Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA Ziemassvētku dienā Porziņģa ''Mavs'' pret čempioni ''Lakers''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NBA Ziemassvētku dienā Porziņģa ''Mavs'' pret čempioni ''Lakers''
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs. Foto: AP/Scanpix

ESPN ziņo, ka Nacionālā basketbola asociācija (NBA) lēmusi par tām spēlēm, kas tiks aizvadīta Ziemassvētku dienā. Kā centrālais mačs plānots Kristapa Porziņģa pārstāvētās Dalasas ''Mavericks'' cīņa pret esošo čempioni Losandželosas ''Lakers'' un tās līderi Lebronu Džeimsu. Tāpat jāizceļ Bruklinas ''Nets'' ciemošanās Bostonā, kā arī Denveras ''Nuggets'' cīņa pret Losandželosas ''Clippers''.

2020./2021. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona tiks uzsākta šā gada 22. decembrī. Komandas jau vakar uzsāka sagatavošanās posmu, taču, piemēram, Goldensteitas ''Warriors'' to pārcēla par pāris dienām, jo diviem no spēlētājiem tika konstatēts Covid19.

ESPN ziņo, ka šobrīd ir zināms Ziemassvētku dienā plānotās spēles un par centrālo nozīmēta Lukas Dončiča un Kristapa Porziņģa Dalasas ''Mavericks'' spēkošanās pret pašreizējo čempioni Losandželosas ''Lakers''. Dončičam, kas aizvadījis lieliskas savas pirmās divas NBA sezonas, šī būs pirmā spēle ''Christmas Day'' laikā. NBA vadība cer uz aizraujošu basketbolu duelī starp Lebronu Džeimsu un Luku Dončiču.

Ziemassvētku dienā spēlēs arī cita iepriekšējās sezonas fināliste - Maiami ''Heat'', kas uzņems Ņūorleānas ''Pelicans''. Ja veselība atļaus, arī Zaionam Viljamsonam tas būs pirmais mačs Ziemassvētkos, jo pirms gada basketbolists to izlaida traumas dēļ. ''Heat'' iepriekšējā sezonā aizkļuva līdz NBA finālam, kur sērijā līdz četrām uzvarām ar 2:4 atzina ''Lakers'' pārākumu.

Stefs Karijs un viņa Goldensteitas ''Warriors'' dosies uz Milvoki, lai pēc gada pārtraukuma atkal spēlētu Ziemassvētkos un cīnītos pret Janni Adetokunbo un ''Bucks''. Karijs traumas dēļ izlaida visu iepriekšējo sezonu, kamēr otro gadu pēc kārtas ''Warriors'' palīdzēt nevarēs tās viens no līderiem Klejs Tompsons. ''Bucks'', kas dominēja regulārajā sezonā, jau otro gadu pēc kārtas ātri izstājās izslēgšanas spēlēs.

Zvaigžņotā Bruklinas ''Nets'' cīnīsies pret Bostonas ''Celtics''. Kairijam Īrvingam šī būs pirmā spēle pret savu bijušo komandu Bostonā pēc tam, kad 2019. gada vasarā basketbolists izlēma par labu pievienoties ''Nets''. Šajā starpsezonā Bruklinas klubu sagaidījušas ievērojamas pārmaiņas - nomainījies treneru korpuss, kā arī atsevišķi spēlētāji. Tāpat pēc savainojuma atlabis Kevins Durents, kurš pēc gada izlaišanas, atkal ir gatavs doties laukumā.

Ziemassvētku dienas spēļu kalendāru noslēgs mačs Denverā, kur ''Nuggets'' uzņems Losandželosas ''Clippers''. 2019./2020. gada sezonas izslēgšanas cīņu otrajā kārtā ''Nuggets'' spēja atspēlēties no 1:3 deficīta sērijā, uzvarot ar 4:3 un iekļūstot Rietumu konferences finālā. Īsi pēc tam ''Clippers'' paziņoja par sadarbības neturpināšanu ar Doku Riversu, viņa vietā ieceļot Taironu Lū.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2020-12-02 08:54, pirms 3 gadiem
Pelicans-Heat un Bucks-Warriors reāli kaut kādas random spēles,bet pārējās var atrast iemeslus
Vismaz Knicks nav iedota z-svētku spēle.Bet laikam ar tukšu MSG nevienam nav vajadzīgi

  +1 [+] [-]

, 2020-12-02 09:23, pirms 3 gadiem
Tik žēl, ka KP nespēlēs.

     [+] [-]

, 2020-12-02 09:59, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pelicans-Heat un Bucks-Warriors reāli kaut kādas random spēles,bet pārējās var atrast iemeslus
Vismaz Knicks nav iedota z-svētku spēle.Bet laikam ar tukšu MSG nevienam nav vajadzīgi
NOP-Heat spēle kā pēc pasūtījuma - cik vērti tavi vārdi par vājo NOP

  +1 [+] [-]

, 2020-12-02 10:37, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: NOP-Heat spēle kā pēc pasūtījuma - cik vērti tavi vārdi par vājo NOP
Pelicans var nospēlēt pilnu sezonu 0-82,bet NBA tāpat tev rīklē bāzīs Zionu.T
Te ar spēku nekāda sakara

     [+] [-]

, 2020-12-02 11:29, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pelicans var nospēlēt pilnu sezonu 0-82,bet NBA tāpat tev rīklē bāzīs Zionu.T
Te ar spēku nekāda sakara
Es jau teicu, ka manā skatījumā NOP šogad tiks PO. Par Zionu - jauna sezona-jauni elki, būs kāds cits, ko slavēt. Man vairāk interesē, kā 2 ziloņi (Zion un Adams) rādīs sevi zonā.

     [+] [-]

, 2020-12-02 13:07, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Es jau teicu, ka manā skatījumā NOP šogad tiks PO. Par Zionu - jauna sezona-jauni elki, būs kāds cits, ko slavēt. Man vairāk interesē, kā 2 ziloņi (Zion un Adams) rādīs sevi zonā.
Jauna sezona jauni elki, bet tāpat 2 gadus no vietas fanoji par Jangu, meklējot katru iespēju palikt virs Dončiča.

     [+] [-]

, 2020-12-02 14:06, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Es jau teicu, ka manā skatījumā NOP šogad tiks PO. Par Zionu - jauna sezona-jauni elki, būs kāds cits, ko slavēt. Man vairāk interesē, kā 2 ziloņi (Zion un Adams) rādīs sevi zonā.
Kāds tad ir tavs 8nieks rietumos, ja jau domā, ka NOP būs palyoffos? Man kaut kā liekas, ka viņiem būs par īsu.

     [+] [-]

, 2020-12-02 15:57, pirms 3 gadiem
H3lp^ rakstīja: Kāds tad ir tavs 8nieks rietumos, ja jau domā, ka NOP būs palyoffos? Man kaut kā liekas, ka viņiem būs par īsu.
Man liekas, ka par 8.vietu sitīsies Suns un NOP. GSW šogad nekas nesanāks, pārējie 7 - standarts