Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džerijs Slouns drīzumā varētu atgriezties Jūtas "Jazz"

Džerijs Slouns drīzumā varētu atgriezties Jūtas "Jazz"
Vai Džerijs Slouns atgriezīsies Jūtas "Jazz" vienībā?
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Jūtas "Jazz" pašlaik veic aktīvas pārrunas ar komandas bijušo galveno treneri, leģendāro Džeriju Slounu. Slouns varētu atgriezties "Jazz" organizācijā, taču pagaidām nav zināms, kādā statusā.

Divdesmit astoņus mēnešus pēc atkāpšanās no Jūtas "Jazz" galvenā trenera amata Basketbola Slavas zāles loceklis ir atvērts sarunām ar Soltleiksitijā bāzētā NBA kluba vadību par atgriešanos organizācijā, lai palīdzētu veikt komandas pārbūves procesu un palīdzētu pašreizējam galvenajam trenerim Taironam Korbinam.

"Tas ir atkarīgs no viņiem. Tā ir situācija, kura ir atkarīga no Taja [Tairona Korbina] vai citiem "Jazz" organizācijā," Slouns izteicās "Deseret News". "Ja viņi vēlas, lai es atgrieztos, - labi. Ja viņi nevēlas, - [arī] labi. Viņi ar mani runāja pirms kāda laika." Var manīt, ka pagaidām Slouna izteikumi ir ļoti vispārīgi un nekonkrēti, jo sarunas vēl nav noslēgušās.

Slouns "Deseret News" neizpauda, vai viņam ir ticis izteikts piedāvājums vai nav. Tāpat arī pieredzes bagātais treneris nevēlējās atklāt, kādā amatā - kā komandas konsultants, treneris vai kā vadības pārstāvis - viņš varētu atgriezties "Jazz" organizācijā. Lai arī pēdējo divu sezonu laikā Slouns bijis starp kandidātiem uz Portlendas "Trail Blazers", Šarlotes "Bobcats" un arī Milvoki "Bucks" galvenā trenera amatu, viņš joprojām nav piesaistīts nevienā NBA organizācijā trenera vai kāda cita darbinieka statusā.

Bijušais treneris, kurš joprojām dzīvo Jūtā, turpina aktīvi sekot līdzi "Jazz" veiksmēm un neveiksmēm. 71 gadu vecais Slouns aizvadītajā sezonā klātienē apmeklēja lielāko daļu Jūtas kluba mājas spēļu, bet pirms trim nedēļām apmeklēja arī "Jazz" vienības pirmo pirmsdrafta treniņu, kurā piedalījās seši 27.jūnijā gaidāmā NBA drafta dalībnieki.

Atgādināsim, ka pagājuša nedēļā "Jazz" organizācijā trenera statusā atgriezās otrais visu laiku rezultatīvākais NBA spēlētājs Karls Melouns, kurš strādās ar komandas gados jaunajiem centriem Deriku Feivorsu un Enesu Kanteru. Melouns savulaik 18 sezonas nospēlēja "Jazz" sastāvā, un 15 no 18 sezonām galvenais komandas treneris bija tieši Slouns.

Lai arī pašreizējā situācija vēl ir neskaidra, ir pavisam skaidrs, ka "Jazz" organizācijai ļoti noderētu vērtīgi padomi no trenera, kas karjeras laikā spējis gūt 1221 uzvaru.

Izmantotie resursi:
Salt Lake City and Utah Breaking news, sports,...

     [+] [-]

, 2013-06-04 16:07, pirms 11 gadiem
Nebūtu slikti pacelt Jazz mazliet augstāk, bet nedomāju, ka līdz PO aizvilks. Protams, ja pieņems.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-04 17:22, pirms 11 gadiem
71 gads....naz maz, bet vispār jamais vēl varētu kādus 4-5 gadus patrenēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja