Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gasols varētu atgriezties trešdien

Gasols varētu atgriezties trešdien
Kobe Braients, Po Gasols un Lūks Voltons
Foto: AFP

Losandželosas "Lakers" spāņu basketbolists Pau Gasols laukumā varētu atgriezties trešdien, kad "Lakers" savā laukumā uzņems Portlendas "Trail"Blazers". Potītes savainojuma dēļ Gasols ir izlaidis pēdējās deviņas spēles.

Pau Gasols otrdien uz pilnu slodzi piedalījās "Lakers" treniņā, pēc kura arī tiek cerēts, ka viņš varētu piedalīties jau "Lakers" nākamajā spēlē - trešdienas mājas spēlē pret Portlendas "Trail Blazers". Gasola savainotā kreisā potīte pilnībā vēl nav atlabusi, bet tā ir pietiekamā stāvoklī, lai viņš varētu spēlēt. "Ja nekas traks nenotiks un mana potīte jutīsies labi, tad domāju, ka spēlēšu," tā izteicās pats Gasols.

Kopš nokļūšanas Losandželosas "Lakers" sastāvā, spēlētāju apmaiņas rezultātā, Gasols "Lakers" sastāvā ir aizvadījis 19 spēles, kurās vidēji guvis 18,9 punktus un izcīnījis 8,5 atlēkušās bumbas. Ar Gasolu ierindā "Lakers" ir uzvarējuši 15 no 19 spēlēm, savukārt bez viņa ir piecas uzvaras un četri zaudējumi.

Priecīgs par Gasola atgriešanās tuvošanos bija arī "Lakers" līderis Kobe Braients: "Nevaru sagaidīt, kad viņš atgriezīsies un varēs spēlēt." Losandželosiešu galvenais treneris Fils Džeksons plāno Gasolu iekļaut sākumsastāvā, kā jau tas ierasts. Treneris arī komentēja spāņu basketbolista savainojumu: "Iespējams, viņam būs kādas sāpes vēl nākamās sešas nedēļas. Visiem, kam bijuši šādi potīšu sastiepumi ir zināms, kā tas ir. Kādu laiciņu tā vēl liks par sevi manīt."

"Lakers" nometni sasniegusi vēl viena patīkama ziņa - jau kopš janvāra vidus savainotais centrs Endrjū Bainams jau sācis skriet arī uz laukuma un izpilda vieglus vingrinājumus ar bumbu, taču treniņi pagaidām ir individuāli. Bainams jau tuvākajās spēlēs pievienosies komandai uz izbraukumiem, lai atkal pierastu pie spēļu dienu kalendāra un pamazām atgrieztos apritē. Paredzams, ka viņš varētu atgriezties uz pašām pēdējām regulārās sezonas spēlēm.

Izmantotie resursi:
latimes.com: Lakers expect Gasol to play tonight - Los Angeles...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-02 15:23, pirms 16 gadiem
jo atrāk jo labāk
ar Bainamu tas pats
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-02 18:51, pirms 16 gadiem
Nice...atrak atpakalj ari Bainumu!