Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vēbers ies sākumsastāvā

Vēbers ies sākumsastāvā
Kriss Vēbers un Patriks O'Braients
Foto: AP

Goldensteitas "Warriors" spēlētāji pēc pirmajiem kopīgajiem treniņiem ar spēka uzbrucēju Krisu Vēberu ir sajūsmā par komandas jaunieguvumu. Vēbers arī visticamāk iešot komandas sākumsastāvā jau no pirmās spēles.

"Domāju, ka viņam vajadzētu iet sākumsastāvā. Plānoju viņu likt sākumsastāvā katru spēli," tā izteicies "Warriors" galvenais treneris Dons Nelsons par plāniem attiecībā uz Krisu Vēberu, kurš tikai trijās no karjerā aizvadītajām 822 spēlēm iesaistījies no rezervistu soliņa.

Paredzams, ka "Warriors" sākumsastāvu sastādīs Barons Deiviss, Monta Elliss, Stīvens Džeksons, Kriss Vēbers, bet piektais spēlētājs būs atkarīgs no pretinieka. Centrs Andris Biedriņš sāks spēles, kad Goldensteita vēlēsies tradicionālāku sākuma piecinieku, bet Els Heringtons vai Mets Bārnss sāks spēli, ja kareivji gribēs īsāku sastāvu.

Nelsons arī minējis, ka labprāt redz Heringtonu iesaistoties spēlē no rezervistu soliņa, jo tad komanda esot labāka, bet vienmēr šādu ekstru atļauties nevarot. Pirmdienas treniņā Heringtons bija ļoti precīzs no tālās distances, kas izraisīja arī veselīgu diskusiju: kas labāks? Heringtona metiens vai Vēbera piespēles?

"Izskatās, ka kopš viņš (Vēbers - aut.) ir šeit, spēlētāji vairāk skrien pēc bumbas, lai dabūtu to vieglo metienu no groza apakšas. Nevaru sagaidīt, kad varēšu dabūt kādu no tām piespēlēm," tā Heringtons paslavēja Vēbera teicamās piespēles. Par Vēberu vēl vairāki spēlētāji izteikuši pozitīvus komentārus, bet viņa pirmo spēli šosezon "Warriors" sastāvā redzēsim jau ceturtdien, kad Ouklendā viesosies Čikāgas "Bulls".

Izmantotie resursi:
www.sfgate.com

1 2 68 komentāri
Slēpts komentārs: Boxy
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-02-05 09:58, pirms 16 gadiem
njaa specigs pastiprinajums redzes ko tas warriors dos.
Slēpts komentārs: Mr.Expert
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: es-par-BKV
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: virpulcuka

  +7 [+] [-]

, 2008-02-05 10:12, pirms 16 gadiem
Biedriņa laiks varētu samazināties par minūtēm 3-4, bet domāju, ka Vēbers arī iedos kādu labu piespēli Biedram un kopā Andra efektivitāte tikai pieaugs. Pašreiz komandā ir tikai viens spēlētājs, kas viņam regulāri dod pasus un tas ir Jacks. Tagad domājams būs divi jo Vebers piesaistīs sev vairāk spēlētājus, kas dos brīvākas rokas citiem. Cerams.

  +4 [+] [-]

, 2008-02-05 10:12, pirms 16 gadiem
tb "bye bye" AB vai AH no starta 5...?! Laikam jau tomēr tas vairāk uz Haringtonu attieksies, bet gan jau C Web arī Biedram kādas minūtes atņems... :/
Slēpts komentārs: RayAllen
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2008-02-05 10:20, pirms 16 gadiem
vismaz tagad varees ciiniities ar taadam komandaam kaa Jazz, kam ir ljoti liels spiediens uz groza apakshu, jo diemzheel AB ar AH netiek galaa ar pretiniekiem taadaas speelees....
Ja runa iet par AB minuuteem, tad labaak ir jaapriecaajaas ka vinjam ir iespeeja maaciities un treneeties pret tik labu speeleetaaju un domaaju ka naakotnee tas vinjam buus tikai pluss, jo skaties no kuras puses gribi AB veel ir zaljsh gurkjis kas veel savas labaakaas speeles tikai raadiis naakotnee!

  +4 [+] [-]

, 2008-02-05 10:24, pirms 16 gadiem
nu bljaavuiens ko var spriest ka biedruinjam tas atjems taas 5as minuutes- varbuut gsw vadiiba domaa par komandas intereseem- un es domaaju arii pats biedrs buus tikai prieciigs ja komandai buus reaaalas izredzes sevi paraadiit pleiofos- un jebkursh kas tgd chiikst par to ka biedrs speelees paars minuutes mazaak, no prieka palektos katru reizi kad gsw tiktu taalaak izsleegshanas speelees..

  +5 [+] [-]

, 2008-02-05 10:24, pirms 16 gadiem
Jurchiks, 2008-02-05 10:03
vēbers ir ceturtais nummurs... kāds tam sakars ar biedriņu? haringtons ir ļoti vājš centra pozīcijā
=========
ceturtais viņš ir parastā komandā, bet pie Nelsona mierīgi varētu būt arī pamatcentrs.

--------
Čakars, 2008-02-05 10:10
Cerams tas samazinās Biedriņa spēles laiku. Ja mazāk spēlēs, tad būs mazāk iespējas satraumēties
========
Tas tikai pirmajā brīdī tā liekas it kā man strādājot IT nozarē ar nulle minūtēm spēles laika ir mazāka iespēja satraumēties.., bet ja tu zinātu, kā var sašķaidīt celi pret servera stūri.. āā!!!

     [+] [-]

, 2008-02-05 10:28, pirms 16 gadiem
tas ir tikai vards kas speelee,nevbis tas speletajs kas kadreiz vinjs bija..

  +2 [+] [-]

, 2008-02-05 10:29, pirms 16 gadiem
vnk latviesi ir tadi pesimisti...vnk pisgets... nu buus vinjs pamatssastava...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-05 10:39, pirms 16 gadiem
Ko var ņemties kā tirgus bābas, tikai un vienīgi spēles parādīs, kas ir kas. Ja uzvar, tad kāda šķirba cik min esi bijis laukuma, galvenais ka esi izdarījis visu maximumu. galvenais ir kvalitāte nevis kvantitāte, tik un tā pamatlaiku par 48 min garāku nepastiepsi.
Slēpts komentārs: rudaiz

  +5 [+] [-]

, 2008-02-05 11:00, pirms 16 gadiem
palasot iepriekšējos komentārus:

1. Vebers, lai arī izies sākuma sastāvā, vidēji tomēr spēlēs kādas 20-25 minūtes. Nav tie gadi un traumas arī darījušas savu.
2. Pat savos zelta laikos Sakramento Vebera trumpji bija piespēle (vispār izcila bumbas pārvaldīšana un laukuma redzēšana. Tāpat kā gandrīz visiem Kingiem no tā laika sastāva) un metiens no soda laukuma stūra, vai jebkurš pustālais. Nekādu spiedienu zem groza Kings laikos Vebers neradīja un neradīs arī tagad.

Līdz ar to Biedram minūtes tas pārāk neatņems un varbūt ir cerība, ka kādreiz saņems arī labu piespēli, ja uz laukuma abi atradīsies vienlaicīgi.
Līdz ar to

  +3 [+] [-]

, 2008-02-05 11:00, pirms 16 gadiem
Nak pleyofi un GSW ir oti labas pozicijasl ai cinitos un kko tur sasniegtu, vairak parp irmo kaartu..un Webbers protams ka atnems minutes Biedram, vinsh ir bijis ligas zvaigzne un joprojam ir labs speletajs, no kura Biedrs daudz var maciities, nav jega iespringt par tam minutem ko biedrs zaudee, vai par statistiku ko biedrs nesavaaks..jo visi taa pat zin uz ko vinsh ir spejiigs..tagad pirmajaa vietaa ir komanda un Webbers viennozimigi to pastiprina!!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-02-05 11:09, pirms 16 gadiem
a ko, Vēbers ir viens no visu laiku labākajiem spēlētājiem jauno laiku NBA vēsturē.

Protams, ka Vēbers nespēlēs 48 minūtes, bet inputs no viņs būs pamatīgs tas nu ir skaidrs. Plus varbūt, ka Krišjānim Baronam tas ļaus papildus pieņemties pratā, jo tas ir vienīgais, kas viņam pietrūkst, lai kļūtu par superstāru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-05 11:25, pirms 16 gadiem
uuu ai nu tagad ciikstam ka atnjems minutes statistika suudiigaaka buus!! labs ir, tas i labs pastiprinaajums komandai un viss buus bumbaas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-05 11:36, pirms 16 gadiem
runājot perspektīvā,vēbera piesaistīšana komandai ir tikai 1 liels pluss. reāli jau ab komandā garajā galā konkurence ir minimāla,bet tagad sastāvā vēl 1 garais,bijušais all-stārs un gan jau viņš savus padomus arī veltīs andžam,tā ka mācīties,mācīties un vēlreiz..jo no kā viņš gs var ņemt paraugu? kad bija foils,domāju,ka savu darba specifiku viņš arī pastāstīja biedram,tag tādu treniņa partnera vairs nebija. nezinātājiem atgādināšu,ka vēbers pistons komandā gāja pa centru,tā ka neteiktu,ka tikai "neparastās" komandās var spēlēt ne savā īstajā pozīcjā. biedram spēles laiks varbūt arī samazināsies,taču spēles gudrības tik nāks klāt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-02-05 11:47, pirms 16 gadiem
Veel paaragri ko spriest par Webera lietderiibu...to redzeesim ar pirmajaam speeleem, vinsh savu noskanjojumu maina biezhaak kaa apenes, taapeec paaragri veerteet kaa vinsh jutiisies zem Nellija neprognozeejamaas rokas...izskataas arii ka Nellijs ar vinju netaisaas aukleeties...viens ir skaidrs, Webers nevienu neizbiidiis no sastaava...ja nu vieniigi POB
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-05 12:06, pirms 16 gadiem
Vairāk piekrītu, ka Vēbers nebūs tas, kurš izdarīs baigo spiedienu uz grozu. Vismaz viņam visu karjeru ir pārmests, ka esot pārāk mīksts - piespēle un metiens jā, bet kad riktīgi jākapājas (it īpaši izšķirošās spēlēs), tā čiks vien sanākot.
Bet nu redzēs, kā būs tagad - meistarība viņam vienmēr ir bijusi un to jau tā pazaudēt nevar
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-05 12:34, pirms 16 gadiem
Nu redzēsim ko tad šis jaunieguvums pārādīs. Jācer ka labu sniegumu.

  -2 [+] [-]

, 2008-02-05 12:34, pirms 16 gadiem
Nu principā ja ir tā kā ta daudzi saka - C Webs pie groza nav īpaši labāks par Haringtonu vai kādu citu no 3-4 nummuriem, tad es GSW neredzu nekādu jēgu no C Weba!!! Viņiem ko??? Metēju trūkst???? Laikam jau nē! Pus komanda ir snaiperi! A pie groza reāli tik AB kapājas.... viņiem drīzāk vajadzēja vēl kādu rebu vācēju un aizsardzības monstru paņemt (ja tāds starp brīvajiem vēl ir palicis) nekā kārtējo metēju/piespēlētāju.... tādu viņiem jau ir puskomanda... vot šito es nesaprotu... ka tik atkal Nellijs ar šito iepirkumu kaut ko nebūs biš "peremudril"... :/
1 2 68 komentāri