Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA līdere "Celtics" pagarina līgumu ar pieredzējušo pamatcentru Horfordu

Agris Suveizda

NBA līdere "Celtics" pagarina līgumu ar pieredzējušo pamatcentru Horfordu
Els Horfords. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Bostonas "Celtics" panākusi vienošanos par sadarbības turpināšanu ar savu pamatcentru Elu Horfordu, noskaidrojusi ESPN. Horfordam līguma beigās būs jau 39 gadu.

36 gadus vecajam Horfordam šī ir pēdējā sezona četru gadu iespaidīgajā līgumā par 109 miljoniem ASV dolāru, un viņš ar klubu vienojies vēl uz diviem gadiem par kopsummā 20 miljoniem dolāru. Bostonas "Celtics" nevēlējās atkārtot 2019. gada vasaras situāciju, kad Horfords kļuva par brīvo aģentu un nokļuva Filadelfijā, kas viņu gan jau gadu vēlāk aizmainīja uz Oklahomsitiju.

Pirms gada Horfords vēl vienā maiņas darījumā atgriezās Bostonā un šosezon vidēji 31,3 minūtēs sakrājis 10,9 punktus, 6,3 atlēkušās bumbas, 2,8 rezultatīvas piespēles, 0,9 bloķētus metienus un 0,7 kļūdas. Bostonas "Celtics" ar astoņpadsmit uzvarām un četriem zaudējumiem ir labākā komanda līgā.

Dominikānas centrs 2007. gadā tika draftēts ar augsto trešo numuru un pirmos deviņus gadus NBA pavadīja Atlantas "Hawks". Draftā Horfords tika izvēlēts pēc Grega Odena un Kevina Durenta un pirms Maika Konlija.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2022-12-01 23:49, pirms gada
Šis ir ķeltu spēlētājs, kārs kreklu augšā,pēc karjeras

     [+] [-]

, 2022-12-02 08:51, pirms gada
Ķelti kar visus kreklus, Garnetu ar uzvilka par pāris sezonām un vienu titulu

     [+] [-]

, 2022-12-02 12:26, pirms gada
No šīs komandas vilks augšā vairākus kreklus, jo ļoti iespējams, šogad būs tituls.
Abām pusēm izdevīgs līgums. Horfords vēl 39 gados saņems 10.milj., kgan pārējie veterāni jau spēlē pa minimumu šajā vecumā. Komandai vēl kādu laiciņu būs noderīgs laukumā, bet pat ja arī pēdējā gadā vairs nespēlēs īpaši, būs noderīgs ar savu IQ, pieredzi un priekšzīmi, kādam jābūt sportistam. Varbūt pat vēl ilgāk paliks komandā, kā Haslems Maiami.