Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kers par Tompsona nespēlēšanu: "Robs ir ne tikai sastāvā, tas ir arī mūsu sirdīs"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Kers par Tompsona nespēlēšanu: "Robs ir ne tikai sastāvā, tas ir arī mūsu sirdīs"
Stīvs Kers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers komentējis komandas gatavību jaunajai sezonai, kurā tai nevarēs palīdzēt viens no labākajiem tālmetienu speciālistiem līgā Klejs Tompsons. Kers uzskata, ka tas ir milzīgs zaudējums, bet Stefans Karijs un Dreimonds Grīns ir gatavi cīnīties arī bez Tompsona.

"Neapšaubāmi, ka Kleja Tompsona nespēlēšana radījusi pamatīgus caurumus mūsu sastāvā," teica "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers. "Caurumi ir arī mūsu sirdīs, jo Klejs spēlē ļoti lielu lomu mūsu komandā. Klejs, Stefs (Karijs) un Dreimonds (Grīns) ir šīs komandas kodols, kuru mēs esam būvējuši septiņus vai astoņus gadus. Stefam un Dreimondam nebūs viegli, bet mums nav citu variantu, kā turpināt virzīties uz priekšu."

Neskatoties uz to, ka komandai visu sezonu nevarēs palīdzēt Tompsons, Kers ir pārliecināts, ka Karijs un Grīns demonstrēs lielisku sniegumu jaunajā sezonā, jo abi ir izsalkuši pēc basketbola. "Es jūtu, ka viņiem abiem būs lieliska sezona," Kers teica. "Esmu ar viņiem abiem runājis. Mēs komunicējām visu vasaru. Viņi ir basketbolisti, kas mīl to, ko dara. Viņiem patīk sacensties un, ņemot vērā, cik ilgi nav spēlējuši, viņi ir gatavi atkal iet laukumā un cīnīties par uzvarām."

Starpsezonā "Warriors" sastāvu papildinājuši vairāki spēlētāji. Komanda ar 2. numuru jauno spēlētāju draftā izvēlējās Džeimsu Vaizmenu, maiņas darījuma rezultātā ieguva Kelliju Ūbre. Komandai pievienojās arī Breds Vanameikers, kas aizvadītajā sezonā mēdza aizvadīt labas spēles "Celtics" rindās, un "Warriors" rindās atgriezās Kents Beizemors.

Izmantotie resursi:
https://www.cbssports.com/nba/news/...