Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Horfords un Skola – februāra debitanti

Horfords un Skola – februāra debitanti
Als Horfords (pa kreisi) un
Luiss Skola

Atlantas "Hawks" centra spēlētājs Als Horfords un Hjūstonas "Rockets" argentīniešu uzbrucējs Luiss Skola pirmdien nosaukti par Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) februāra labākajiem debitantiem Austrumu un Rietumu konferencēs.

Austrumu konferences labākais debitants Horfords februārī piedalījās 14 spēlēs, vidēji gūstot 10.6 punktus un izcīnot 10.6 atlēkušās bumbas. 6. februāra spēlē pret Losandželosas "Lakers" viņš izcīnīja 20 bumbas zem groziem, kas pagaidām ir Horforda karjeras rekords. Savukārt 29. februārī pret Ņujorkas "Knicks" viņš guva 20 punktus. Arī šis rādītājs pagaidām ir spēlētāja karjeras rekords. Tāpat Horfords kļuva par pirmo "Hawks" basketbolistu kopš Alana Hendersona (2002. gada 26. novembrī), kurš vienā spēlē izcīnījis 20 atlēkušās bumbas.

Rietumu konferences februāra debitants Skola 13 spēlēs vidēji guva 11.7 punktus un izcīnīja 5.9 atlēkušās bumbas, palīdzot "Rockets" februārī izcīnīt 13 uzvaras pēc kārtas. Skola savus metienus no spēles realizēja ar 62.9% augstu precizitāti. 29. februārī pret Memfisas "Grizzlies" Skola piecas reizes pārtvēra bumbu, kas ir viņa karjeras rekords.

Uz mēneša labākā debitanta titulu gan Austrumu, gan Rietumu konferencēs pretendēja arī Als Torntons (Losandželosas "Clippers"), Tadeuss Jangs (Filadelfijas "Sixers"), Kevins Durents (Sietlas "Supersonics") un Džamario Mūns (Toronto "Raptors").

Izmantotie resursi:
www.nba.com

     [+] [-]

, 2008-03-03 23:04, pirms 17 gadiem
Nu Horfords malacis. Nu nezinu vai vaidzēja skolam dot mēnešā debitanta balvu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja