Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pēc Dinvidija operācijas "Nets" varēs piesaistīt spēlētāju, taču pirms tam jāatbrīvo vieta sastāvā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pēc Dinvidija operācijas "Nets" varēs piesaistīt spēlētāju, taču pirms tam jāatbrīvo vieta sastāvā
Spensers Dinvidijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Bruklinas “Nets” pēc Spenseram Dinvidijam veiktās ceļgala operācijas varēs piesaistīt kādu citu basketbolistu, kuram šī sezona ir līguma pēdējais gads. Taču pirms tam sastāvā jāatbrīvo viena vieta.

Spensers Dinvidijs pagājušajā sezonā bija viens no Bruklinas “Nets” līderiem, vidēji mačā metot 20,6 punktus. Tomēr 27. decembrī viņš sarāva labā ceļgala krusteniskās saites. Viņam tikusi veikta operācija, un pavisam skaidrs, ka Dinvidijs šosezon laukumā nedosies.

Tādējādi “Nets” pieteikusies izņēmuma situācijai, kas ļauj par 5,7 miljoniem dolāru - puses no Dinvidija algas - piesaistīt kādu basketbolistu, kuram šī sezona ir līguma pēdējais gads. Tiesa, lai to varētu paveikt, pirms tam jāatbrīvo viena vieta sastāvā.

“Nets”, kam ir 3-4 bilance, pārstāv arī latvietis Rodions Kurucs. Tomēr viņš laukumā devies tikai trīs mačos, vidēji aizvadot četras minūtes un gūstot vienu punktu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-01-05 13:21, pirms 4 gadiem
Kurucs norakstīts?

     [+] [-]

, 2021-01-05 13:21, pirms 4 gadiem
Sliktas zinjas Rodionam.

     [+] [-]

, 2021-01-05 13:38, pirms 4 gadiem
hantele rakstīja: Sliktas zinjas Rodionam.
kāpēc sliktas ? Varbūt tieši labas ?

     [+] [-]

, 2021-01-05 14:21, pirms 4 gadiem
Tur kā piekakāts ar maziem aizsargiem, gan jau kādu no viņiem atbrīvos - Džonsons, Brauns