Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hila aiziešana palīdzējusi "Magic"

Andrejs Siliņš

Hila aiziešana palīdzējusi "Magic"
Grants Hils
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Orlando "Magic" galvenais treneris Stens van Gandijs beidzot atzinis, ka Granta Hila aiziešana no komandas pagājušajā vasarā palīdzējusi tai kļūt labākai.

"Granta lēmums aiziet no mums palīdzēja mums," atzinis treneris. "Es biju sarūgtināts brīdī, kad viņš to pavēstīja, bet tas deva Hedo [Turkoglu] milzīgu lomu komandā. Tā bija iespēja ļoti apdāvinātam spēlētājam uzspīdēt vēl spožāk un izmantot visas savas labākās īpašības."

Turku uzbrucējs Turkoglu nesen tika atzīts par aizvadītās sezonas visprogresējušāko spēlētāju visā līgā. 2006./2007. gada sezonā Turkoglu lielākoties laukumā spēlēja reizē ar Hilu, taču nespēja izcelties vairāk nekā veterāns.

Pagājušajā vasarā pēc sešām savainojumu pilnām sezonām Hils nolēma aiziet no Orlando un vēlāk pievienojās Fīniksas "Suns" vienībai, kur aizvadīja visu 2007./2008. gada sezonu.

Izmantotie resursi:
orlandosentinel.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja