Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Februāra treneri - Adelmans un Sanderss

Par februāra mēneša labākajiem treneriem Nacionālajā Basketbola Asociācijā atzīti Detroitas "Pistons" galvenais treneris Flips Sanderss un Hjūstonas "Rockets" vadītājs Riks Adelmans, kura trenētā vienība uzvarējusi jau 15 spēles pēc kārtas.

Flipa Sandersa padotie februārī izcīnīja deviņas uzvaras 12 spēlēs, tai skaitā pār "Mavericks", "Suns" un "Nuggets". "Pistons" komandai februārī bija labākā rezultatīvāko piespēļu un kļūdu attiecība (3.5). Pašlaik detroitieši atrodas stabilā otrajā pozīcijā Austrumu konferencē.

Hjūstonas "Rockets" galvenā trenera Rika Adelmana vadībā izcīnīja 13 uzvaras pēc kārtas, atkārtojot 1993. gada rekordu, kad tā novembrī nezaudēja ne reizi 14 spēļu laikā. "Rockets" no devītās pozīcijas pacēlusies uz Rietumu konferences piekto vietu. Tiesa, tālākās sekmes lielā mērā atkarīgas no apstākli, kā hjūstonieši spēs tikt galā ar centra Jao Mina iztrūkumu.

Izmantotie resursi:
www.nba.com

     [+] [-]

, 2008-03-04 20:38, pirms 16 gadiem
Ciiniisies arii bez Yao !!!