Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

ESPN: ''Hawks'' atlaidīs Pīrsu no galvenā trenera amata

ESPN: ''Hawks'' atlaidīs Pīrsu no galvenā trenera amata
Loids Pīrss. Foto: AFP/Scanpix

ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Atlantas ''Hawks'' lēmusi no galvenā trenera pienākumiem atlaist Loidu Pīrsu, kurš šo darbu uzņēmās no 2018./2019. gada sezonas. Pirms šīs sezonas ''Hawks'' ievērojami pastiprinājās ,taču gaidas nav attaisnotas, šobrīd vienībai atrodoties vien 11. vietā Austrumu konferencē.

Atlantas ''Hawks'' pirms šīs sezonas paveica apjomīgu darbu un piesaistīja vairākus brīvos aģentus kā Danilo Galinari un Bogdanu Bogdanoviču ap tās zvaigzni Treju Jangu. Pirms sezonas apskatnieki prognozēja ''Hawks'' vietu izslēgšanas spēlēs, taču gaidas nav piepildītas. Ar 14 uzvarām 34 spēlēs ''Hawks'' ir tikai 11. vietā Austrumu konferencē, par divām uzvarām atpaliekot no astotajā vietā esošās Šarlotes ''Hornets''.

Loids Pīrss par ''Hawks'' galveno treneri kļuva pēc 2018. gada sezonas, kad ar speciālistu tika noslēgts līgums uz trim sezonām ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu. Pirms tam Pīrss strādāja kā asistents tādās komandās kā Filadelfijas ''76ers'', Klīvlendas ''Cavaliers'', Goldensteitas ''Warriors'' un Memfisas ''Grizzlies''. ESPN vēsta, ka sadarbība ar Pīrsu, kurš šosezon nav attaisnojis kluba vadības cerības uz rezultātiem, ir pārtraukta. Komandas vadība cer, ka par nākamo treneri kļūs Pīrsa asistents Neits Makmilans, kurš iepriekš vadījis Indiānas ''Pacers''.

Pīrss kļuvis par otro NBA treneri, kurš šosezon atlaists. Par pirmo kļuva Minesotas ''Timberwolves'' bijušais speciālists Raiens Sanderss, ar kuru ''Timberwolves'' izcīnīja vien sešas uzvaras čempionātā.


, 2021-03-02 00:37, pirms 3 gadiem
Bogdanovičs jau kaut ko salauza.
, 2021-03-02 07:07, pirms 3 gadiem
Jangs kā "galvenais zvaigznulis" ir stipri apšaubāma opcija, lai Atlantu varētu uzskatīt par pretendentu kaut uz PO. Tie pārējie pastiprinātāji nemaz nekapā tik štruntīgi. Vismaz no tās pilnīgās pēcpuses, kādā Atlanta bija pagājušo gadu, viņi ir izvilkuši. Vairāk no viņiem grūti prasīt, nav tas līmenis.
, 2021-03-02 08:00, pirms 3 gadiem
rasisms!!!11!
, 2021-03-02 08:23, pirms 3 gadiem
nu ja nemitīgi 3-4 svarīgi rotācijas spēlētāji ir traumēti, tad sasniegt iecerēto ir grūti. Domājams, ka šis gājiens ir dēļ komandas vājās aizsardzības (25.v līgā), kura tieši ir 'stiprā puse' potenciālajam aizstājējam Makmilanam.
, 2021-03-02 10:04, pirms 3 gadiem
Loģisks solis. ATL izskatās vāja. Jā protams savainojumi. Bet trennerim ir jāpielāgojās. Ir daudz talantīgi spēlētāji,kas tik un tā bija pieejami, bet trenneris netika galā. Un izskatījās, ka kļūst vēl sliktāk.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
4

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
14

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
8

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.