Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arī trešais Bolu brālis tiek pie NBA līguma, pievienojoties "Pistons"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Arī trešais Bolu brālis tiek pie NBA līguma, pievienojoties "Pistons"
Liandželo Bols pirms drafta atrādījās vairākām komandām, bet netika izvēlēts. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Detroitas “Pistons” parakstījis viena gada līgumu ar Liandželo Bolu. Tādējādi visiem trim Bolu brāļiem ir pašlaik spēkā esoši līgumi ar pasaules labākajām komandām.

Pirmais Nacionālajā basketbola asociācijā debitēja Lonzo Bols, kuru 2017. gada draftā ar otro numuru izvēlējās Losandželosas “Lakers”, bet tagad saspēles vadītājs pārstāv Ņūorleānas “Pelicans”. Savukārt šā gada draftā Šarlotes “Hornets” ar trešo numuru aizrunāja tiesības uz Lamelo Bolu.

Tagad Liandželo Bols parakstījis viena gada līgumu ar Detroitas “Pistons”. Tas nav garantētais līgums un ir par līgas minimālo algu, bet garantē, ka basketbolists saņems uzaicinājumu uz treniņnometni. Tāpat līgumā var tikt iekļauts bonuss - no pieciem līdz 50 tūkstošiem dolāru -, lai atskaitīšanas gadījumā dotos uz G līgu.

22 gadus vecais Bols 2017. gada izskaņā kopā ar Lamelo parakstīja līgumu ar Lietuvas komandu “Prienai”, kas pēc tam izstājās no Baltijas Basketbola līgas, lai piedalītos finansiāli izdevīgākos mačos. Aprīlī abi Bolu brāļi pameta Lietuvu, jo viņu tēvs Lavārs kritizēja komandas trenera pieņemtos lēmumus. Liandželo Lietuvas čempionātā vidēji iemeta 12,6 punktus, realizējot 41,5% tālmetienu, un izcīnīja 2,7 atlēkušās bumbas.

Pagājušajā sezonā Liandželo parakstīja līgumu ar G līgas komandu Oklahomsitijas “Blue”. Sākumā viņš bija tikai treniņu sastāva basketbolists, bet, tiekot īstajā sastāvā, pēc vienas spēles, kurā Bols nepiedalījās, sezona tika pārtraukta Covid-19 dēļ.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-03 12:31, pirms 3 gadiem
Lavars dievs

     [+] [-]

, 2020-12-03 13:05, pirms 3 gadiem
Diemžēl, neredzu, ka kāds no viņiem, pat Lamelo, varētu kļūt par all star kalibra džekiem. Nav tā sīkstuma. Es nešaubos, ka tas pats Lamelo būs rezultatīvs, bet ne izcils spēlētājs.

     [+] [-]

, 2020-12-03 14:14, pirms 3 gadiem
Tas ko Pistons dara starpsezonā ir SVIESTS. Nevar saprast ko viņi domā un kāds vispār ir plāns (ja tāds vispār ir), jo par lielu brīnumu tas viss pēc starpsezonas skaidrāks nav palicis. Ne ta būvē jaunu komandu, ne ta tēmē uz play-offiem, nu kkas jocīgs pa vidu. Rouzu mierīgi joprojām var aizmainīt pret kko kaut cik jēdzīgu uz to pašu LAC. Visi saka, ka šis ir ideāls gads, lai tankotu, bet šie paraksta Grantu pa 20. milj.sez. un Plamlī uz 3 gadiem. Nu kādā sakarā? Vēl vēl vecie - Rouzs un Griffins. Nav dzirdēts, ka gribētu šos mainīt.

     [+] [-]

, 2020-12-03 14:31, pirms 3 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Tas ko Pistons dara starpsezonā ir SVIESTS. Nevar saprast ko viņi domā un kāds vispār ir plāns (ja tāds vispār ir), jo par lielu brīnumu tas viss pēc starpsezonas skaidrāks nav palicis. Ne ta būvē jaunu komandu, ne ta tēmē uz play-offiem, nu kkas jocīgs pa vidu. Rouzu mierīgi joprojām var aizmainīt pret kko kaut cik jēdzīgu uz to pašu LAC. Visi saka, ka šis ir ideāls gads, lai tankotu, bet šie paraksta Grantu pa 20. milj.sez. un Plamlī uz 3 gadiem. Nu kādā sakarā? Vēl vēl vecie - Rouzs un Griffins. Nav dzirdēts, ka gribētu šos mainīt.
Piekrītu. Tai pat laikā Woodu palaiž prom?!

     [+] [-]

, 2020-12-03 15:24, pirms 3 gadiem
Nevaru saprast vai mēs dzīvojam tāda negatīvisma pasaulē vai arī tie kas komentē ir tādi. Aizejot pie katra raksta praktiski jebkur ir negatīvisms, kaut šeit pec SC tikai - sanāk ka 90% NBA nezina ko dara, ir parmaksāti utt Šķietami šāds pats raksts pirms 10 gadiem būtu ar komentāru. Vot gēni, vot tēvs kurš no mazotnes zina ko dara, varbūt tēviem būtu jaskatās kā viņš to izdarīja, nevis tikai paņemt to marketinga PR no viņiem.

     [+] [-]

, 2020-12-03 16:37, pirms 3 gadiem
Šaubu nav: Lavars ir basketbola Lašlo Polgars. Trīs meitas, visas skaistules, visas lielmeistares.