Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dženingss un "Bucks" mēģinās sagādāt "Magic" 9.zaudējumu pēc kārtas

Dženingss un "Bucks" mēģinās sagādāt "Magic" 9.zaudējumu pēc kārtas
"Bucks" līderi Ersans Iljasova un Brendons Dženingss
Foto: AP/Scanpix

107 : 98

Bucks - Magic

Šonakt plkst. 3.30 pēc Latvijas laika Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārajā turnīrā tiks aizvadīta spēle Milvoki, BMO Harris Bradley Center basketbola arēnā, kur vietējā "Bucks" ar Brendonu Dženingsu priekšgalā sacentīsies ar Orlando "Magic" vienību. Šī būs pirmā no trijām abu vienību cīņām šīs sezonas regulārajā turnīrā.

Milvoki "Bucks" (bilance 24-21, 7.vieta Austrumos) šonedēļ ar uzvaru izcīnīšanu nav veicies spoži, jo piedzīvoti divi zaudējumi pēdējās divās spēlēs, tomēr šonakt Milvoki basketbolistiem ir iespēja pārtraukt neveiksmju sēriju, jo būs jāsacenšas ar traumu novājināto Orlando "Magic" (14-32, 12.v.), kura nav uzvarējusi jau astoņos mačos pēc kārtas. Viens fakts gan nevarētu iepriecināt "Bucks" basketbolistus - viņi nav spējuši apspēlēt "Magic" basketbolistus pēdējās septiņās savstarpējās spēlēs.

Pagaidu galvenā trenera Džima Bojlana vadībā "Bucks" pirmajos 11 mačos izcīnīja astoņas uzvaras, taču pēdējos divos mačos ciestas sakāves. Trešdien Milvoki klubs ar 88:104 piekāpās Čikāgas "Bulls", bet aizvadītajā naktī, trīs ceturtdaļas demonstrējot veiksmīgu sniegumu, nācās atzīt Ņujorkas "Knicks" pārākumu ar 86:96. Ceturtajā ceturtdaļā Milvoki basketbolisti guva tikai 13 punktus.

Ersans Iljasova pret "Knicks" bija komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 19 gūtiem punktiem. Tikmēr Brendons Dženingss un Monta Eliss pa diviem kopā no spēles aizmeta garām 26 no 38 izmestajiem metieniem. Dženingss guva 14 punktus (5/18 metienos no spēles), bet Eliss, kurš pēdējos četros mačos metienus realizējis ar pieticīgu 34,8% precizitāti, guva 16 punktus.

Orlando vienībai, kura iepriekšējā 21 spēlē piedzīvojusi 19 zaudējumus, aizvadītās nakts spēlē pret Bostonas "Celtics" trešo maču pēc kārtas nespēja palīdzēt komandas labākais punktu guvējs Ārons Aflalo, kurš šosezon vidēji spēlē gūst 16,7 punktus. "Magic" piekāpās bez savainotā Reižona Rondo spēlējošajai "Celtics" vienībai ar 84:97.

Saspēles vadītājs Džamīrs Nelsons vakarnakt spēles pirmajā puslaikā savainoja apakšdelmu, tādēļ otrajā puslaikā komandai nespēja palīdzēt. Nelsons ir galvenais komandas saspēles diriģents, gūdams vidēji 14,9 punktus un izdalīdams 7,2 rezultatīvas piespēles.

Ja tikai īsi pirms spēles sākuma būs zināms, vai Aflalo spēs iziet laukumā un palīdzēt "Magic" gaidāmajā spēlē, tad skaidrs, ka Orlando vienībai ne šonakt un arī nevienā no nākamajiem sezonas mačiem nepalīdzēs Glens Deiviss, kurš trešdienas cīņā pret Ņujorkas "Knicks" salauza kreiso pēdu. Deiviss, kuram šī ir sestā sezona līgā, līdz traumas gūšanai šosezon vidēji spēlē guva 15,1 punktu un izcīnīja 7,2 atlēkušās bumbas.

"Tā ir daļa no basketbola, un mēs centīsimies ar to sadzīvot," tā par Deivisa smago savainojumu izteicās "Magic" galvenais treneris Žaks Vons.

Eliss trijos no pēdējiem četriem pret Orlando aizvadītajiem mačiem guvis vismaz 30 punktus, taču šī būs viņa pirmā spēle pret "Magic" vienību "Bucks" uniformā. Otram Milvoki līderim Dženingsam pēdējos sešos mačos pret "Magic" nav sekmējies ar tālmetienu realizāciju. Saspēles vadītājs realizējis vien septiņus no 43 (16,3%) izpildītajiem metieniem no distances.

Milvoki vienībai uzvara gaidāmajā spēlē ļautu nostiprināties 7.vietā Austrumu konferences turnīra tabulā un pietuvoties 6.vietā esošajai Atlantas (26-19) vienībai.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kura vienība izcīnīs uzvaru gaidāmajā mačā?

  • 20

  • 5


  +1 [+] [-]

, 2013-02-02 21:46, pirms 11 gadiem
"Bucks" līderi Ersans Iljasova un Brendons Dženingss

Elliss vairs neskaitās līderis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja