Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Novickis drīz atgriezīsies

Novickis drīz atgriezīsies
Foto:AFP

Dalasas "Mavericks" uzbrucējs Dirks Novickis jau tuvākajā laikā varētu atgriezties laukumā, jo savainotās potīte atlabst pietiekami ātri. Iespējams, Novickis atgriezīsies trešdienas spēlē pret Goldensteitas "Warriors".

Dirks Novickis potītes savainojumā iedzīvojās 23. marta spēlē Dalasā starp vietējiem "Mavericks" un Sanantonio "Spurs". Šajā spēlē "Mavericks" zaudēja, bet bez līdera Novicka ierindā gūta tikai viena uzvara - pār Losandželosas "Clippers". Savukārt zaudējumi piedzīvoti pret Denveras "Nuggets" un Goldensteitas "Warriors". Jau trešdien Dalasa vēlreiz tiksies ar Andra Biedriņa pārstāvēto Goldensteitas "Warriors" un Novickis šajā spēlē varētu atgriezties ierindā.

"Esmu optimistisks, ka viņš būs atpakaļ. Ja viņš nebūs, tad būs jāturpina pieciest," dalasiešu aizsargs Džeisons Terrijs cerēja uz pēc iespējas ātrāku vāciešu uzbrucēja atgriešanos sastāvā. Savukārt "Mavericks" galvenais treneris Eiverijs Džonsons gan nebija tik pozitīvi noskaņots: "Viņš skrien mazliet, bet spēlē ir pavisam citādāk, ar straujiem pagriezieniem, virziena maiņām un lēcieniem. Paskatīsimies kā viņš jutīsies un tad jau redzēsim."

"Mavericks" ir pietrūkuši Novicka vidēji gūtie 23,6 punkti un izcīnītās 8,8 atlēkušās bumbas, kas atspoguļojas arī jau minētajā negatīvajā bilancē bez Novicka. Šogad Rietumu konference ir īpaši konkurētspējīga un uz astoņām vietām "play-off" turnīrā pretendē deviņas komandas, tā kā būs viens liekais un tātad arī neapmierinātais. "Mavericks" vajag Novicki pēc iespējas ātrāk, jo viņa prombūtne var izrādīties liktenīga. Pašreiz Dalasa ir septītajā vietā Rietumos.

Terrijs paslavēja Novicka progresu aizsardzībā šajā sezonā, kā arī viņa atlēkušo bumbu vākšanu aizsardzībā (7,5 vidēji spēlē). "Mavericks" pietrūkstot arī Novikca klātbūtnes uzbrukumā: "Viņš pievelk "double team" (divus sedzējus - aut.), tāpēc ir liela iespēja kādam tikt pie brīva metiena. Piemēram, mans "pick and roll" ar viņu bija diezgan brīvs, jo sedzēja neatstāja viņu vienu, tas mums pietrūkst."

Izmantotie resursi:
star-telegram.com: Star-Telegram.com: | 04/01/2008 | Nowitzki close...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-01 23:30, pirms 16 gadiem
Nekas pret Warriors vins vel nebuus formaa!

     [+] [-]

, 2008-04-02 00:20, pirms 16 gadiem
damn. it!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-02 14:47, pirms 16 gadiem
bet wariors var uzvareet mavs ar visu novitzki!
nav jau tik vaaji wariori!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-02 22:51, pirms 16 gadiem
tracymc, 2008-04-02 00:23
A kads nezin vai GAsols bus ierindaa jau nakamajaa spele Portlandu, vai arii pret maverikiem??

Pau Gasols laukumā varētu atgriezties trešdien, kad "Lakers" savā laukumā uzņems Portlendas "Trail"Blazers".