Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kers pikts uz Bruksu, Grīns komentē vidējā pirksta rādīšanu Memfisas faniem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kers pikts uz Bruksu, Grīns komentē vidējā pirksta rādīšanu Memfisas faniem
Stīvs Kers. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz trešdienu pirmo uzvaru Rietumu konferences ''play-off'' otrajā kārtā svinēja Memfisas ''Grizzlies''. Nopietnā savainojumā iedzīvojās ''Warriors'' basketbolists Gerijs Peitons, pēc zaudējuma dusmas par Dilona Bruksa sodu izrādot Stīvam Keram.

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmo uzvaru Rietumu konferences otrās kārtas sērijā pret Goldensteitas ''Warriors'' izcīnīja Memfisas ''Grizzlies'', apspēlējot pretinieci ar 106:101. Mača pirmās ceturtdaļas ceturtajā minūtē spēle beidzās Gerijam Peitonam, pret kuru rupji noteikumus pārkāpa Dilons Brukss. Rezultātā Peitons piedzīvoja nepatīkamu kritienu, kā rezultātā ir lauzis kreiso elkoni. Vēl tiks veiktas padziļinātas pārbaudes, kas noteiks, cik ilgu laiku Peitonam nāksies izlaist. Savukārt Brukss pēc noteikuma pārkāpuma tika izraidīts no spēles.

Pikts par šo epizodi bija ''Warriors'' galvenais treneris Stīvs Kers, uzskatot, ka Brukss pārkāpis jebkādas normas. ''Nezinu, vai tas bija speciāli, taču viņš nospēlēja rupji. Nedrīkst pārkāpt noteikumus ar sitienu pa galvu, kad basketbolists ir jau lēcienā. Viņš to izdarīja, un rezultātā Gerijam ir lauzts elkonis,'' dusmīgs par notikumu bija Kers, kurš uzreiz pēc epizodes Bruksam lūdza vākties prom no laukuma.

Bruksa lēmumu kritizēja arī ''Warriors'' viens no līderiem Stefens Karijs. ''Tas bija par traku. Pats sliktākais, kas varēja notikt, arī notika. Peitons tika izslēgts no spēles.'' Tikmēr Dreimonds Grīns nedaudz vēlāk pēc saņemta sitiena ar elkoni pa seju devās uz ģērbtuvēm, kā laikā Memfisas faniem rādīja vidējo pirkstu. ''Ja tu izsvilp kādu, kurš ar elkoni saņēma pa seju un kuram ir asinis uz sejas, tad viņiem ir jārāda vidējais pirksts. Varat man likt par šo izgājienu naudas sodu. To darot, jutos ļoti labi.''

Pagaidām nav zināms, vai Bruksam tiks piespriesta papildus diskvalifikācija. NBA plāno diskutēt gan ar ''Warriors'', gan ''Grizzlies'' par šo epizodi, pēc kā lems par soda mēriem pret basketbolistu. Vienību sērijas trešā spēle paredzēta naktī uz svētdienu Goldensteitā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-05-04 19:21, pirms 2 gadiem
Autor, kāds basketbolistiem ir KODS?