Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lenards un Jangs kļūst par aizvadītās nedēļas labākajiem NBA

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lenards un Jangs kļūst par aizvadītās nedēļas labākajiem NBA
Kavai Lenards. Foto: Zumapress/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi, ka par pagājušās nedēļas labāko basketbolistu Rietumu konferencē kļuvis Losandželosas ''Clippers'' basketbolists Kavai Lenards, bet Austrumu konferencē - Atlantas ''Hawks'' aizsargs Trejs Jangs.

Par aizvadītās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labākajiem spēlētājiem atzīti Kavai Lenards un Trejs Jangs. Lenards kļuvis par labāko Rietumu konferencē, palīdzot Losandželosas ''Clippers'' uzvarēt trijos no četriem mačiem. To laikā viņam 29.8 punkti vidēji, astoņas atlēkušās bumbas un 56.6 % metienu precizitāte. Šī kļuvusi par pirmo reizi šosezon, devīto karjerā un trešo kā ''Clippers'' pārstāvim, kad Lenards kļūst par nedēļas labāko spēlētāju.

Austrumu konferencē labākā gods ticis Atlantas ''Hawks'' līderim Trejam Jangam. Viņš ar 31 punktu un 11.3 rezultatīvajām piespēlēm vidēji mačā palīdzēja Atlantai uzvarēt visos trijos pagājušās nedēļas mačos. Tāpat Jangs izpildīja metienus ar 64.5% precizitāti. Šī kļuvusi par pirmo reizi sezonā un septīto karjerā, kad Jangs kļuvis par labāko nedēļas spēlētāju.

Losandželosas ''Clippers'' ar 33 uzvarām 48 spēlēs ieņem trešo vietu Rietumu konferencē, bet Atlantas ''Hawks'' ar 22 uzvarām 49 spēlēs ieņem desmito vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/NBAPR/status/17...