Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arenass un Veids pauž līdzīgu viedokli: ''Lebrons rāda karjeras labāko basketbolu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Arenass un Veids pauž līdzīgu viedokli: ''Lebrons rāda karjeras labāko basketbolu''
Lebrons Džeimss. Foto: AFP/Scanpix

Bijušie NBA basketbolisti Gilberts Arenass un Dveins Veids podkāstā ''No Chil'' pauda viedokli, ka četrkārtējais līgas titula ieguvējs Lebrons Džeimss Losandželosas ''Lakers'' rindās šosezon demonstrē savu karjeras labāko basketbolu.

Četrkārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions 36 gadus vecais Lebrons Džeimss turpina būt viens no līgas labākajiem basketbolistiem. Šosezon Džeimss vidēji guvis 25.7 punktus, izcīnījis 8.2 atlēkušās bumbas un atdevis 7.9 rezultatīvas piespēles. Titula īpašniece ''Lakers'' ar 24 uzvarām 35 spēlēs ir otrie Rietumos.

Bijušie NBA spīdekļi, Gilberts Arenass un Dveins Veids podkāstā ''No Chill'' pauda, ka šobrīd Džeimss rāda savu karjeras labāko basketbolu. ''Domāju, ka tā kā viņš kļuvis lēnāks un mazāk atlētisks, Lebronam jāspēlē gudrāk. Manuprāt, šis ir viņa labākais sniegums karjerā,'' pauda bijušais Vašingtonas ''Wizards'' līderis Arenass.

Dveins Veids, kurš kopā ar Džeimsu izcīnīja divus titulus Maiami ''Heat'', atzina, ka neredz vājās vietas Lebrona spēlē: ''Es skatos viņa sniegumu un domāju, vai viņam ir kādi trūkumi? No spēles zem groza līdz pozicionālam uzbrukumam - Lebrons prot visu. Vērtējot kā līdzjutējam, šis ir labākais viņa sniegums karjerā.''

Savā 18. NBA sezonā Lebrons Džeimss ir viens no galvenajiem kandidātiem uz regulārās sezonas vērtīgākā spēlētāja atzinības saņemšanai, kuru pēdējos divus gadus ieguvis grieķis Jannis Adetokunbo.

Izmantotie resursi:
https://www.talkbasket.net/123282-d...

     [+] [-]

, 2021-03-01 18:44, pirms 3 gadiem
Wow, ļoti operatīvi, es šo 2-3 nedēļas atpakaļ youtubā noskatījos...