (ja Embīds atgriezīsies drīzumā) cīnīsies par 3. vietu konferencē un iespēju 2. kārtā izvairīties no Celtics. Cavaliers sāk buksēt un ļoti iespējams Heat viņus apdzīs, tāpat Knicks dēļ traumām buksē.
Ja Embīds atgriezīsies, Sixers pacelsies uz augšu, visdrīzāk, līdz pat 3. pozīcijai, ja atkal Joels neizkritīs ārā. Cavs - neticas, ka viņi sāks baigi zaudēt - noteikti 4.-5. pozīciju saglabās. Knicks gan jau kritīs zemāk, jo īpaši tagad, pēc Bransona traumas. Heat - Magic noteikti apdzīs, taču šaubos, ka augstāk par 4.-5. vietu aizcīnīsies. Domājams, 1. kārtā ar Cavs arī cīnīsies, kas, protams, TOP3 būs kā atvieglojums.
Vairs jau tikai ~20 spēles sezonā atlikušas - izšķirošie brīži klāt.