Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vudsons: ''Horfords ir apkrāpts!''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Vudsons: ''Horfords ir apkrāpts!''
Als Horfords.
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Atlantas ''Hawks'' galvenais treneris Maiks Vudsons uzskata, ka viņa centra spēlētājam Alam Horfordam kā minimums bija jādala sezonas labākā debitanta balva ar Kevinu Durantu.

''Tā ir parodija! Viņam [Horfordam] vismaz bija jādala šī balva ar Durantu uz pusēm vai jāsaņem tā atsevišķi. Un es nevēlos dzirdēt to, ka viņš nevarēja saņemt gada debitanta apbalvojumu tikai tāpēc, ka mūsu spēles nerādīja nacionālajā televīzijā. Tam nav nozīmes. Nozīme ir tam, cik daudz šis puisis ir ieguldījis mūsu komandā,'' laikrakstā ''Atlanta Journal-Constitution'' tiek citēts ''Hawks'' galvenais treneris Maiks Vudsons.

Als Horfords savā debijas sezonā vidēji katrā mačā guva 10,1 punktu un izcīnīja 9,7 atlēkušās bumbas, palīdzot Atlantas vanagiem pēc deviņu gadu pārtraukuma kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

Par 2007./2008. gada NBA labāko debitantu tika atzīts Sietlas ''SuperSonics'' uzbrucējs Kevins Durants.

Izmantotie resursi:
Atlanta Journal-Constitution

  +2 [+] [-]

, 2008-05-02 00:58, pirms 16 gadiem
pilnigi piekritu!!!!!!!!!!!!!!!!
Als Horfords savā debijas sezonā vidēji katrā mačā guva 10,1 punktu un izcīnīja 9,7 atlēkušās bumbas, palīdzot Atlantas vanagiem pēc deviņu gadu pārtraukuma kvalificēties izslēgšanas spēlēm.
----------------------
es negribu nonicinat durantu,bet uzskatu ka Horfords so balvu pelnijis vairak!!!!!!!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-05-02 01:02, pirms 16 gadiem
Njaa es jau pirmkart Horfordam iedotu par to, ka vinsh komandai tieshaam ir paliidzeejis progresaa, iekljustot Po, bet Durantam ienakot Sietlaa nekas buutisks taa ari nemainijaas..

  -2 [+] [-]

, 2008-05-02 01:30, pirms 16 gadiem
vispār piekritu, bet ko tad Durants viens pats varēja mainīt, viņš jau ta pirmajai sezonai raada nereālu sniegumu,Seatlai vienkārši nav citu labu playeru vel Greens normals!

  +4 [+] [-]

, 2008-05-02 02:26, pirms 16 gadiem
KaraLis rakstīja: Durantam ienakot Sietlaa nekas buutisks taa ari nemainijaas..


Jāpiemin, ka no komandas arī aizgāja iepriekšējie līderi Alens un Luiss, bet Vilkokss visu sezonu mocījās ar traumām, tā kā, ja kkas krasi mainītos uz labo pusi, tas būtu ļoti pārsteidzoši.

Vēl noteikti jāatceras, ka uz sezonas beigām tieši pateicoties Durantam, nu jau bijusī Sietlas komanda, vairākas reizes spēcīgi iekoda favorītiem (tādējādi rosinot lielākas cerības uz nākamajām sezonām), jāatceras kaut vai Duranta pēdējo sekunžu uzvaras metiens pret Dalasu.

Kopumā metienu precizitāte bija vienīgais, kas Durantam varēja liegt saņemt šo balvu.

Horfords - milzīgs progress salīdzinājumā ar sezonas sākumu, sezonas beigās ļoti labi spēlēja, taču naivi būtu teikt, ka viņš bija tas, kas nodrošināja Atlantai vietu PO, ja komandā blakus ir tādi vīri kā Džonsons, Bibijs un Smits. Turklāt Atlantai jau izsenis bija problēmas centra pozīcijā, kā rezultātā Horfordam praktiski nebija konkurences par vietu sākumsastāvā un minūtēm uz laukuma.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-02 08:06, pirms 16 gadiem
kam ooon tā taču ir tikai balva.
ja jau treneris uzskata,ka viņš to bija pelnījis,tad tā lai arī domā,tam nevajag kkādu lietisku pierādījumu,kā mvp balva

  +5 [+] [-]

, 2008-05-02 09:20, pirms 16 gadiem
ja Durants buutu atlantaa atlanta arii tiktu play-off un ja hofords buutu sietlaa sietla arii netiktu play-off

  -1 [+] [-]

, 2008-05-02 10:00, pirms 16 gadiem
Tik tiešām būtu bijis feināk, ja Horfords būtu dabūjis.

  -3 [+] [-]

, 2008-05-02 10:27, pirms 16 gadiem
Viennozīmīgi Horfords nebija pelnījis balvu ne tuvu tik cik Durents 10 vai 20 ppg
karoč pilnīgas muļķības tur pateiktas Durents bija komandas līderis a kas bija Horfords? 4. vai 5. rezultatīvākais karočpilnīgs bezsakars tad jau visi drīz sāks nīdēt kapēc viņiem nav balva bet kādam citam labākam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-02 13:57, pirms 16 gadiem
Durants shosezon darbojas daudz parliecinoshak,un varu deret vairakums komentetaju vispar nav redzejushas,ka shis komandas spele regulara sezona.
Harfords bija labs,un,ka kads jau mineja, no sezonas sakuma manami uzlaboja savu statistiku. Tomer Durants visas sezonas garuma paradija,ka spejuznemties speli un izshkirushos metienus uz sevim,ta ka es atdodu savu balsi par Durantu.

  -3 [+] [-]

, 2008-05-02 14:06, pirms 16 gadiem
Durents ved Sietlu ar savu vārdu priekšgalā kā Džeimss kā Kobe ka Maks utt Horfords ir labs bet uz balvu viņam pret Durentu nav ko likt pretī

     [+] [-]

, 2008-05-02 16:42, pirms 16 gadiem
Es personīgi uzskatu, ka Horfords ir pelnījis šo balvu vairāk nekā Durants, jo ar katru spēli viņš spēlēja aizvien labāk un labāk, līdz ar to uzlabojot savu un komandas spēli, bet Durants sezonas laikā spēlēja vienādi, dažbrīd kādā spēlē ļoti uzspīdēja. Turklāt ar Horforda un komandas nopelniem, komanda ir tikusi playoff spēlēs, bet Sietla nav mainījusies kopš Alena laikiem, kad 1 spēlētājs gūst daudz punktu, bet komanda bezcerīgi zaudē. Man liekas, ka vajadzētu izvēlēties gada debitantu nevis pēc rezultativitātes, bet pēc tā, kā viņš ir iekļāvies komandā un ar komandas biedriem labi saprotas laukumā.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-02 17:08, pirms 16 gadiem
Taisniiba! Abiem vajadzeeja buut nr1 rookijiem.

     [+] [-]

, 2008-05-02 18:30, pirms 16 gadiem
mortal16 rakstīja: Es personīgi uzskatu, ka Horfords ir pelnījis šo balvu vairāk nekā Durants, jo ar katru spēli viņš spēlēja aizvien labāk un labāk, līdz ar to uzlabojot savu un komandas spēli, bet Durants sezonas laikā spēlēja vienādi, dažbrīd kādā spēlē ļoti uzspīdēja. Turklāt ar Horforda un komandas nopelniem, komanda ir tikusi playoff spēlēs, bet Sietla nav mainījusies kopš Alena laikiem, kad 1 spēlētājs gūst daudz punktu, bet komanda bezcerīgi zaudē. Man liekas, ka vajadzētu izvēlēties gada debitantu nevis pēc rezultativitātes, bet pēc tā, kā viņš ir iekļāvies komandā un ar komandas biedriem labi saprotas laukumā.

Tu tagad megini pateikt,ka Durants nav ieklavies sava komanda,un slikti sadarbojas ar viniem? veci,Durants ir jauna Seatla seja, tapat ka LBJ klivlenda,kad tas atnaca,tapat,ka Howards no Orlando, MJ Chikaga. Harfords ir labs,bet Durants ir komandas Liideris!

     [+] [-]

, 2008-05-02 19:43, pirms 16 gadiem
Kevin rakstīja: nu jā! ja jau tev ir kobes bilde, tad var redzēt ka tev vienīgais kritērijs ir punkti (nekas nav pret kobi)! ne vienmēr vērtīgākie spēlētāji gūst visvairāk punktus

beidzot kāds ar normālu attieksmi

     [+] [-]

, 2008-05-02 20:43, pirms 16 gadiem
pilnīgas muļķības! domājat tikai tāpēc Atlanta tika PO? protams nē atlantai ir citi lieliski spēlētāji un austrumi ar rietumiem šogad nav salīdzināmi tāpēc nav jābrīnās ka Atlanta tiek PO turklāt sietlai nav citu augstas klases spēlētāju
domāju Durants tiešām ir pelnījis šo balvu, jo jau tagad viņš bija komandas līderis tad nākotnē viņš būs vien no līgas līderiem tākā lai tas treners paklusē

     [+] [-]

, 2008-05-02 20:45, pirms 16 gadiem
lai tagd sev nopērk zelta medaļu no šokolādes ieliek rāmi un uzraksta šādu tekstu:ESMU NBA GADA DEBITANS

     [+] [-]

, 2008-05-03 23:01, pirms 16 gadiem
KaraLis rakstīja: Njaa es jau pirmkart Horfordam iedotu par to, ka vinsh komandai tieshaam ir paliidzeejis progresaa, iekljustot Po, bet Durantam ienakot Sietlaa nekas buutisks taa ari nemainijaas..


nē ! harfordam vismaz nav jābūt līderim ! viņš ir otrā plāna spēlētājs bet kevins ir tas kurš velk visu komandu ! nevar pat salīdzināt viņus !!! pilnīgi jums nepiekrītu bet nu tomēr par to nav jāstrīdas jo kas bijis - bijis !