Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Fokss un Rendls atzīti par NBA sestās nedēļas labākajiem spēlētājiem

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Fokss un Rendls atzīti par NBA sestās nedēļas labākajiem spēlētājiem
Džuliuss Rendls. Foto: AP/Scanpix

LETA. Sakramento "Kings" saspēles vadītājs Deārons Fokss un Ņujorkas "Knicks" uzbrucējs Džūliuss Rendls ir atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sestās nedēļas labākajiem spēlētājiem, ziņo līga savā kontā tīmekļa vietnē "Twitter.com".

Fokss, kurš ir kļuvis par pirmo šosezon, kurš šajā nominācijā ir uzvarējis divreiz, par labāko Rietumu konferencē kļūstot otro reizi triju nedēļu laikā, savas komandas divas uzvaras trijās spēlēs sekmēja ar vidēji mačā gūtiem 31,7 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un 8,7 rezultatīvām piespēlēm.

Rietumu konferencē "Kings" ar 11 uzvarām 18 spēlēs ieņem ceturto vietu.

Rendls "Knicks" komandai palīdzēja izcīnīt trīs uzvaras trīs mačos, vidēji spēlē gūstot 24,7 punktus, kā arī sakrājot 13,3 atlēkušās bumbas un 7,3 rezultatīvas piespēles.

"Knicks" ar 12 uzvarām 19 spēlēs Austrumu konferencē ir piektajā vietā.

Pagājušajā nedēļā par labākajiem tika atzīti Fīniksas "Suns" aizsargs Devins Bukers un Orlando "Magic" uzbrucējs Paolo Benkero.

Izmantotie resursi:
LETA