Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ilgausku moka sāpes mugurā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Ilgausku moka sāpes mugurā
Židrūns Ilgausks
Foto: AP

Lietuvas centra spēlētājs Židrūns Ilgausks, kurš pārstāv Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubu Klīvlendas ''Cavaliers'', atkal mokās ar muguras sāpēm, kā rezultātā nespēlēs vienu nedēļu.

221 centimetru garais centrs izlaida aizvadītās nakts spēli pret Čikāgas ''Bulls'', kurā viņa pārstāvētā ''Cavaliers'' vienība izcīnīja uzvaru ar 95:86. Plānots, ka Ilgausks nespēlēs vēl nedēļu, taču jāatzīmē, ka nedēļas izlaišana ir viens no veiksmīgākajiem iespējamajiem scenārijiem, jo Ilgauskam jau iepriekš bijušas hroniskas muguras kaites, no kurām atbrīvoties vēl līdz šim nav izdevies.

Pēc nedēļas lietuvietim tiks veikta atkārtota medicīniskā apskate, pēc kuras tad arī taps zināms datums, kad basketbolists atgriezīsies spēļu apritē.

Šosezon Ilgausks aizvadījis 58 spēles, no kurām visas uzsācis pamatsastāvā, un palīdzējis savai komandai katrā mačā ar vidēji gūtiem 13,5 punktiem un 9,6 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
www.nba.com

  +3 [+] [-]

, 2008-03-03 17:54, pirms 16 gadiem
veseljojies Big-Z.... cavs tu esi vajadziigs

     [+] [-]

, 2008-03-03 18:30, pirms 16 gadiem
Cerams ka spēlēs LT izlasē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-03 21:54, pirms 16 gadiem
Jaa shis speleetaajs buutu diezgan piemeerots baronam.stjuarts kaa 4numurs vareetu speleet un ilgauskis kaa 5. ar taadu speletaaju sastavaa es uzskatu ka barons uzvareetu bbl chempi.