Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nuggets" uz divām spēlēm atstādina Milleru un sasauc krīzes sapulci

Agris Suveizda

"Nuggets" uz divām spēlēm atstādina Milleru un sasauc krīzes sapulci
Andrē Millers ar bumbu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Denveras "Nuggets" nolēmis uz divām spēlēm atstādināt pieredzējušo Andrē Milleru, kurš neesot bijis apmierināts ar sev doto spēles laiku. Tāpat galvenais treneris Braiens Šo sasauca krīzes sapulci un kopā ar spēlētājiem centās rast risinājumu sliktajam komandas sniegumam.

"Situācija vienkārši sasniedza lūzuma punktu. Pieņēmām lēmumu un dodamies uz priekšu," Millera atstādināšanu komentēja Braiens Šo, piebilstot, ka vēl nav runājis ar basketbolistu. "Mums būs saruna pirms tam, kad viņš atgriezīsies komandā." Millera diskvalifikācija sāksies šonakt pret Memfisas "Grizzlies", un amerikānis nedosies arī uz spēli Losandželosā pret vietējo "Lakers".

Kaut arī Šo tieši neatklāja īsto Millera atstādināšanas iemeslu, tiek lēsts, ka starp treneri un 37 gadus veco spēlētāju esot izcēlies neliels konflikts. Millers neesot apmierināts ar savu spēles laiku, turklāt amerikāņu saspēles vadītājs pirmo reizi karjerā palika malā trenera lēmuma, nevis citu iemeslu dēļ.

Kamēr Šo sīkāk neizrunājās ar Milleru, viņam bija ilga sapulce kopā ar pārējo komandu. "Negaidīju, ka tikšanās ilgs tik ilgi, taču, lai cik ilga tā arī nebūtu, tai viss ir jāizskalo un jātiek skaidrībā, kas notiek ar mūsu komandu," sacīja Šo. "Tas bija garš rīts pēc garas nakts, pārskatot spēli, prātā vēlreiz visu izspēlējot un cenšoties atrast risinājumu tam, kur atrodamies."

"Visi izlādēja savas emocijas un pateica to, ko vajadzēja pateikt. Cerams, ka tas būs pagrieziena punkts visai sezonai," sacīja Denveras "Nuggets" saspēles vadītājs Tajs Losons. "Esmu bijis čempionu komandās, kurās notika šādas sanāksmes, kamēr komanda uzvarēja. Tādas lietas gadās, un tā ir mūsu biznesa un ģimenes sastāvdaļa," teica Šo. "Ja katrā spēlē smagi strādātu un vienalga zaudētu, varētu ar sevi sadzīvot, jo zinātu, ka atdevām visu, ko varējām. Taču šobrīd dažādos spēļu posmos neesam to darījuši, tāpēc esam tur, kur esam."

Denveras "Nuggets" šosezon ir izcīnījusi 14 uzvaras un piedzīvojusi 17 zaudējumus – ja Austrumu konferencē ar šādu uzvaru procentu būtu gana sestajai pozīcijai, Rietumu konferencē "Nuggets" ieņem tikai 12.vietu. Astotajā pozīcijā atrodas Dalasas "Mavericks", kas 32 spēlēs ir svinējusi 19 uzvaras.

Andrē Millers, kurš savulaik ir spēlējis arī Klīvlendas "Cavaliers", Losandželosas "Clippers", Filadelfijas "76ers" un Portlendas "Trail Blazers", bet Denverā atgriezās 2011.gadā, šosezon ir piedalījies 30 spēlēs. Veterāns vidēji laukumā ir pavadījis 19 minūtes, guvis 5.9 punktus atdevis 3.3 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 2.4 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
NBA.com
TSN Sports News & Headlines | Score Results,...

  -1 [+] [-]

, 2014-01-03 17:52, pirms 10 gadiem
Nu Milleram ir jaadod vairaak speeleet, jo vinjsh ir gudraakais speeleetaajs Denverai. Visi magge veidiigie baigi spreegaa taapeec neko nevar vineet.

     [+] [-]

, 2014-01-04 04:36, pirms 10 gadiem
Interesants gadījums, ka anulē iepriekšējo diskvalifikāciju...