Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kasels pievienojas "Celtics"

Kasels pievienojas "Celtics"
Rondo un Kasels -
jaunie komandas biedri.
Foto: AP

Kā ziņo 38 gadus vecā saspēles vadītāja Sema Kasela aģents, spēlētājs šonakt parakstījis līgumu ar Bostonas "Celtics", kas tādējādi atradusi kvalitatīvu maiņu starta piecinieka pirmajam numuram Radžonam Rondo.

eSports.lv jau ziņoja, ka Losandželosas "Clippers" iekļāva pleca locītavas savainojumu ārstējošo saspēles vadītāju Semu Kaselu neaizsargāto spēlētāju sarakstā, likvidējot pēdējos šķēršļus veterāna pārejai uz citu komandu. Par brīvo aģentu Kasels kļuva naktī no pirmdienas uz otrdienu, uzreiz panākot vienošanos ar pašreizējo līgas līdervienību Bostonas "Celtics".

"Pašlaik gan Kasels atrodas Baltimorā, kur apmeklē ģimenes locekļa bēres. Bet viņš kuru katru brīdi ieradīsies šeit, un lieta būs darīta. Viņš ir patiešām sajūsmināts par darījumu," atklāja veterāna aģents Deivids Falks.

Jau, kad parādījās pirmā informācija, ka Kasels mēģināja pierunāt "Clippers" vadību izpirkt līgumu, bija skaidrs, ka par nākamo spēlētāja pieturvietu kļūs Bostona. "Celtics" jau kopš sezonas sākuma meklēja lētu un kvalitatīvu maiņu Radžonam Rondo. Šajā gadījuma Kasels, kurš finansiālās prasības atvirzījis otrajā plānā, bija labākā kandidatūra. Arī kluba ģenerālmenedžeris Danijs Eindžs atzinis, ka "Celtics" interesēja "pieredzējis saspēles vadītājs". Turklāt Kasels ir labos draugos ar Kevinu Gārnetu, ar kuru kopā spēlēja Minesotas "Timberwolves".

"Clippers", kas šosezon ar 19 uzvarām un 39 zaudējumiem ieņem 12. vietu Rietumu konferencē, sastāvā Kasels laukumā izgājis 34 spēlēs, gūstot vidēji 13,1 punktu un atdodot 4,5 rezultatīvas piespēles. Kasels savu 14 NBA sezonu laikā ir divreiz ieguvis čempiontitulu kopā ar "Rockets" vienību.

Izmantotie resursi:
www.bostonglobe.com

     [+] [-]

, 2008-03-04 10:18, pirms 16 gadiem
omg, kur tas laiks ar roketiem...to pat es isti neatceros...

     [+] [-]

, 2008-03-04 10:18, pirms 16 gadiem
Nu re, baumas apstiprinas.

  +3 [+] [-]

, 2008-03-04 10:22, pirms 16 gadiem
Casels savos pensionāra gados joprojām rāda ļoti labu sniegumu, ka vēl nav zināms kurš būs pirmais PG Rondo vai Sems. Domāju, ka play off saspēle tiks uzticēta tieši Semam!

     [+] [-]

, 2008-03-04 11:51, pirms 16 gadiem
he he kasels pedeja savstarpeja spele tika izraidits no zales par iesishanu rondo komntetaji jua tad par shito iespeju pasmejas ka ta bus kad vini speles viena komanda

  +1 [+] [-]

, 2008-03-04 13:07, pirms 16 gadiem
labi jau labi,bet tomeer celtics vaajaa puse ir garais gals........ GAARNETS un tas ir vis....... perkins,powe,deiviss????? diez vai pret rietumiem varees iztikt ar shiem.... plus arii piirsam un alenam nau iistas mainjas taapat kaa gaarnetam....... ar to es gribeeju teikt,ka shaubas par kjelti speejaaam kljuut par chempioniem.........
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-04 13:31, pirms 16 gadiem
opis vel nau zemee metams, sosezon noderes play off speles.

     [+] [-]

, 2008-03-04 14:11, pirms 16 gadiem
Pirms apmēram mēneša savstarpējā spēlē Kassels apzināti Rondo iedeva pa kjobi un dabuuja tehnisko. Pēc tam Rondo visu spēli nospēlēja ar tamponu degunā

     [+] [-]

, 2008-03-04 15:04, pirms 16 gadiem
daivis normali prte spurs nokapaja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-04 15:11, pirms 16 gadiem
INGUZEENS: Ja komandā ir Garnett, tad jau vien ar to, komandas vājais gals nav garie. Tāpat tevis nosauktie Perkins, Davis nav nemaz tik slikti kā role-players. Un arī Powe un P.J Browns savas dažas minūtes, lai dotu atelpu līderiem spēs aizvadīt. Nepiekrītu par maiņas neesamību Pierce un R. Allen, aiz viņiem ir Posey, kas galīgi nav slikts, T. Allen, tagad pēc Cassell pievienošanās drošvien E.House vairāk spēlēs SG pozīcijā. Ņemot vērā, ka Pierce un R. Allen bez problēmām play-off var raut visas 40 min spēlē vidēji, tad maiņa nebūs problēma. Nu un PG pozīcijā ir jaunais, explozīvais Rondo un pieredzējušais Cassell, nemaz ne slikts duets.
Tā kā, domāju ka Celtics ir labs sastāvs un labas izredzes iegūt kausu. Un kas vēl vairāk pastiprina viņu izredzes uzvarēt, Celtics komandas aizsardzība ir labākā līgā. Un mēs visi zinam, ka čempionātu uzvar aizsardzība.

     [+] [-]

, 2008-03-04 16:16, pirms 16 gadiem
aizmirsu par brown un house, bet tomeer diez vai no jauna uzbuuveeta komanda var uzreiz kljuut par chempi.........

     [+] [-]

, 2008-03-04 16:24, pirms 16 gadiem
savu naudu uz Celticiem neliktu, skaidrs ka viņi sezonā easy walking visus nomasē, bet šaubos vai šiem pietiks play off rūdījuma lai tiktu pie gredzeniem!

     [+] [-]

, 2008-03-04 17:06, pirms 16 gadiem
Jāpiekrīt, sastāvs Celtics gadījumā šaubas īpaši nerada, ar tādu noteikti ka var paņemt titulu, manā skatījuma. Bet lūk, šie divi jautājumi, vai no jauna uzbūvēta komanda var uzreiz kļūt par čempi un vai Celtics pietiks play-off rūdījuma, paliek atklāti. Komandas līderi Garnett, Pierce, R. Allen itkā nevar sūdzēties par to, ka nebūtu spēlējuši play-off(katrs reiz ir ticis līdz Konferences finālam), tāpat Posey ir tituls, Cassell divi. Treneris Doc Rivers gan ne reizi tālāk par play-off pirmo kārtu nav ticis. Kā tas viss būs reālajā dzīve ir diezgan grūti prognozēt, vēljovairāk tāpēc, ka pretendenti uz titulu šogad ir ļoti daudz un visiem ir ļoti pamatoti argumenti, kāpēc tieši viņi varētu izcīnīt titulu.

     [+] [-]

, 2008-03-04 18:12, pirms 16 gadiem
jau 38 gadi...bet shim gadam labi noderees play -off jo hauss shogad slikts un rondo viens netiek galaa!