Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hjūstona un Maiami pagarina līgumus

Hjūstona un Maiami pagarina līgumus
Stīvens Lāzme (#45) bloķē metienu
Foto: AFP

Hjūstonas "Rockets" parakstījuši vēl vienu desmit dienu garu līgumu ar centrus Lorenu Vūdsu. Uz tādu pašu termiņu līgumus ar diviem spēlētājiem pagarinājuši Maiami "Heat".

Hjūstonas "Rockets" ar 215 cm garo centru Lorenu Vūdsu noslēguši vēl vienu desmit dienu līgumu. 29 gadus vecais Vūdss piedalījās divās spēlēs, kopā gūstot sešus punktus. Iemesls viņa paturēšanai ir nepieciešamība pēc pilnvērtīga un vesela sastāva, kā arī tas, ka Vūdss treniņos ir parādījis sevi pietiekami, lai komanda viņu paturētu ilgāk.

Šis būs Vūdsa otrais desmit dienu līgums pēc kārtas ar "Rockets", tā kā pēc tā beigām klubam būs jāizlemj - parakstīt ar viņu līgumu līdz sezonas beigām, vai arī laist prom. Sezonu Vūdss sāka Turcijas klubā "Efes Pilsen", taču februārī to pameta un iekļuva atpakaļ NBA, kur jau bija pavadījis pāris sezonas.

Savukārt līgas vājākā vienība Maimi "Heat", kas ir pamatīgi novājināta ar daudzajiem spēlētāju savainojumiem, pagarinājusi līgumus ar diviem spēlētājiem - Stīvenu Lāzmi un Bleiku Ahernu -, kuriem arī beidzās desmit dienu līgums un tas tika pagarināts vēl uz tādu pašu laiku.

Lāzme sezonu sāka Goldensteitas "Warriors", kur gan aizvadīja tikai vienu spēli, bet pēc tam spēlēja NBA Attīstības līgas klubā Losandželosas "D-Fenders". Maiami sastāvā viņš aizvadījis sešas spēles, kurās vidēji guva 5,3 punktus, izcīnīja 3,7 atlēkušās bumbas, bloķēja divus metienus un pārtvēra vienu bumub. Aherns arī sešās spēlēs vidēji guva 5,7 punktus.

Izmantotie resursi:
chron.com: ROCKETS NOTES: Woods to sign second 10-day...
sun-sentinel.com: Miami Heat may get some of its veterans back...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-02 13:19, pirms 17 gadiem
GSW vispar kkas ir derigs?...

     [+] [-]

, 2008-04-02 16:23, pirms 17 gadiem
K.Durant rakstīja: Lasme, GSW nederīgs, Heat gan

vnk Lasme nemāk mest 3pt un viņš nespēlē kā centrs un Nelsons pateica ka viņš viņam nav vajadzīgs tāds