Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džuvans Hovards paliks Maiami līdz sezonas beigām

Džuvans Hovards paliks Maiami līdz sezonas beigām
Džuvans Hovards ar komandas biedriem pagājušajā sezonā
Foto: AP/Scanpix

Sestdien Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) čempione Maiami "Heat" parakstīja desmit dienu līgumu ar 40 gadus veco veterānu Džuvanu Hovardu. Tiek ziņots, ka Hovards paliks "Heat" komandā līdz pat sezonas beigām.

Hovards, kurš savu karjeru NBA uzsāka 1994. gadā, pirmo reizi Maiami komandai pievienojās 2010. gada vasarā. Lai gan Hovards NBA ir pavadījis gandrīz 20 sezonas, tikai pagājušajā vasarā viņam izdevās izcīnīt pirmo čempiontitulu.

"Viņš dos mums uzvarētāja pieredzi," sacīja komandas galvenais treneris Ēriks Spolstra. "Viņš iederas mūsu kultūrā. Ja būsim pavisam godīgi, tad jutos dīvaini, kad viņš nebija kopā ar mums."

Hovards vakardienas spēlē pret Ņujorkas "Knicks" nebija pieteikts aktīvo spēlētāju sarakstam, taču bija pirmais, kurš deva komandas biedriem padomus minūtes pārtraukumos un brīžos, kad tie nogāja nost no laukuma. "Ir labi, ka šis labi apģērbtais cilvēks ir atpakaļ," izteicās Maiks Millers.

Tā kā Hovards ir pievienojies Maiami komandai, "Heat" sastāvs ir pilnībā nokomplektēts. Pirms neilga laiciņa "Heat" veica maiņas darījumu ar Memfisas "Grizzlies", kā rezultātā tika aizmainīts Deksters Pitmens, kura vietu tagad ieņems pieredzējušais Hovards.

Izmantotie resursi:
MiamiHerald.com - Miami & Ft. Lauderdale...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-05 09:56, pirms 12 gadiem
Howards vēl spēlē,pēc pagājušās pirmās titula sezonas,biju pārliecināts,ka dosies pelnītā atpūtā