Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģa treneris Kārlails: "Mums jāuzlabo aizsardzība, jo bez tās mēs pie titula netiksim"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Porziņģa treneris Kārlails: "Mums jāuzlabo aizsardzība, jo bez tās mēs pie titula netiksim"
Riks Kārlails un Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Aizvadītajā sezonā Dalasas "Mavericks" bija visu laiku efektīvākais uzbrukums NBA vēsturē. Jaunajā sezonā komandai nekas nebūtu pret, ja izdotos labot rekordus citos spēles elementos. Komandas mērķis ir uzlabot sniegumu tieši aizsardzībā. Galvenais treneris Riks Kārlails uzskata, ka aizsardzība ir pamats tam, lai izcīnītu čempiontitulu.

"Komanda, kas ir lieliska uzbrukumā, bet viduvēja aizsardzībā, nespēs izcīnīt NBA titulu," Kārlails teica mediju dienā, kas notika attālināti. "Neticu, ka kādreiz ir bijusi komanda, kura spējusi tikt pie titula, spēlējot slikti aizsardzībā. Mums ir jābūt cīnītājiem, jābūt nesavtīgiem. Mums jāspēj uzvarēt spēlēs ne tikai gūstot punktus, bet arī aizstāvoties."

"Šosezon centīsimies likt uzsvaru uz aizsardzību," jaunās sezonas plānus ieskicēja Kārlails. "Tiešām lieliski, ka aizvadītajā sezonā spējām ļoti veiksmīgi spēlēt uzbrukumā, bet mums ir jāuzlabo aizsardzība. Domāju, ka piesaistītie spēlētāji un citas izmaiņas komandā, ļaus mums uzlabot šo spēles elementu."

Kārlails arī komentēja Kristapa Porziņģa veselības stāvokli: "Kristapam iet labi. Viņa atlabšanas process norit bez aizķeršanās. Viss rit pēc grafika, bet, ja kaut kas būs ne tā, tad nāksies viņu nedaudz nobremzēt. Skaidrs, ka viņš nespēlēs vismaz līdz janvārim. Kad pienāks janvāris, tad varēsim sniegt vēl kādu informāciju. Šķiet, ka kopš operācijas pagājušas 12 nedēļas, un viss ir kārtībā ar viņu."

Komentārus treneris sniedza arī par citu komandas līderi Luku Dončiču. Aizvadītajā sezonā Dončičs sakrāja 17 triple-double, bet sezonu noslēdza ar vidēji 28,8 punktiem, 9,4 atlēkušajām bumbām un 8,8 rezultatīvām piespēlēm. "Viņam ir 21 gads, un viņš kļūst tikai labāks," Kārlails teica par Dončiču. "Esam jauna komanda, kas vēl tikai attīstās. Komandas identitāte būs atkarīga tieši no viņa, jo komandas labākais spēlētājs vienmēr veido tās identitāti"

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/defense/

     [+] [-]

, 2020-12-02 17:01, pirms 3 gadiem
Laukumā vnk brīžiem bija vairāki spēlētāji, kas nevarēja aizsardzībā nospēlēt sākot ar Powelu, Kariju, utt. Tagad piesaistīja normālus wingus, kas varēs nokaplēt aizsardzībā.