Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Grizzlies" līderis Morants saņem NBA labākā debitanta balvu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

"Grizzlies" līderis Morants saņem NBA labākā debitanta balvu
Džā Morants. Foto: AFP/Scanpix

Par aizvadītās sezonas NBA labāko debitantu pārliecinoši kļuvis Memfisas ''Grizzlies'' pārstāvis Džā Morants, saņemot 99 no 100 sporta apskatnieku balsīm.

21 gadu veco Džā Morantu 2019. gada NBA draftā Memfisas ''Grizzlies'' izvēlējās ar otro numuru. Debijas sezonā amerikāņu aizsargs demonstrēja lielisku sniegumu - 67 spēlēs, kuras visas sāka pamata pieciniekā, Morants guva vidēji 17,8 punktus, sakrāja 7,3 rezultatīvas piespēles un 3,9 atlēkušās bumbas. Memfisai gan neizdevās aizsniegties līdz Rietumu konferences labāko astotniekam un piedalīties izslēgšanas turnīrā.

"Esmu viennozīmīgi pagodināts. Katru dienu ielieku daudz darba. Tas ceļš ir bijis grūts, bet beigu beigās tas viss atmaksājas,'' atzina Morants. "Grizzlies'' jaunajai zvaigznei balsojumā par sezonas labākā debitanta godu uzvaru atdeva 99 no 100 balsojušajiem sporta apskatniekiem. Tas, protams, nepalika bez Moranta ievērības, un basketbolists nodeva sveicienu žurnālistam, kurš neatdeva savu balsi par ''Grizzlies'' pārstāvi.

''Gribu viņiem pateikties par to, ka mani motivē darīt arvien vairāk, kļūt labākam un vairāk palīdzēt savai komandai. Tāpēc, ja kāds zina, kurš tas ir, dodiet man ziņu,'' pauda Morants.

Otro vietu balsojumā guva Maiami ''Heat'' basketbolists Kendriks Nans, savukārt trešais bija drafta pirmais numurs no Ņūorleānas ''Pelicans'' - Zaions Viljamsons, kurš gan izlaida lielāko sezonas daļu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-09-04 09:11, pirms 4 gadiem
tas viens žurnālists gan ir .....

     [+] [-]

, 2020-09-04 09:15, pirms 4 gadiem
piejoda rakstīja: tas viens žurnālists gan ir .....
Likās gan,ka vairāki žurnālisti tomēr nolems,ka Zions kvalificējas. Bet nu viss pelnīti

     [+] [-]

, 2020-09-05 00:35, pirms 4 gadiem
Nuns savu komandu ved pretī gredzeniem, kamēr Morants vāc status un netiek pat tuvu PO!

     [+] [-]

, 2020-09-05 03:02, pirms 4 gadiem
chubaki rakstīja: Nuns savu komandu ved pretī gredzeniem, kamēr Morants vāc status un netiek pat tuvu PO!
Oho... ziemas miegs pabeidzies?

Tagad Nunns ir komandas līderis, vai ne?

Viena lieta - MIA čempi neredzēt kā savas ausis.

Otra lieta - Balsojumā vērtē sezonu.