Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kārls solās būt stingrāks

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Kārls solās būt stingrāks
Karmelo Entonijs un Džordžs Kārls.
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Denveras ''Nuggets'' galvenais treneris Džordžs Kārls pēc izstāšanās no izslēgšanas spēlēm apsolījis nākamsezon pret saviem padotajiem izturēties stingrāk.

Denveras ''Nuggets'' basketbolisti no izslēgšanas spēlēm izstājās jau pirmajā play-off kārtā, sērijā līdz četrām uzvarām ar rezultātu 0:4 piekāpjoties Losandželosas ''Lakers'' un tādējādi kļūstot par pirmo komandu NBA vēsturē, kas regulāro sezonu noslēgusi ar 50 uzvarām, bet izslēgšanas spēlēs piedzīvojusi tikai zaudējumus.

''Es domāju, ka pēdējo divu sezonu laikā mani spēlētāji, atrodoties laukumā, biežāk izvēlējušies klausīt sev, nevis man,'' ar nožēlu atzīst Džordžs Kārls. ''Mums tas nākamsezon jāmaina!''

Komandas vadība visticamāk piedāvās Kārlam turpināt darbu Denverā arī nākamsezon. Trenerim ar komandu vēl ir spēkā divu gadu līgums, kura vērtība ir seši miljoni ASV dolāru. Tāpat ''Nuggets'' cer, ka viens no komandas līderiem Alens Aiversons palikšot komandā arī uz nākamo sezonu. Pats Aiversons, kuram ir iespēja šovasar kļūt par brīvo aģentu, jau izteicis vēlmi palikt Denverā.

''Kad tu atrodies spēcīgajā Rietumu konferencē un izlido no izslēgšanas spēlēm jau pirmajā raundā, tev neapšaubāmi jāveic kādas pārmaiņas. Manuprāt, arī spēlētāji saprot, ka viņi stāsies lielu pārmaiņu priekšā,'' tā Kārls.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +3 [+] [-]

, 2008-05-02 00:05, pirms 16 gadiem
Beidzot Kārlam jāparāda, kurš tur ir īstais vecis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-05-02 00:11, pirms 16 gadiem
SNOOPY88882 rakstīja: Denveras ''Nuggets'' basketbolisti no izslēgšanas spēlēm izstājās jau pirmajā play-off kārtā, sērijā līdz četrām uzvarām ar rezultātu 0:4 piekāpjoties Losandželosas ''Lakers'', kļūstot par pirmo komandu NBA vēsturē, kas regulāro sezonu noslēgusi ar 50 uzvarām, bet izslēgšanas spēlēs piedzīvojusi tikai zaudējumus.

Tad jau arī Dalasa ir japieskaita ne???


dalasa nepiedziivoja tikai zaudeejumus

     [+] [-]

, 2008-05-02 00:11, pirms 16 gadiem
Dalasa jau vienu spēli uzvarēja. Sērija beidzās 4-1.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-05-02 16:50, pirms 16 gadiem
Es Kārlam piekrītu, jo AI un Melo lielāko sezonas daļu spēlēja individuāli un tas ik pa brīdim deva rezultātu, bet jāatceras, ka laukumā vēl ir 3 citi labi spēlētāji. Ceru, ka Drenveras Nugetts uzlabos savu spēli, Karmelo(mans mīļākais spēlētājs) un Alens Aiversons parādīs, cik tomēr Denvera ir spēcīga.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-02 17:16, pirms 16 gadiem
mortal16 rakstīja: Es Kārlam piekrītu, jo AI un Melo lielāko sezonas daļu spēlēja individuāli un tas ik pa brīdim deva rezultātu, bet jāatceras, ka laukumā vēl ir 3 citi labi spēlētāji. Ceru, ka Drenveras Nugetts uzlabos savu spēli, Karmelo(mans mīļākais spēlētājs) un Alens Aiversons parādīs, cik tomēr Denvera ir spēcīga.

Kas tev ir tie 3 citi labi speeleetaaji ja komandaa visi ir labi spelētāji.
Cambijs vislabaakais jo līderis daudzās jomās un nesavtīgs komandas spēlētājs.

     [+] [-]

, 2008-05-03 14:30, pirms 16 gadiem
Ja skatās uz papīra, Denveras sastāvs ir iespaidīgs. Soliņš Denverai ir ļoti spēcīgs - Nene, Kleiza, arī Dž.R. Smits u.c.
Tākā Aiversons dod priekšroku 2 pozīcijai, Denverai noderētu labāks saspēles vadītājs, kas salīmētu visus kopā.

     [+] [-]

, 2008-05-03 22:59, pirms 16 gadiem
manuprāt ja spēlētāji uzskata ka visu izšķir viņi tad trenneriem jāierāda vieta ( tādiem kā carmelo ) un ja viņš to nevar tad - JĀATKĀPJAS !