Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džordžs uzskata, ka "Clippers" klupšanas akmens Riversa vadībā bijusi nespēja pielāgoties

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Džordžs uzskata, ka "Clippers" klupšanas akmens Riversa vadībā bijusi nespēja pielāgoties
Pols Džordžs un Doks Riverss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas viena no favorītēm Losandželosas “Clippers” pagājušo sezonu noslēdza jau play-off otrajā kārtā, izlaižot 3-1 vadību pret Denveras “Nuggets”. Viens no komandas līderiem Pols Džordžs paudis, ka plānā netika veiktas nepieciešamās izmaiņas, un tas bijis zaudējuma galvenais iemesls.

“Tas bija smagi, jo bijām pārliecināti par savām spējām. Bijām vadībā ar 3-1, sajūta, ka tūdaļ uzvarēsim arī ceturto reizi. Zaudējām. Nu labi, nekas tāds, esam vadībā ar 3-2, uzvarēsim nākamajā mačā. Zaudējām. Visa šī laikā nestrādājām pie jebkādām izmaiņām, pielāgošanās. Nevienā brīdī nestrādājām pie tā, ko varētu darīt citādi. Visu laiku vieni un tie paši mēsli. Un tas atstāj iespaidu arī psiholoģiski - sāc pie sevis domāt, kas te notiek…” teica Pols Džordžs.

Viņš viesojās podkāstā All The Smoke, ko vada bijušie NBA spēlētāji Stīvens Džeksons un Mets Bārnss, un nebaidījās atklāti stāstīt par Losandželosas “Clippers” neveiksmēm. “Runājām savā starpā, visi spēlētāji ticēja, ka viss būs kārtībā. Kaut gan sarunām vajadzēja būt par to, ka mums jāmaina šis, jāmaina tas. Nedomāju, ka bijām pelnījuši tādu iznākumu. Nebijām pietiekami gatavi… Neielikām gana daudz darba. Bija sajūta, ka esam pārāk mierīgi, jo komandā ir PG, Kavai [Lenards], Lū [Viljamss], Trezs [Montrezls Herels].”

Pēc neveiksmes šķīrās “Clippers” un Doka Riversa ceļi. Viņa vadībā komanda divas reizes izlaida 3-1 sērijas pārsvaru. Džordžs arī pauda nepatiku par to, kā tika izmantots laukumā - proti, ka treneris nav izmantojis manus plusus. “Man lika spēlēt kā Rejam Alenam vai Dž. Dž. Redikam. Jā, es to varu, taču tā nav mana spēle. Man nepieciešams plūstošāks basketbols. Man vajag arī pick&roll situācijas. Man vajag post-up situācijas. Jā, pagājusī sezona bija smaga,” pauda Džordžs.

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2020-12-03 09:35, pirms 3 gadiem
Tāda žurka
Katru gadu jaunas atrunas šim čalim
Tas ka tu ar Kawhi varējāt darīt ko gribat jau neko neietekmēja.
Varējāt ierasties uz treniņiem ar nokavēšanos,vai pat tos atcelt..
Kavēt komandas izlidošanu uz citām pilsētām

  -1 [+] [-]

, 2020-12-03 09:42, pirms 3 gadiem
Džordžs arī pauda nepatiku par to, kā tika izmantots laukumā - proti, ka treneris nav izmantojis manus plusus. “Man lika spēlēt kā Rejam Alenam vai Dž. Dž. Redikam. Jā, es to varu, taču tā nav mana spēle. Man nepieciešams plūstošāks basketbols. Man vajag arī pick&roll situācijas. Man vajag post-up"

Stīvais uzskata, ka "Clippers" klupšanas iemesls bija Džordža nespēja pielāgoties

  -1 [+] [-]

, 2020-12-03 09:49, pirms 3 gadiem
Pandemic P

     [+] [-]

, 2020-12-03 09:58, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tāda žurka
Katru gadu jaunas atrunas šim čalim
Tas ka tu ar Kawhi varējāt darīt ko gribat jau neko neietekmēja.
Varējāt ierasties uz treniņiem ar nokavēšanos,vai pat tos atcelt..
Kavēt komandas izlidošanu uz citām pilsētām
Njā, Džordžš īstenībā var būt tikai 3. labākais spēlētājs komandā (tāds vidējā līmeņa spēlētājs ar dažiem plusiem.). Es viņu mainītu prom, kamēr viņam vēl ir vērtība. Nu kas tad šogad mainīsies? Būs Lū, darīsi ko gribēsi. Un tad tālāk nez kādi būs attaisnojumi? Sorry -tā komanda ir apm. 4. vietā rietumos un mēģinās atkal tikt ārā no 2. kārtas. Labākas komandas ir LAL, Mavs, DEN un kas zin vēl vairākas komandas var viņiem iekost - Suns, Jazz, POR. Kāpēc? Nu tajā komandā nekas taču nav mainījies. Joprojām nav stabila PG, kas var sakārtot spēli. Iedeva Morisam bezjēdzīgi lielu līgumu. Lou nevar saprast vai vispār grib spēlēt vai labāk patusēt. Kad bija iespēja, vajadzēja rīkoties un dabūt Rubio, vienīgais kurš bija pieejams tirgū, bet nogulēja. Nu Šrēderu arī nogulēja.

     [+] [-]

, 2020-12-03 11:34, pirms 3 gadiem
Ja dzeks speelee kaa vista bez galvas, tad vieniigais veids kaa tam var pielaagoties ir noseedinaat vinju solinja taalaakajaa galaa!

     [+] [-]

, 2020-12-03 11:59, pirms 3 gadiem
Protams, pie visa vainīgs treneris.Tādi meistari noteikti klausa trenera uzstādījumus par visiem 100...Neko nerunā pēc zaudētām spēlēm savā starpā.Varētu vēl piekrist,ka iespējams Džordžu uzbrukumā neizmantoja par visiem 100 pareizi,bet aizsardzībā kur bija Clippers 4ras spēles pēc kārtas???

     [+] [-]

, 2020-12-03 20:03, pirms 3 gadiem
Džordžs Pols