Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vokers savainojuma dēļ izlaidīs sezonas sākumu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vokers savainojuma dēļ izlaidīs sezonas sākumu
Kemba Vokers un Džimijs Batlers. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bostonas ''Celtics'' paziņojusi, ka viens no kluba līderiem Kemba Vokers ceļa traumas dēļ būs spiests izlaist sezonas ievadu. Tiek paredzēts, ka basketbolists laukumā atgriezīsies janvāra laikā.

Bostonas ''Celtics'' savā mājas lapā paziņojusi, ka viens no komandas līderiem Kemba Volkers izlaidīs sezonas sākumu traumas dēļ. Saspēles vadītājam kreisajā celī injicētas cilmes šūnas, kas liegs basketbolistam atgriezties laukumā aptuveni līdz janvārim. Tuvākajā laikā Volkers uzsāks procedūras ceļgala locītavu stiprināšanai. Tiek paredzēts, ka spēlētājs decembrī atgriezīsies treniņu darbā, bet par viņa došanos laukumā kādā no spēlēm tiks lemts ne ātrāk par janvāri.

Bostonas ''Cetics'' sezonu iesāks Ziemassvētku dienā ar spēli pret Rodiona Kuruca Brukinas ''Nets''. Bruklinas vienam no līderiem Kairijam Īrvingam šī būs pirmā atgriešanās Bostonā kopš vienības pamešanas pēc 2018./2019. gada sezonas.

Pagaidām kopā ar komandu netrenējas arī jaunieguvums Tristans Tompsons, kas individuālajos treniņos guvis nelielu cirksņa traumu.

Kemba Volkers pievienojās Bostonas ''Celtics'' pirms 2019./2020. gada sezonas. 56 regulārās sezonas spēlēs aizsargs izcēlās ar 20.4 gūtiem punktiem, 4.8 rezultatīvām piespēlēm un 3.9 atlēkušām bumbām vidēji spēlē. Bostonas ''Celtics'' gan izstājās Austrumu konferences izslēgšanas cīņu otrajā kārtā.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/celtics/news/pr...